İlk olarak tedicik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
-
KARADENIZLII abicim llütfen sende avatar´i düzenle!!En son Emre Yavuz tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 13:35.Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu avatar diyorum da, nasıl seçiyoz?
bu kadar.
Yorum
-
.....
İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahu avatar diyorum da, nasıl seçiyoz?
Yorum
-
bende değiştirdim avatarımı inşallah amacımıza ulaşıcaz yarın inşallah maça stada izlicem ama olsun bakalım yarın neler olucak
Yorum
-
İlk olarak karadenizlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMac Saati 19,00 Alınmıştı Hatırlataym....
Yorum
-
İlk olarak ilker duman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıllık üyeliğimi iptal ettirdim.
LigTv mutlaka yola gelecek. Fakat Erman Toroğlu ve Şansal Büyüka canlı yayında büyük TS taraftarından özür dilemeden kesinlikle üye olmayalım arkadaşlar.
abicimm sende avatarini düzenlesemn iyi olurTüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayret
bunu trabzon spor yonetımı ıstemıs kongreden dolayıBİZİ PUAN TABLOLARINA GÖRE DEĞİL MAZİMİZE VE KUPALARIMIZA GÖRE YARGILAYIN!!!
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo olay artık 19-00 da olsa daha makbule gecer bence cunku mac 19-00 da
Yorum
-
İlk olarak amour_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebende az önce okudum arkadasım oyleymis ama hayırdır neden acaba ne amacladılar acaba hayret
2. Genel kurulu ´da öyle istedi hemde Sadri Sener onara rica etti.!!Tüm Şampiyonluklarını Türk Teknik direktörlerle alan tek takım TRABZONSPOR'dur..!
Yorum
Yorum