Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
iptaller ve protestoya devam.yelkenleri suya indirmenin bir manası yok.şansalın pişkinliğide cabası.bende izledim söylediği lafı duydum.peki mail ve pretestolardan değilse neden ağzına mail ve pretesto adını aldı.çünkü tahmininden bin kat daha fazla tepki oldu ondan.maç sonunda trabzonsporlu futbolcuların demeç vermeme sebebini bilmiyormuydu neden hiç bahsetmedi.bursalıların demeçleri sizce ligtv içinn yeterlimiydi.tabiki değildi.
onun için duruşumuzdan taviz vermemeliyiz.birde sezon bitmeden büyük bir transfer bağışı toplayabilirsek akılları cıkar bu düzenbazların.
Yorum
-
İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebUGÜN lig tv den (digitürk) aradılar.Bize iptal emri vermiştiniz ama bu haftadan itibaren maçlarınızı vereceğiz ve iptal etmenize gerek kalmadığını söylediler.Ben de cevap olarak şunları söyledim.Siz Trabzon Spor yerine Sivas ın maçını vermeyi seçtiniz.Diğer büyük takımlardan bir tanesinin maçını yayınlamamayı değilde Trabzon Spor un maçını yayınlamamayı seçtiniz.Ben de bu seçiminizden dolayı bir Trabzon Spor taraftarı olarak sizi seçmiyorum.ve iptal ettiriyorum.Beni iptal etmemek için ikna edeceğinize,Sivas Sporlu bir kişiyi üye yapmak için uğraşın dedim ve ekledim , bu sizin seçiminiz...
Hemen yıllık abanoleğimden dolayı şu kadar daha ödemeniz gerekli dedi bende öderim dedim.İşte seneye de maçlarınızı gene vereceğiz eğer tekrar üye olursanız şimdiki bütün üyelik indirimlerinizden faydalanamayacaksınız dedi.Cevabım seneye Allah Kerim dedim.
Sonuçda listeye benide yazın.....
13- uğur 61Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
diji türkümü 6 ay önce iptal ettiğime nasıl pişman oldum şimdi ..nasıl ..Tebrikler bmn ,tebrikler Trabzonsporlular .. Ne demişti akif ".....cihan yıkılsa emin ol bu cephe sarsılmaz"Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
2)Tolpaş61 -2-
3)Firidin61 -1-
4)Atalay -1-
5)kıvanç çuvalcı-1-
6)cafer özer-1-
7)Gürkan-1-
8)kamil çakmak-1-
9)süleyman-1-
10)özgür mercan-1-
11)JACKAL-1-
12)İbrahim Aydın-1-
13)Fatih Küçük-1-
14)Uğur 61-1-[/QUOTE]
15)Greywolf (reha)
Ben daha ilk gün iptal ettirdim.Yani koca sitede 15 kişimi iptal ettirdi.Koca bir kuru-sıkı yız heee....Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!
Yorum
-
İlk olarak greywolf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2)Tolpaş61 -2-
3)Firidin61 -1-
4)Atalay -1-
5)kıvanç çuvalcı-1-
6)cafer özer-1-
7)Gürkan-1-
8)kamil çakmak-1-
9)süleyman-1-
10)özgür mercan-1-
11)JACKAL-1-
12)İbrahim Aydın-1-
13)Fatih Küçük-1-
14)Uğur 61-1-
15)Greywolf (reha)
16)Murat_G
Yorum
-
Bu listeyi sizlerin tuttuğundan çok daha etkilisini onlar (LigTV) bizim için tutuyor zaten. Ben inatla bu listeye ismimi yazdırmıyorum. Çünkü biliyorum ki bu liste taş çatlasa 100 kişiyi bulur. Oysa ki çağrımız nedeniyle iptallerin sayısının binlerce olduğunu teyid ettik.
Aslında bir rakam var elimizde ama ben bile şaşırdığım için buraya koymak istemiyorum.
Sırf benim bildiğim 20-25 kişi var şu listeye adını eklememiş ama iptal ettirmiş olan.Trabzonsporlu olmak...
Zor ama güzel be kardeşim!
Yorum
-
ligtv üyesi 700.000e yakın. dun digiturk genel müdürü ifade etti. bunların yüzde 20sinin trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum. bu da 140.000 eder.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu listeyi sizlerin tuttuğundan çok daha etkilisini onlar (LigTV) bizim için tutuyor zaten. Ben inatla bu listeye ismimi yazdırmıyorum. Çünkü biliyorum ki bu liste taş çatlasa 100 kişiyi bulur. Oysa ki çağrımız nedeniyle iptallerin sayısının binlerce olduğunu teyid ettik.
Aslında bir rakam var elimizde ama ben bile şaşırdığım için buraya koymak istemiyorum.
Sırf benim bildiğim 20-25 kişi var şu listeye adını eklememiş ama iptal ettirmiş olan.
Yorum
-
hiç lig tv paketim olmadı....kuzenımın kahvesi var orda toplanırız sülalenin uşakları izleriz maçları..yada Trabzona gelir stadda izleriz..Ama simdi pişman oldum teske alsaydım bi dekoder sonra arayıp üyeligimi iptal ediyorum dekoderide kargo yapıp SİVAS a gönderiyorum, Nasılsa orda satarsınız...Demek çok isterdim....volkannn KOYDUK MU ?
Yorum
Yorum