İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtv üyesi 700.000e yakın. dun digiturk genel müdürü ifade etti. bunların yüzde 20sinin trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum. bu da 140.000 eder.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleligtv üyesi 700.000e yakın. dun digiturk genel müdürü ifade etti. bunların yüzde 20sinin trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum. bu da 140.000 eder.
Yorum
-
Bu konuya duyarlı davrananları yürekten kutluyorum.
Protestomuzun güç kazanması için bu protestoya futbolcuların da iştirak etmesi ve bunu sürdürmesi ve yine Yönetimin bu konuya seyirci kalmaması gerekir.avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.
Yorum
-
İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu listeyi sizlerin tuttuğundan çok daha etkilisini onlar (LigTV) bizim için tutuyor zaten. Ben inatla bu listeye ismimi yazdırmıyorum. Çünkü biliyorum ki bu liste taş çatlasa 100 kişiyi bulur. Oysa ki çağrımız nedeniyle iptallerin sayısının binlerce olduğunu teyid ettik.
Aslında bir rakam var elimizde ama ben bile şaşırdığım için buraya koymak istemiyorum.
Sırf benim bildiğim 20-25 kişi var şu listeye adını eklememiş ama iptal ettirmiş olan.En son Erkin tarafından düzenlendi; 14.02.2008, 02:43.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
Gerçek rakamı dört gözle bekliyoruz. Bide decoder almanız için sizleri aradıklarında sansar veya dijitürk yetkilisi olan birisinin çıkıp televizyonlarda özür dilemeden decoder almıyacağımızı kararlı bi şekilde vurgulasak eminimki böle bi açıklama gelicekHerkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?
Yorum
-
digitürkte ligtv seyreden kaç tane trabzonsporlu var ?
bu sorunun cevabını versin digitürk.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledigitürkte ligtv seyreden kaç tane trabzonsporlu var ?
bu sorunun cevabını versin digitürk.
Yorum
-
İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1)61 kuzenler-3-
2)Tolpaş61 -2-
3)Firidin61 -1-
4)Atalay -1-
5)kıvanç çuvalcı-1-
6)cafer özer-1-
7)Gürkan-1-
8)kamil çakmak-1-
9)süleyman-1-
10)özgür mercan-1-
11)JACKAL-1-
12)İbrahim Aydın-1-
13)Fatih Küçük-1-
14)Uğur 61-1-
15)Greywolf (reha)-1-
16)Murat_G-1-
17)Edimmmmmm-1-
Yorum
-
Arkadaşlar daha attığım mail cevap gönderdi lig tv cevabım aşağıdadır.Gereken yapılacaktır.
Cuma günü 08.02.2008 de bana tarafınızca çağrı bırakılmış olup görüşme yapılamamıştır.
Kamuoyuna yapmış olduğunuz açıklama;TS maçlarını Ligtv yayınlamayacaktır açıklaması için "Tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır" cümlesi ile neyi kastettiniz, yani Trabzonspor karşılaşmalarını yayınlamamazlık yapmayacağız arada bir yayınlayacağız mı demek istediniz.
Şunu unutmayınız, Trabzonspor Türkiye'de İstanbul saltanatını yıkarak Şampiyonluğu söke söke İstanbul dışına çıkaran ilk ve tek takım, Türkiye'nin en büyük takımından biri hatta en büyüğü. Siz bu büyük takımın şu an içerisinde bulunduğu kötü durumdan faydalanarak ona oyun yapmaya, dışlamaya kalkarsanız bu büyük takımın taraftarı bunu asla unutmaz. Bu hafta yayınlamayacağınız Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasını unutmayacağı gibi.
Lütfen 1 yıllık kredi kartına taksitle yaptığım ligtv üyeliğimi heran kapatabileceğim için kapatırsam o günden sonraki taksitlerimi iptal edecek misiniz?Taksitlendirme geri iade edersem o aydan itibaren devam edecekmi?Edecekse kanuni haklarımı araştıracağım..Şimdiden bilgi edinmek istiyorum tutarsız ve gizli kapaklı cümlelerle bir camiayla muhattap olunmaz net olmanızı bekliyorum.Tüm TS sevadalıları gibi.
destek@digiturk.com.tr wrote:DIGITURK'ten Merhaba,
Paylasiminiz icin tesekkur ederiz.
Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
iletilmistir.
1001848166 numarali kaydiniz incelendiginde 08.02.2008 tarihinde
tarafinizla yapilan telefon gorusmesi ile DIGITURK Uyeliginiz
hakkinda bilgi sunuldugu gorulmustur.
Saygilarimizla
KADRIYE SONMEZ
DIGITURK Musteri Hizmetleri
Tel:0212 473 73 73
Fax:0212 473 73 03
Mailto:destek@digiturk.com.tr
Bir gün yerimi kızım alacak oda Ts için göz yaşı dökmesin.Tek dileğim ona hediye olarak şampiyonluk yaşatabilmek.Kızım Cemre Doğam'a.....YASKA
Yorum
Yorum