Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• internetten abonedeydim 2 hesabimi iptal ettim

Yorum

• bu hafta belki maçı verecekler ama ya sonraki haftalar. ağızlarından öyle bir laf duydunuz mu ben duymadım. bu hafta hem sivasın geriye düşmesi hemde gelen gelen tepkileri azaltmak için verdiler bu kararı. ve daha sonraki haftalarda bizim maçı vermememezlik edebilirler. nabza göre şerbet.

geçen hafta sivasın maçı verilsin demiş kim demişse aynı kişiler bu hafta Trabzonsporun maçınımı izlemek istedi. bu kişiler kim bir hafta sivası istiyor bir hafta Trabzonu.

lig tv gelen büyük tepkiyi azaltmak için geri adım attı.

herhangi bir yetkili yazılı veya tv de sözlü olarak Trabzonsporun bundan sonraki tüm maçları için garanti vermedikçe ben lig tv üyeliğimin iptalini geri almayacağım.

Yorum

• İlk olarak esrarengiz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bnde lig tv yok ama dijitürk uydu alıcısı var onu iptal ettirsem bi işe yaramış olurmuyum acaba ??
        etkili olur bence 9,90 aylık Digiturke ödeyeceğine DSMART al aylık sabit ücret yok,Hemde bedeva 2.lig maçlarını ve avrupa kupası maçlarını izle,Bizde avrupa kupalarına katılırsak,Bizim maçlarda DSMART verecek.Bildiğim kadarı ile D-smart sadece alırken para veriliyor,Üyelik aidatı yok,2 senelik DİGİTÜRK üyeliği ile Başka uydu,Yada D-SMART sahibi olabilirsin diye biliyorum.
        SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
        BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu hafta belki maçı verecekler ama ya sonraki haftalar. ağızlarından öyle bir laf duydunuz mu ben duymadım. bu hafta hem sivasın geriye düşmesi hemde gelen gelen tepkileri azaltmak için verdiler bu kararı. ve daha sonraki haftalarda bizim maçı vermememezlik edebilirler. nabza göre şerbet.

geçen hafta sivasın maçı verilsin demiş kim demişse aynı kişiler bu hafta Trabzonsporun maçınımı izlemek istedi. bu kişiler kim bir hafta sivası istiyor bir hafta Trabzonu.

lig tv gelen büyük tepkiyi azaltmak için geri adım attı.

herhangi bir yetkili yazılı veya tv de sözlü olarak Trabzonsporun bundan sonraki tüm maçları için garanti vermedikçe ben lig tv üyeliğimin iptalini geri almayacağım.
          Hala reklamları var 2010-2011 sezonu sonuna kadar 4 büyüklerin tüm maçları LİG TV de diye,
          Eğer bizim bilmediğimiz bir zamanlarda Sivas 4 büyük arasına girdiyse onu bilmiyorum.
          Ben digiturk u aradığımda öyle dedim.
          "Reklam yapıyorsunuz 4 büyüklerin tüm maçlaı bizde diye,Sivas ne zaman büyük oldu,Kaç tane kupası var" dedim.
          SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
          BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• hukuk savaşı

Arkadaşlar hukuk savaşını başlatmamız lazım,yokmu içimizde bu konuya vakıf arkadaşlar,yada enazından bu konu ile ilgili kulübün hukuk işlerinden yardım alamazmıyız resmi-gayrıresmi olarak?
            Eger hukuki olarak bir girişimde bulunamazsak iptallerin sayısı her ne kadar olursa olsun bunu acıklamazlar ve bir şekilde bunun telafi yonune giderler,ben sahsen kesinlikle ne firmanın,ne sansarın cıkıpta özür dileyeceğine inanmıyorum,ama özürden daha önemlisi bence bunun artık hukuki bir zemine oturtulmasının iptallerden daha büyük yaptırımlara sebep olacağı inancındayım
            Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• digütürkte çağrı merkezinde çalışan arkadaşımla görüştürm, kenisine kaç iptal oldu diye sorduğumda bu sayıyı bilmediğini ama kendisinin bu yüzden 2 abone iptal ettiğini söyledi.. Birde iptal edilenlerin sebebi olarak TTT kodu yazılıyormuş, bunun anlamı Tuttuğu Takıma Tepki.. Birde 10,000 decoderden bahsettim, tebessüm etti, tahminimce 1500 decoderi geçmemiştir dedi, ama şuna ilave etti, digiturk 1 hafta trabzon konuştu,bir daha bunu göze alamazlar..

Yorum

• digütürkte çağrı merkezinde çalışan arkadaşımla görüştüm, kenisine kaç iptal oldu diye sorduğumda bu sayıyı bilmediğini ama kendisinin bu yüzden 2 abone iptal ettiğini söyledi.. Birde iptal edilenlerin sebebi olarak TTT kodu yazılıyormuş, bunun anlamı Tuttuğu Takıma Tepki.. Birde 10,000 decoderden bahsettim, tebessüm etti, tahminimce 1500 decoderi geçmemiştir dedi, ama şunuda ilave etti, digiturk 1 hafta trabzon konuştu,bir daha bunu göze alamazlar..
                En son Ahmet Okumuş tarafından düzenlendi; 14.02.2008, 10:23.

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  etkili olur bence 9,90 aylık Digiturke ödeyeceğine DSMART al aylık sabit ücret yok,Hemde bedeva 2.lig maçlarını ve avrupa kupası maçlarını izle,Bizde avrupa kupalarına katılırsak,Bizim maçlarda DSMART verecek.Bildiğim kadarı ile D-smart sadece alırken para veriliyor,Üyelik aidatı yok,2 senelik DİGİTÜRK üyeliği ile Başka uydu,Yada D-SMART sahibi olabilirsin diye biliyorum.
                  ben de çok yüksek ihtimalle d-smarta geçeceğim..

Yorum

• tamam tamam bir hafta yayınlarlar o zaman iptal etmez bizim taraftar diğer arkadaşlarımız iptal etti onların sayesinde bizim maçımızı izleyecek digitürk abonelerine yazıklar olsun trabzonspor taraftarının yarısı skorcu olmuş iptal edin benim evimde yoktu aboneliği olan 3 tane arkadaşıma amcamınoğluna iptal ettirdim onların sayesinde maçı izleyecek taraftara yazıklar olsun ölene kadar radyoda dinlerim maçıda daha benim evime giremez ligtv taki bu takımın taraftarlarından özür dileyene kadar

Yorum

• Aslında şimdi de bu hafta neden Sivasspor maçı yayınlanmıyor diye protesto yapmak lazım.

Yani ne değişti de bu hafta program böyle oldu?

Öyle ise geçen hafta ne değişti de maçımız yayınlanmadı?
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        digütürkte çağrı merkezinde çalışan arkadaşımla görüştüm, kenisine kaç iptal oldu diye sorduğumda bu sayıyı bilmediğini ama kendisinin bu yüzden 2 abone iptal ettiğini söyledi.. Birde iptal edilenlerin sebebi olarak TTT kodu yazılıyormuş, bunun anlamı Tuttuğu Takıma Tepki.. Birde 10,000 decoderden bahsettim, tebessüm etti, tahminimce 1500 decoderi geçmemiştir dedi, ama şunuda ilave etti, digiturk 1 hafta trabzon konuştu,bir daha bunu göze alamazlar..
                        Bence 1000 iptal bile "süper" bir rakam.

Bir de Sadri başkan Can Karyağdı ile röportajında "Şansal'a söyle kendisine çok teşekkür ederiz. Maçı vermediler, stadyum tıklım tıklım doldu" dedi. Sanırım mesaj yerine ulaşmıştır...

Yorum

• Arkadaslar biraz önce sivaslıların sitesine baktım benzer bir (tabii sadece görünüşte benzer bence) bir kampanyayı onlarda başlatacaklarmış ve bizim ne kadar doğru bir davranış sergilediğimizi,ayrıca ne sivasın trabzonla,ne trabzonun sivasla bir davasının olamayacağını bu yapanın digitürk oldugunu taraftarı güya karsı karsıya getirip "hadi bakalım kimin daha cok decoderi var" gibisinden güya taraftarıları gaza getirip satışlarını katlıyacaklar dedim ya güya)
                          ama içlerinde gercekten sağduyu sahibi insanların oldugunu görmek hoşuma gitti inanın,biz İstanbul dükalıgına karsı durmuşuz benzer durusu sergileyen her kim olursa destekleriz tabii haddini bilmek koşuluyla
                          Trabzonsporlu olmak bir yaşam biçimidir..

Yorum

• sivaslı da varsa bir hakkı arasın 5. maç yayınlansın veya tüm maçlar yayınlansın bizim derdimiz takımımızı seyredememek.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak isyankar061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              digütürkte çağrı merkezinde çalışan arkadaşımla görüştüm, kenisine kaç iptal oldu diye sorduğumda bu sayıyı bilmediğini ama kendisinin bu yüzden 2 abone iptal ettiğini söyledi.. Birde iptal edilenlerin sebebi olarak TTT kodu yazılıyormuş, bunun anlamı Tuttuğu Takıma Tepki.. Birde 10,000 decoderden bahsettim, tebessüm etti, tahminimce 1500 decoderi geçmemiştir dedi, ama şunuda ilave etti, digiturk 1 hafta trabzon konuştu,bir daha bunu göze alamazlar..
                              Sen ona ligtv iptallerinide sor

Parasını nakit odediği için decoderi veremeyenlerde var.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İddaa ediyorum Sivaslılar bizden daha çok decodere sahipler!
                                nüfuslarının 7 milyon olduğunu söylüyorlar ya o bakımdan. istanbulda en kalabalık onlarmış öyle diyolarya hani (gerçi bununda doğrusu belirlendi.!! http://www.haberaktuel.com/Istanbula-en-fazla-goc-veren-sehirlerimiz-hangileri--haberi-110898.html )

neden bunu iddaa ediyorum? . çünkü bi gerçek var nüfus olarak sivas Trabzondan fazla imiş!. diğer bir gerçek nüfusu fazla olan sivaslıların bizden fazla decodere sahip oldukları.. ama bir fark var!!!
                                biz tepkimizi decoderleri gözümüzü kırpmadan iade edebiliyorken, onlar edebiliyor mu yada edebilecek mi? kesinlikle hayır!!
                                sebebi ne biliyomusunuz? milyon kişilik sivas ta sivassporu izlemek için decoder almış kişilerin sayısı ancak onlarcadır. ! çünkü decoder alma amaçları istanbul hacimlilerini izlemek içindir. ve bu nedenledir ki hiç birisi decoderlerini iptal etmeyi göze alamaz. asıl amaç onlar için sivasspor değil istanbul kulüpleridir. sivasta onların yanında extra bir maç olmuştur...
                                ama dediğim gibi avantaj bizde . hiçbirisi decoderlerini iptal edemez. çünkü o decoderleri sivassporu izlemek için almadılar
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X