Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• galiba digitürk geri adım atmış yeni öğrendim haberi.varmı doğruluğu...?
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• rkadaşlar izmit BMN temsilciliği nerde bir yerri varmı bilen varsa soylerse sevinirim.

Yorum

• Olaya optimist bakalım biraz. Trabzonspor, hiç bir tv kanalında verilmiyor. Yavuz Saltık bunu vurguladı. 30a yakın tv kanalı var. Bir tanesi Trabzonspor'dan haber vermiyor dedi. Saner Ayar bu durumda önemli rol oynayacaktır.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak OFFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          tamada hakli adam,yani dedikleri dogru Ayar olmus olabiliriz ama herif listede??
          yahu bırakın kardeşim bu haklı haksız tarafını.
          adam daha 5 dakka önce üye oluyor gelir gelmez ilk mesajı saner ayar yönetimdeymiş biz sonra ne dermişiz digitürk için.

anamızı ağlatıyorlar anamızı.
          En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 14:12.

Yorum

• sebep uygunsuz yorum muhahahaha

Yorum

• İlk olarak LeGeND06 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sevgili Arkadaşlar;

Maçın yayınlanma olayı tamamen gündem değiştirmeden ibarettir. Bizler burada Lig Tv'ye Digiturk'e savaş açarken, yine Çukurova grubunun sayılı yöneticilerinden Show Tv Genel Müdürü Saner Ayar Sadri Şener'in listesinden yönetime girmek üzere.

Yani hem Digiturk'e savaş açıyoruz, hem de onlar içimize giriyor. Saner AYAR yönetime girerse peki Digiturk hakkında ne diyeceğiz.

Başımıza kuma gömmeyelim, gerçekleri görelim. Bizlerin bilmediği neler var neler.. Maçın yayınlanmamak için bu hafta seçilmesi sizce tesadüf mü? Yapılan tüm saldırılar boşa kürek çekmektir bence. Yakındır artık onlardan bizden biri..

Tskler..

Ne yapalım artık yönetimde bir Digitürk yetkilisi var diye hakkımızı aramayacakmıyız.Elbette hayır.TS'a haksızlık yapan kişi değil yönetimde olmak TC Cumhurbaşkanı olsa yine doğru bildiğimizi söylemekten geri kalmayacağız.

'' Haksızlık karşısında susan dilsiz Şeytandır.'' hadisini dustur edinmiş birileri en azından böyle düşünenler olduğuna eminim.

Bu gerçeği dile getirdiğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim.Bu kişininde onu yönetime layık görenlerinde bizlere malum konuda bir açıklamaları olacaktır diye umut ediyorum.Seçimleri kazandıktan sonra yönetime geldiklerinde de bu işin peşinde olacağım!!!
              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak oflimfatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yahu bırakın kardeşim bu haklı haksız tarafını.
                adam daha 5 dakka önce üye oluyor gelir gelmez ilk mesajı saner ayar yönetimdeymiş biz sonra ne dermişiz digitürk için.

anamızı ağlatıyorlar anamızı.
                iyi iste guzel insan adamda onu diyo adamlar anamizi aglatirken kongrede ne isi var diyor,baska bisey demiyor..ilk yada son mesaji olmasi neyi degistirir,dogruysa dogru yanlissa yanlis,ne kiziyosun?
                En son Recep Çaltepe tarafından düzenlendi; 09.02.2008, 14:26.
                Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• şu merkeze yürüme olayını yaparsak Trabzonda nereye yürüyecez Tunalar'a mı?

Yorum

• Renkdaşlar benim işim çıktığı için 15:00 de buralarda olamıcam ondan çok uzgunum ama telefonum yanımda olacak ve saatimi kurdum. gazamız mubarek olsun arkadaşlar. Herşey TRABZONSPOR için.
                    Oy TRABZON TRABZON yaşa şanunla yaşa
                    "ŞAMPİYON" yazacaksun yeniden dağa taşa
                    Oy TRABZON TRABZON yık yeşil sahaları
                    Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları....

Yorum

• konuyu dağıtmayalım.arkadaşlar.üyelikler iptal.edin ve ettirmek için uğraşın.bu bir onur savaşıdır.varolma savaşıdır.büyüklüğümüzü göstermek artık bizim elimizde.

Yorum

• arkadaşlar neyse bırakalım onu bunu saat 15.00 e gliyor yamultalım 0212 473 73 73 ü
                        Delikanlı Anıl Caner'e:''Aynı Umut gibisin takıma faydan çok kendine faydan yok''. dedi

Yorum

• Adamın birisi yeni üye oluyor. Geliyor ilk mesajında Sadri Şener'e garezi var açık açık belli, Saner Ayar'ı hedef alarak milleti galeyana getiriyor. Prim vermeyelim lütfen..
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• saner ayar yönetimde olsa neolur olmasa neolur. aynı saner ayar değilimiydi trabzonsporun türkiye kupasını kazandığı sene para vermeyip kupa törenimizi vermeyen. şimdi adamı yönetimi alıyorlar. ben böyle adaletin
                            KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• evet asıl mesele 15:00 dan 16:00 kadar veriyoruz telefonun gözüne hadi arkadaşlar
                              KAHROLSUN LİG TV !!!

Yorum

• İlk olarak CeMtS-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                galiba digitürk geri adım atmış yeni öğrendim haberi.varmı doğruluğu...?
                                1 saat önce aradık arkadaşın ordan geri adım attıkları falan yok
                                Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

Yükleniyor...
                                X