Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yok bee.show mu asıl o hiç vermio bizi

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen öyle diyorsan öyledir kardeşim,nede olsa orada yaşıyorsun ve adamları çok daha iyi tanıyorsun.Ama inşaallah seni yanıltırlar da iyi bir yönetim gösterirler.Sayın Sayar'da bundan sonra Ligtv'yi TS'a Ayar eder.
      inşallah kardeşim inşallah 100bin dolar veripte kupa törenini yayınlamayan o işi nasıl yapar bilemem ama bakacaz... Neyse kendi işimiz olan hava harekatına az bir zaman kalmıştır.
      KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• arkadaşlar saat 15.00 son 25 dakka istifimizi kibarlığımızı bozmadan (bozsak da farketmez )bombalıyoruz.
        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• [quote=İHSAN;1140838]Kardeş, temsilcilik diye bir bina vs yok, biz çeşitli yerlerde ; halısaha, restaurant , lokal gibi yerlerde buluşuyoruz. Organizasyonlarımızı ve temsilcilik başlığını takip edebilirsin

teşekkürler cevabın için izmite yeni geldim.trabzonspor sevdalıyız kiralık evden önce trabzonlular derneğini ve bmn yi sordum.anlıyosundur beniii söz konusu trabzonspor gerisi dedikleri gibi teferruat

Yorum

• bi sorum var: herkes ayni anda bir numarayi arasa hat mesgul calar neresi yikilir?
            burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• cine 5 te ibonun filmi vardı cok güzelde sarkı patlattı ama kapattım izlemiyorum

Yorum

• TEPKİLER ÇIĞLA BÜYÜYOR...
                Fatihdeki Of Çay Evi Üyesi olduğu ve maçlarını yayınladığı digiturke üyeliğini iptal ettirmeyi öne sürerek imza toplayıp Digitürke fax yolladı...
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Trabzonsporluların büyük çoğunlukta olduğu dernek,lokal vb. digitürk üyesi toplulukların da protesto etmesi gerekiyor.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak lazboy_oflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    TEPKİLER ÇIĞLA BÜYÜYOR...
                    Fatihdeki Of Çay Evi Üyesi olduğu ve maçlarını yayınladığı digiturke üyeliğini iptal ettirmeyi öne sürerek imza toplayıp Digitürke fax yolladı...
                    vAY BE MAHALLEMIN cay evi gurbetten bu haberi duymak guzell
                    Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Çok iyi gidiyoruz arkadaşlar tepkiye devam anlamlı olmsı için bize yakışacak şekilde devam edelim arkadaşlar.SAat 15:00 bekliyorum bende birde yarın inşaallh Trabzon'da Digitürk çalışanı görürüm inşallah elime geçmesinler...

Yorum

• bu işin sonu bana hiç hayır gelmiyor.
                        cem pap.... katlettiği fener maçından sonra 30.000 kişi yürüyüş yapınca malatyalı arkadaşım valla helal olsun başka kimsede yok kıskandım sizi birlik ve beraberliğiniz üst seviyede dedi.
                        şimdi yine birlik beraberlik gösterme günü geldi. ama bu sefer 30.000 kişi veya 3000 kişi önemli olan çok etkili bir birlik ve beraberlik organizasyonu ile herkese gücümüzü göstermek
                        Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaşlar son 14 dakika

Yorum

• İlk olarak S&YReis28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Çok iyi gidiyoruz arkadaşlar tepkiye devam anlamlı olmsı için bize yakışacak şekilde devam edelim arkadaşlar.SAat 15:00 bekliyorum bende birde yarın inşaallh Trabzon'da Digitürk çalışanı görürüm inşallah elime geçmesinler...
                            Biraz daha sağduyulu olmalısıız. Haklı iken haksız konuma düşmenin hiçbir anlamı olmaz.
                            dijitürk çalışanınıgörsen ne olcak. veya eline geçse ne olacak. o adamın ne suçu var. ekmek parası için orada çalışıyor ve ona ne söylerlerse onu yapıyor. burada sorumllu olan işçiler değil makamlarda oturamlar. Yayın yönetmenleri,planlamacılar, işletme sahibi. gerisi boş
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• lıgtv uyelıgını hala iptal ettırmeyen arkadaşlar sız nasıl trabzonsporu savunuyosunuz buraya yazı yazmakla o iş olmuyo gıt dekoderını gerıver ve trabzonsporlulugunuzu gosterın

Yorum

• tepkimiz çok ses getirdi getirmeyede devam edecek ....

hadi arkadaşlar kimle aşık attıklarını öğrensinler....
                                Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Yükleniyor...
                                X