Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lig tv

yarın(pazar)günü 0212 473 73 73 telefonları kilitlenince tepki neymiş görücekler,bunlar adiliğine yapıyolargeçen sene de son 2 haftayı yayınlammaışlar dı.adamlar para kazanıyo bundan hala yayınlamıyolar.ama pazar günü görücekler tepkileri

Yorum

• İlk olarak emhhre tarafından gönderildi
      Bu gece yine aynı yerde buluşuruz o zaman, dun gece çok zevk almıştım ben
      beni bu sabah 3 kere attı. fnt61 ler bendim. Adımı değiştirmek zorunda kaldım.

Avenger_ZH adındayım. Bu gece gene bekleris. Şuanda temizlemeye çalışıyor zavallım. Ama bilmiyorki bu gece aynı olacak gene.

Yorum

• arkadaşlar bence digiturk merkeine yürüyüş düzenleyelim.sanal dan cıksın artık bu iş nezannediyolar kendilerini.maraton programının olduğu saatte olsun hemde şansal ayağımıza gelsin bubence en guzel boyle olur

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          beni bu sabah 3 kere attı. fnt61 ler bendim. Adımı değiştirmek zorunda kaldım.

Avenger_ZH adındayım. Bu gece gene bekleris. Şuanda temizlemeye çalışıyor zavallım. Ama bilmiyorki bu gece aynı olacak gene.
          heheh yine gireriz sorun yok bende oflii ydim benide atmış hayret oysaki bir şey yaptığımda yok tu
          Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
          "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
          Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
          Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• uzuntuden dıyer maçlarada bakamıyorum bızı duşurcekler lığden galıba el altından 3 ezıkler başarmak uzere bızı duşurmeye

Yorum

• İlk olarak mistake tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              arkadaşlar bence digiturk merkeine yürüyüş düzenleyelim.sanal dan cıksın artık bu iş nezannediyolar kendilerini.maraton programının olduğu saatte olsun hemde şansal ayağımıza gelsin bubence en guzel boyle olur
              Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
              "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
              Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi
                İyi bekliyoruz. Aynı anda vuralım şunları.
                Kara harekatina gerek kalmasin

Yorum

• Sevgili Arkadaşlar;

Maçın yayınlanma olayı tamamen gündem değiştirmeden ibarettir. Bizler burada Lig Tv'ye Digiturk'e savaş açarken, yine Çukurova grubunun sayılı yöneticilerinden Show Tv Genel Müdürü Saner Ayar Sadri Şener'in listesinden yönetime girmek üzere.

Yani hem Digiturk'e savaş açıyoruz, hem de onlar içimize giriyor. Saner AYAR yönetime girerse peki Digiturk hakkında ne diyeceğiz.

Başımıza kuma gömmeyelim, gerçekleri görelim. Bizlerin bilmediği neler var neler.. Maçın yayınlanmamak için bu hafta seçilmesi sizce tesadüf mü? Yapılan tüm saldırılar boşa kürek çekmektir bence. Yakındır artık onlardan bizden biri..

Tskler..

Yorum

• İlk olarak LeGeND06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Sevgili Arkadaşlar;

Maçın yayınlanma olayı tamamen gündem değiştirmeden ibarettir. Bizler burada Lig Tv'ye Digiturk'e savaş açarken, yine Çukurova grubunun sayılı yöneticilerinden Show Tv Genel Müdürü Saner Ayar Sadri Şener'in listesinden yönetime girmek üzere.

Yani hem Digiturk'e savaş açıyoruz, hem de onlar içimize giriyor. Saner AYAR yönetime girerse peki Digiturk hakkında ne diyeceğiz.

Başımıza kuma gömmeyelim, gerçekleri görelim. Bizlerin bilmediği neler var neler.. Maçın yayınlanmamak için bu hafta seçilmesi sizce tesadüf mü? Yapılan tüm saldırılar boşa kürek çekmektir bence. Yakındır artık onlardan bizden biri..

Tskler..
                    yuh artık ama hiic bir sansı hacıosmanoglu kesin kazanır diye dusunuyorum.listesi daha guclu

Yorum

Sevgili Arkadaşlar;

Tskler..

ohaaa yuhhh hattaa çüşşş

bu ne abi ne ayak oyunları oynuyor bunlar
                      Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                      Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                      çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• legend06

seni buraya digitürkmü gönderdi.
                        neler saçmalıyorsun.
                        saner ayar kimmiş be.
                        adamın ayarıyla oynarız biz.
                        ya destek ver yada geldiğin gibi git burdan
                        En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 14:07. Sebep: kelimelere dikkat

Yorum

Sevgili Arkadaşlar;

Tskler..
                          şeyi merak ettim.bu adamın yönetime girmek için maçları yayınlamak istemesi daha doğru bir taktik olmazmıydı ki.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak mistake tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            arkadaşlar bence digiturk merkeine yürüyüş düzenleyelim.sanal dan cıksın artık bu iş nezannediyolar kendilerini.maraton programının olduğu saatte olsun hemde şansal ayağımıza gelsin bubence en guzel boyle olur
                            yaaaa gidelim nolur taşmak istiyorum bennn

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              legend06

seni buraya digitürkmü gönderdi.
                              neler saçmalıyorsun.
                              saner ayar kimmiş be.
                              adamın ayarıyla oynarız biz.
                              ya destek ver yada geldiğin gibi git burdan
                              tamada hakli adam,yani dedikleri dogru Ayar olmus olabiliriz ama herif listede??
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Trabzonspor taraftarı, şehri ve klubuyle Trükiye'nişn en büyüdür

digitürk yetkililkerini protesto ediyorum ben ligtv ye yalnızca Trabzonspor macları icin üye oldum ve gelinen noktada Trabzonspor ne olursa olsun ne kadar kötu olursa olsun ben her hafta macını izlemekten buyuk keyif alıyordum simdi ise akıl almaz bir sebepten oturu Trabzonspor-bursaspor macının izlenilmeyecek olması size karsı olan guvenimi büyük olcude sarmıs ve macın baslama saatinde ekranda olmaz ise üyeligimi iptal edicegimi bilgilerinize sunarım.kesinlikle iptal ettiricem benim gibi düsünen 12 abone daha tanıyorum.bundan sonraki macları verip vermemeniz umrumda bile olmaz.ben bu parayı Trabzonsporum icin size odiyorum eger Trabzonspor yoksa bende yokum ve benim gibi milyonlarca Trabzonsporluda yoktur.Tüm Digiturk platformunu siddetle kınıyorum...

yukarıdaki yazıdan oturu bu siteden http://media.digiturk.tv/forum banlandılar beni pislikler

Yorum

Yükleniyor...
                                X