Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    16)Murat_G
    17) edimmmmmm

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ligtv üyesi 700.000e yakın. dun digiturk genel müdürü ifade etti. bunların yüzde 20sinin trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum. bu da 140.000 eder.
      bence 140 bin yoktur taş patlasa 50 var yok
      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• beyler bence bu listeyi silelim arkadaşlarında dediği gerçek mecraların çok çok altında kalcak bende bilerek yazmıorum...teşekkürler!
        KARADENİZ KAPLANI

Yorum

• kaanTS,

Öyle biliyoruz. Yarın Badaloğlu daha iyi açıklayabilir belki. O takip etmişti çünkü.
          Trabzonsporlu olmak...
          Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• bnde lig tv yok ama dijitürk uydu alıcısı var onu iptal ettirsem bi işe yaramış olurmuyum acaba ??
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

ligtv üyesi 700.000e yakın. dun digiturk genel müdürü ifade etti. bunların yüzde 20sinin trabzonsporlu olduğunu düşünüyorum. bu da 140.000 eder.
              Eğer bu rakamlar da doğruysa,digiturk ün yaptığı gerçekten ticari bir ahmaklık.

Yorum

• Digitürkü değil ama lig TV yi iptal ettirdim.

Yorum

• Bu konuya duyarlı davrananları yürekten kutluyorum.

Protestomuzun güç kazanması için bu protestoya futbolcuların da iştirak etmesi ve bunu sürdürmesi ve yine Yönetimin bu konuya seyirci kalmaması gerekir.
                  avatar: şike soruşturmasını yürüten özel yetkili savci Mehmet BERK.

Yorum

• 1)61 kuzenler-3-
                    2)Tolpaş61 -2-
                    3)Firidin61 -1-
                    4)Atalay -1-
                    5)kıvanç çuvalcı-1-
                    6)cafer özer-1-
                    7)Gürkan-1-
                    8)kamil çakmak-1-
                    9)süleyman-1-
                    10)özgür mercan-1-
                    11)JACKAL-1-
                    12)İbrahim Aydın-1-
                    13)Fatih Küçük-1-
                    14)Uğur 61-1-
                    15)Greywolf (reha)-1-
                    16)Murat_G-1-
                    17)Edimmmmmm-1-

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak Tunga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu listeyi sizlerin tuttuğundan çok daha etkilisini onlar (LigTV) bizim için tutuyor zaten. Ben inatla bu listeye ismimi yazdırmıyorum. Çünkü biliyorum ki bu liste taş çatlasa 100 kişiyi bulur. Oysa ki çağrımız nedeniyle iptallerin sayısının binlerce olduğunu teyid ettik.

Aslında bir rakam var elimizde ama ben bile şaşırdığım için buraya koymak istemiyorum.

Sırf benim bildiğim 20-25 kişi var şu listeye adını eklememiş ama iptal ettirmiş olan.
                      Tunga abi gerçekten sevindirici bir durum. Benim de yakınlarımdan iki kişi iptal ettirdi. Gücümüzün en yüksek seviyesini gösterebilirsek mükemmel olur.
                      En son Erkin tarafından düzenlendi; 14.02.2008, 02:43.
                      Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

• Gerçek rakamı dört gözle bekliyoruz. Bide decoder almanız için sizleri aradıklarında sansar veya dijitürk yetkilisi olan birisinin çıkıp televizyonlarda özür dilemeden decoder almıyacağımızı kararlı bi şekilde vurgulasak eminimki böle bi açıklama gelicek
                        Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• digitürkte ligtv seyreden kaç tane trabzonsporlu var ?
                          bu sorunun cevabını versin digitürk.
                          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

digitürkte ligtv seyreden kaç tane trabzonsporlu var ?
                            bu sorunun cevabını versin digitürk.
                            bence bayagı coktur trabzonda hemen hemen her kahvede var zaten parayıda kahve ve resterontlardan kazanıyo onların iptal ettırmesı hıc işlerıne gelmez bence

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              1)61 kuzenler-3-
                              2)Tolpaş61 -2-
                              3)Firidin61 -1-
                              4)Atalay -1-
                              5)kıvanç çuvalcı-1-
                              6)cafer özer-1-
                              7)Gürkan-1-
                              8)kamil çakmak-1-
                              9)süleyman-1-
                              10)özgür mercan-1-
                              11)JACKAL-1-
                              12)İbrahim Aydın-1-
                              13)Fatih Küçük-1-
                              14)Uğur 61-1-
                              15)Greywolf (reha)-1-
                              16)Murat_G-1-
                              17)Edimmmmmm-1-
                              18) BMTR (Ben de internetten aboneydim. Iptal ettim.)

Yorum

• Arkadaşlar daha attığım mail cevap gönderdi lig tv cevabım aşağıdadır.Gereken yapılacaktır.
                                Cuma günü 08.02.2008 de bana tarafınızca çağrı bırakılmış olup görüşme yapılamamıştır.
                                Kamuoyuna yapmış olduğunuz açıklama;TS maçlarını Ligtv yayınlamayacaktır açıklaması için "Tam olarak gerçeği yansıtmamaktadır" cümlesi ile neyi kastettiniz, yani Trabzonspor karşılaşmalarını yayınlamamazlık yapmayacağız arada bir yayınlayacağız mı demek istediniz.

Şunu unutmayınız, Trabzonspor Türkiye'de İstanbul saltanatını yıkarak Şampiyonluğu söke söke İstanbul dışına çıkaran ilk ve tek takım, Türkiye'nin en büyük takımından biri hatta en büyüğü. Siz bu büyük takımın şu an içerisinde bulunduğu kötü durumdan faydalanarak ona oyun yapmaya, dışlamaya kalkarsanız bu büyük takımın taraftarı bunu asla unutmaz. Bu hafta yayınlamayacağınız Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasını unutmayacağı gibi.

Lütfen 1 yıllık kredi kartına taksitle yaptığım ligtv üyeliğimi heran kapatabileceğim için kapatırsam o günden sonraki taksitlerimi iptal edecek misiniz?Taksitlendirme geri iade edersem o aydan itibaren devam edecekmi?Edecekse kanuni haklarımı araştıracağım..Şimdiden bilgi edinmek istiyorum tutarsız ve gizli kapaklı cümlelerle bir camiayla muhattap olunmaz net olmanızı bekliyorum.Tüm TS sevadalıları gibi.

destek@digiturk.com.tr wrote:
                                DIGITURK'ten Merhaba,

Paylasiminiz icin tesekkur ederiz.

Talep ve gorusleriniz degerlendirilmek uzere ilgili birime
                                iletilmistir.

1001848166 numarali kaydiniz incelendiginde 08.02.2008 tarihinde
                                tarafinizla yapilan telefon gorusmesi ile DIGITURK Uyeliginiz
                                hakkinda bilgi sunuldugu gorulmustur.

Saygilarimizla

KADRIYE SONMEZ

DIGITURK Musteri Hizmetleri
                                Tel:0212 473 73 73
                                Fax:0212 473 73 03
                                Mailto:destek@digiturk.com.tr
                                Bir gün yerimi kızım alacak oda Ts için göz yaşı dökmesin.Tek dileğim ona hediye olarak şampiyonluk yaşatabilmek.Kızım Cemre Doğam'a.....YASKA

Yorum

Yükleniyor...
                                X