Biraz önce Kuşadası'nda oturan kuzenim aradı, sebebini belirterek LigTV'yi iptal ettirdiğini söyledi, bende babamı arayarak evdekini de iptal ettirmesini söyleyeceğim. E-postalarıda gönderdim. Protesto sandığımızdan da büyük olmaya başladı, inşallah amacına ulaşacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar lig tv abonelik ipatli telefonla oluyor dimi.4737373 den yapabiliyormuyuz.
Yorum
-
arkadaslar sansala dün mail atmıştım gitmemiş bu gün bunu başarabilen varmı,bakın sakın bu adamı savsaklamayın bizim için ana hedeflerden biri bu adamdır.artı şimdiden pazar günü maraton programına hazırlanmamız gerekiyor en yoğun en şiddetli tepkiyi o akşam canlı yayında yapmalıyız o adam bizden özür diliycek bunun lamı cimi başka yolu yok.decoder iadelerini devam.
Yorum
-
arkadaşlar bu hafta bursa maçı yayınlanmazsa hedef bence şansalın o görevden alınmasına kadar tepkimizi katlayarak devam ettirmeliyiz. yok buhafta yayınlamayalım da haftaya yayınlayacağız olayından sonra tepki azalırsa bizi zayıflatır. şansal oradan gidene kadar çok büyük tepki göstermemiz lazım. ben attığım mailde yeni bir güner ümit olma yolunda ilerliyorsun diye belirttim.AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
İlk olarak sscakir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...İlk olarak laz_1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...İlk olarak VakfıkebirTs tarafından gönderildi.
..İlk olarak ts__emre__61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...İlk olarak ozgurcelen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleM E S A J L A R A D E V A M M M M M M M M M M M Mİlk olarak trakula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..İlk olarak tedicik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..
İlk olarak ashmaul61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle..2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...Forum Kuralları Gereği İmzalarımızda Link vermek izin verilenlerin dışında yasaktır.
Yorum
-
Evet arkadaşlar, nerede kalmıştık? Bugünkü dersimizin konusu: Dıgıturk üst yönetim kurulu üyelerine Trabzonspor maçlarını yayınlamama nedenlerini soran mailler atmak!!! Neymiş? Trabzonspor'un maçlarını yayınlamamma nedenlerini sormakmış...Bunun için ne yapılmalı? Önce ilk yapacağımız şey; sizlerle belirleyeceğimiz mail adreslerine medenice, kibarca, Trabzonspor'lulara yakışır şekilde mail atmak olacaktır.O zaman hiç durmadan başlayalım bakalım...
Dıgıturk yönetim kurulu başkanının adı Ali İhsan Karacan'dir.Yanlız bu beyfendinin tam olarak mail adresine ulaşamadık! Ama uzantısı @digiturk.com.tr diye devam ettiğine göre bizde bütün veryasyonları deneyeceğiz.Şöyle ki:
aliihsan@digiturk.com.tr
aihsan@digiturk.com.tr
alii@digiturk.com.tr
ihsan.karacan@digiturk.com.tr
ali.karacan@digiturk.com.tr hepsine mail atarak Ali İhsan bey'in günceli yakalamasını sağlayacağız.Daha sonra sırasıyla mail atacağımız isimler!...
Osman ERK
Digiturk Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
osman.erk@digiturk.com.tr
Sonra Dıgıturk'un yabancı ortağı, büyük hissedarı olan fintur diye bir şirket.Bu şirketin mail adresine İngilizcesi olan arkadaşlarımızın mail atmalarını önemle rica ediyorum.Kesinlikle küfür YOK!!! Yanlız mail atarken subject (konu) kısmına DIGITURK yazalım
contact@finturholdings.com
Sonra bu işin buralara gelmesinde büyük rol oynadığını düşündüğüm; büyük Türk düşünürü Şansal Büyüka ile devam ediyoruz arkadaşlar.
sansalb@aksam.com.tr
Daha sonra DigiTurk Genel Müdürü Ertan Özertem'e kibar mesajlarımızı gönderiyoruz.
ertan.ozertem@digiturk.com.tr
Daha sonrada planlama müdürü Kadir bey'e mail atıyoruz.
kadir.kardas@digiturk.com.tr
Ve yardımcısı Bora bey; es geçmek olmaz! (kendisi bize hak vermektedir, bütün burada yazılanları üstlerine raporlamıştır)
bora.kocyigit@digiturk.com.tr
Hadi bakalım arkadaşlar, yapacak çok işimiz var.Ama sakın unutmayın! Bu protestodan netice almak istiyorsak; adam gibi herkes düşüncesini medeni bir şekilde yazmalı.Küfür etmek acizliktir!!! Kimse küfüt etmeyecek, Küfür eden bizden değildir!...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
-
İlk olarak e-mercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
BU GÜN SAAT 15:00 DAN İTİBAREN 16:00 A KADAR LİG TV VE DİGİTURK'e E-MAİL HÜCUMU BAŞLATALIM ARKADAŞLAR...BÜTÜN BMN ÜYELERİ OLARAK BİR SAATLİK ZAMAN DİLİMİ İÇERİSİNDE BUNU YAPARSAK ÇOK DAHA ETKİLİ OLUR LÜTFEN 15:00 DA HERKES BİLGİSAYARININ BAŞINDA OLSUN...
Türkiye saati 15:00 mi?Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum