Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yıllarca çok kişi geldi geçti 2 kişi aferin dedi diye kendini yükseklerde gören mi dersin, iki kişiyle özel mesajla arkadaş olup biraz öz güven kazanınca da millete atar yapmaya başlayan mı dersin , ama bir bakmışsın yoklar.

Ondan forumda seviye önemli bilmeyen arkadaşlar için küçük bir hatırlatma
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Logo fikri bence çok orjinal duruyor. Son deneme, tribün boşluğuna rağmen güzel gözükeceğini kanıtlıyor. Düz bordo olmasına kesinlikle karşıyım, umarım öyle bir hata yapılmaz. Logo görünmeyecek diyenleri de anlayamıyorum malesef, stadyumun neredeyse her şeyini eleştirenler logo nasılsa görünmeyecek diye düz bordo öneriyor Boğuculuk vs bence tamamen, hayal bizim içimizi karartmaktan başka bir işe yaramaz düz bordo. Resimlerine bakınca "Ne güzel oldu be " dedirtecek bir koltuk tasarımı umuyorum ve bu düz bordo ile olmaz.

Ek olarak son resmi daha önce yapılmış mavi şerit ve logo kombinasyonu olan modelde görebilir miyiz ?
      "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...

Emeğinize sağlık.
        Başlıkta patlama yaptınız abi
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• Elimde şunun gibi düzgün açıan bir kaç görüntü olsa bak sen ne patlamalar yapacam daha

TV kamerası kısmından görüntü olsun elimde yeterki...
          t @Selim_Turan

Yorum

• Çatı işleri devam ederken aynı anda koltuk montajına başlanılamaz mı?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Müthiş olmuş müthiş, gördüklerim arasındaki en iyisi..
              En son Selim MACİT tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 20:57.

Yorum

işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
                [emoji106]🏻[emoji106]🏻[emoji106]🏻[emoji106]🏻

Yorum

• bordonun üzerine Ts logosu sade ve çok zarif duruyor. 2 kat mevzusunda malum çekinceler de giderilmiş oldu.
                  3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] hocam şunun tribün mavi, logo ve 'Trabzonspor' yazısı bordo olanından yapsan efsane olur.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Buyrun efendim...

Harika olmuş elinize sağlık

Yorum

Buyrun efendim...

Bu açıdan da görünümü çok güzel.Emeğine sağlık.Umarım bu resimdeki gibi olur.
                        • Memento mori

Yorum

• Şu tasarım vs. işleri başka bi başlığa taşınsa keşke, her şey birbirine giriyor böyle.

**

Son fotoğraflara bakarsan bu çatı işi baya sürecek gibi. Geri kalan her şey rahat rahat yetişir ama çatı işi zor. Daha çatının ana iskeletinin yarısı bile bitti bitmedi. İnce örgüler vs. en az 3 ayı daha var.

Yorum

• Yanliz logumuzda 10 numara..hiçbir takimda bu zariflikte logo yok. bu güzeligi degerlendirmemiz lazim.. ellerine sağlık..
                            !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• Son parçaların takılması çok uzun sürecektir. En zor kısma geldik.
                              !Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..

Yorum

• logo bir markanın müşterilerine karşı oluşturduğu ilk görsel imajdır ve tüm firma yada kurumlar ürünlerinde logosunu kullanır stad bizim görselimiz, logomuzda sade ve çok güzel stadda kesinlikle kullanmamız gerekiyor, yok seyirci olunca rengin önemi olmazmış yok sade bir renk olsun hanginiz yazı yada logo olmayan boş stad resmini telefonunuza bilgisayarınıza yada avatar olarak kullanırsınız stad boşken göze hoş gelmeli bu sizin stadda maç izleme isteğinizi artırır ayrıca yönetim taraftarın stadı sahiplenmesi için koltuk tasarımını taraftara sordu ilk başta kimsenin içine sinmeyen stada ilgi duyulmaya başlandı en azından benimsenip sahiplenilmeye başlandı işin özü o logo stadda olacak

Yorum

Çalışıyor...
                                X