İlk olarak hamucera tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok iyi gidiyoruz arkadaşlar tepkiye devam anlamlı olmsı için bize yakışacak şekilde devam edelim arkadaşlar.SAat 15:00 bekliyorum bende birde yarın inşaallh Trabzon'da Digitürk çalışanı görürüm inşallah elime geçmesinler...İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurunun yanında yaşda yanar!
siz kurunun yanında yaşı değil fidanı yakmaktan bahsediyorsunuz.
Ben bu anlayışa karşıyım. Protesto ise protesto ama kendini bilmez aklı selim olmayan bir planlama müür nün yediği b... belkide bundan hiç haberi olmayan kişilere yıkmak yanlışBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak oflu_cakiroglu tarafından gönderildimesaj yazmyiorsun usta bu programm senin anlican 1 kapidan ayni anda kac kisi gecebilir en fazla olsa olsa 3 ama bu program o kapidan 500 kisiyi gecirmeye calisiyorgecemeyince site cöküyor
Yorum
-
İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bırakalım şimdi maili falan şuan üye olan veye üye olmayan herkes arasın son üç dakika 0212 473 73 73
ben arayamiyorum yaf bunlarin avusturya temsilcilikleri yok muTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler 5 dakika sonra digi türkü arıyoruz haydeee
Yorum
Yorum