Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biraz daha sağduyulu olmalısıız. Haklı iken haksız konuma düşmenin hiçbir anlamı olmaz.
    dijitürk çalışanınıgörsen ne olcak. veya eline geçse ne olacak. o adamın ne suçu var. ekmek parası için orada çalışıyor ve ona ne söylerlerse onu yapıyor. burada sorumllu olan işçiler değil makamlarda oturamlar. Yayın yönetmenleri,planlamacılar, işletme sahibi. gerisi boş
    kurunun yanında yaşda yanar!

Yorum

• ArkadaŞlar Saatİn 15.00 Olmasini Bekleyİm Her İkİsİnİ Bİrlİkte Yapalim Hem Telefon Hemde Maİl
      Okey???????

Yorum

• İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok iyi gidiyoruz arkadaşlar tepkiye devam anlamlı olmsı için bize yakışacak şekilde devam edelim arkadaşlar.SAat 15:00 bekliyorum bende birde yarın inşaallh Trabzon'da Digitürk çalışanı görürüm inşallah elime geçmesinler...
        İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kurunun yanında yaşda yanar!
        o insanlardan ne farkımız kalır ondan sonra.
        siz kurunun yanında yaşı değil fidanı yakmaktan bahsediyorsunuz.
        Ben bu anlayışa karşıyım. Protesto ise protesto ama kendini bilmez aklı selim olmayan bir planlama müür nün yediği b... belkide bundan hiç haberi olmayan kişilere yıkmak yanlış
        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• yettim arkadaşlar katılamıyacağımı sanıyodum bombardımana ama buradatım 5 dakka kaldın.

Saat :15:00
          Telefon : (212)473 73 73

Arayalım.

Yorum

• İlk olarak oflu_cakiroglu tarafından gönderildi
            mesaj yazmyiorsun usta bu programm senin anlican 1 kapidan ayni anda kac kisi gecebilir en fazla olsa olsa 3 ama bu program o kapidan 500 kisiyi gecirmeye calisiyorgecemeyince site cöküyor
            Tamam, anladım. Siteyi çökerteceğiz. Hadi saat 15.00'de savaş başlasın

Yorum

• arkadaşlar bırakalım şimdi maili falan şuan üye olan veye üye olmayan herkes arasın son üç dakika 0212 473 73 73
              Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• konuyu saptırmayın.bırakın gelecek yönetimi

Yorum

• İlk olarak ispela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bırakalım şimdi maili falan şuan üye olan veye üye olmayan herkes arasın son üç dakika 0212 473 73 73

ben arayamiyorum yaf bunlarin avusturya temsilcilikleri yok mu
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• telefonlar hazır mı ben hazırladım cebi aramaya hazır
                    öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                    MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                    BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Evet Son Dakka BaŞlayacaz

Yorum

• Saaaatttttttt 3 Yİhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Yorum

• şimdi arayalım beyler hadiiiii.....
                          KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            beyler 5 dakika sonra digi türkü arıyoruz haydeee
                            Herkes birden ararsa mesgul calar teker teker arayalim

Yorum

• bilgisayar çıkıyo saldıralım oda çöksün
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• hadi ama ya saat 15:00 olmadı mı
                                "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

Yükleniyor...
                                X