İlk olarak emin-29 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak emin-29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bi fener seyircisi kadar da olamıyormuyuz keselim şu kabloları canlı yayın arabası stada sokulmasın fenerliler kadar yüreğimiz yokmu neden korkuyoruz ki bu boktv ye verelim dersini bakalım kim daha kuvvetliymiş üyeleri hem sömür hemde haklarını ye bunu TRABZONSPOR taraftarı hiçkimsenin yanına kar bırakmaz nedir ya bir haftadır sitresliyiz birazda onlar sitreslensin bizde korksunlar artık
biraz sağduyulu olalım arkadaşlar haklıyken haksız duruma düşmeyelimBordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleavrupadaki ligtvyi iptal etmek icin nereyi aricaz bilen varmiSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
evet nedir ya hep bizmi susacağız işte herşey ortada bakın neler yapıyorlar daha çok şey olur siz meraklanmayın tam kesin bir bilgi vermiyorlar ilerki günlerde maçlarımız yayınları hakkında bize yapılanlar fb,gs vede bjk ya yapılsa neler olur neler ama birde bize bakın bakalım ne yapıyoruz hiç şunlara yarın bi ders verelim bakalım neler olacak vallahi doğduklarına pişman olurlar
Yorum
-
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi özeline yazacaktim numarayi ama özeline yazilmiyor napim.burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
Hala cevap yok dimi bunlardan ben kaç gündür digitürk ve lig tv ye var olana bütün e--mail adreslerimden mesajlar yollamaktan hala bıkmadım ama bunlar hala cevap vermemekte ısrar ediyorlar. digitürk aboneliğimi TRABZONSPOR maçını yayınlamaları gerekcesi ile iptde ettirdim ama bunlar andaval arkadaşımın biri demişki d smart 100 lira olsun yine alacağım demiş bende arkadaşıma katılıyorum ben maçları izlemek için arkaşımın evinde izlediğim için o da fb li olmasına rağmen oda bu olayın önümüzdeki maça yansıması dahilinde iptal ettirecek aylık tarabzon maçlarını izlediğim için aylık 10 lira verdiğim için artık onuda vermeceğimi de söyledim
Lig tv sitesinde çıkan trabzonspor 'un maçının saatinin değiştiği habere lig tvnin maçı yayımlamama kararını küfür etmeden nazikce eliştirdiğim halde yorumlar bölümüne dahi koymadılar. Buradanda anlaşıyorki bunlar Trabzonspor ' a karşı toplu olarak karşı çıkma niyetindeler ama farkında değillerki; BU BÜTÜK TARBZONSPOR TARAFTARI TRABZONSPOR SEVGİSİNİ HERŞEYİN ÜSTÜNDE TUTAR VE TRABZONSPOR'A ZARAR VERECEKLERİ TARİHİN DERİNLERİNE GÖMER....En son ayvaz tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 21:24.varsa yoksa
BORDO MAVİ
Yorum
-
varya bu lig tv nin ALLAH belasını versin inş.yarın sivas maçını verirken cameraları bozulur yayın yapamazlar artık beddua etcm şerefsizlere bu kadar fanatik insanları kimsenin mahrum etmeye hakkı yok bu kdar umursamazlığın elbet bi bedeli olcak ..............
Yorum
-
İlk olarak Safakno61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaciktan yaz kardes ajan yoktur aramizda umarim
Al abi burda bulursun
Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
ben bu mevzuda isin gidisatini bizim acimizdan Digiturkun tüm yayin haklarini ellerinden almamiza sebep olan mahkeme yoludur gerekce taahhütlere uymayip kendi kendine gelin güvey olmaktir. Bugün bizim macimizi vermiyeceksin yarin Bjeke alt siralara düstügü zaman onuda vermiyeceksin gidip Oftasin, Kasimpasanin macini vereceksin madem böyle buna uyacaksin ancak ortada böyle bir anlasma hic birsey ortada yokken nerden estigini anlamadim dogrusu ... bu isin perde arkasi nedir ?burasi türkisch.
Are you not entertained?
Yorum
-
LigTv'ye tepkimi az önce konuştuğum bayana ilettim. Şikayet kutusuna "Trabzonspor maçının yayınlanmamasının küçük düşürücü bir durum olduğunu ve yayınlanmadığı takdirde üyeliğim iptal edilsin" diye not düşüldü.. Müşteri Temsilcisine şuana kadar yayınlanmama konusunda ne kadar iptal edildiğini sordum.. İlginç bir cevap şu ana kadar bu konu ile ilgili şahsen hiç iptal ettiğim üyelik olmadı dedi.. Yayınlanmadığı takdirde çevremdeki LigTv üyesi arkadaşlarımında üyeliğinin iptali için elimden geleni yapacağımı bilmenizi isterim dedim.. Bayan, DHA'nın yayınladığı bildiriyi söyledi sadece bu haftalıkmışda yok talebe göreymişde o zaman talep ediyorum maçımızın yayınlanmasını istiyorum dedim bişey diyemedi.. 1.5 ay önce bağlamaya geldikleri gibi sökmeye de gelecekler hayırlı olsun..Bmn|Bursa | Trabzonsporlular Birliği
Yorum
-
Efsane Başkandan alkışlanacak söylem zigana tv de suan canlı yayında olan
Sadri Şener ilk yapacağı iş olarak şehit ailelerine ödenecek parayı ödüyeceğiz çünkü çok hassas bir konu ikinciside diğer hassas konu lig tv gerekli çalışmamalara şimdiden başladım saner ayarada talimatı verdim bundan sonraki maçları yayınlamamak diye bişey olamaz Bütün işleri bırakır lig tv'yle uğraşırım böyle şeyler olmaz dediEn son bordo61 tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 21:40.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
Yorum