Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İstediğim açıyı bulamadım orada. Direk karşıdan bir tane buldum ama seyirci falan var. Seyircisiz koltukların olduğu halini istedim ondan atarsa yaparım birşeyler...
    Evet facebook sayfasında olmayabilir. O tasarımı yaparken aşama aşama atmıştı buraya. Seyircisiz halinin fotoğraflarını da atmıştı baya. Orda yoksa bile bu forumda vardır o fotoğraf ama nerde, hangi dayfada Allah biliyo

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Bu arada [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] ellerine sağlık bu tasarım için. Çok güzel olmuş ve eminim açı tartışmalarına da bir son verir bu fotoğraf.

Yani şunu da beğenmeyen taraftar olursa ben daha bişey demiyorum artık. Varsınlar istedikleri şekilde yapasınlar.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arada @Selim Turan ellerine sağlık bu tasarım için. Çok güzel olmuş ve eminim açı tartışmalarına da bir son verir bu fotoğraf.

Yani şunu da beğenmeyen taraftar olursa ben daha bişey demiyorum artık. Varsınlar istedikleri şekilde yapasınlar.

Müthiş

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          orada calisan islerin ruh hali nasildir acaba,
          ruh halimi bedavamı çalışıyorlar önemli olan biz ts taraftarının ruh hali.milleti düşünmekten biz bittik.bmn de gerçek ts liler birbirine girer hakaret eder sonra akyazıda çalışan adamların ruh halini düşünür.

Yorum

• Cok guzel dizaynlar gercekten. Ellerinize saglik insallah gelecek bassrilarla bu dizaynlari mac seyrederken goremeyecegimiz seyirci kitlelerine oynamak nasip olur

Yorum

• burda uzmanlar var bizim stadı neden bu kadar alçak yaptılar açıklayabilirlermi.

Yorum

işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...

Elinize sağlık.
                Gerçekten çok şık görünüyor.
                Logonun bu şekilde işlenmesi orijinal bir iş olacaktır.

Yorum

• İlk olarak revolution tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sırasıyla kadir has - torku konya - başakşehir statlarında maç seyrettim .
                  üçünde de koltuklara taraftarlar acımasızca basıyordu .
                  4 kişiden başlayarak artan kalabalıklar o güzelim koltukların üstünde eşşek gibi zıplıyorlardı .
                  millet daha hıncını alamamış olacak ki
                  üstüne sevgilisinin adını kazıyan
                  çakmakla kenarını tutuşturup selfie çeken bile vardı .
                  balgamını yandaki boş koltuğa atan mı ararsın
                  ayağının çamurunu alttaki sırt koyma yerine süren mi ararsın .
                  hatta betona monteli demir sandalyeleri bile taban darbesiyle yerinden söken bir güruhu bile gördü bu gözler .

daha içeriye tuvaletlerin olduğu bölüme girip gördüklerimi anlatmadım bile .

renk nedir arkadaş .

üzerinde tepinen hayvanlar terbiye edilmedikten sonra
                  istediğin renge boya
                  ne anlamı var .

dikkatinizi bu stada değil de takıma ve ruhsuz futbolcu ordusuna vermenizi rica edeceğim .

Bu bir kültür ve eğitim meselesi...

Maalesef bu tür hayvanlardan stadyumlarda çok var.

Keşke bu tarz insanlar yaptıkları şeylerin farkına varabilse...

Keşke...

Yorum

• işin özü ne biliyormusunuz sevgili renkdaşlarım.en berbat iğrenç figürde olsa o stadın şeklinde.önemli olan o stadın dolması dolunca hiçbişey gözükmeyecekki.bi taraftarımızın süper espiriyapmış sarı lacivert olsun bi koltuk boş kalmasın diye aslında olay budur.

olay stadın dolmasıdır.figürler şekiller değil.

tabi asil rengimiz tek renk bordo olmalıdır .stad tam dolmasa bile onlara trabzona geldiğini hatırlatır.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada @Selim Turan ellerine sağlık bu tasarım için. Çok güzel olmuş ve eminim açı tartışmalarına da bir son verir bu fotoğraf.

çimleri de logonun devamı şeklinde dalgalı biçersek ovvvvv
                      https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                      Eze eze 2021-2022.
                      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
                        bu stad bu renkler avni akerin ruhunu temsil ediyor.bakınca sanki avni akeri görüyorum.şampiyonluların yaşandığı mabedimiz avni aker sene sonu yıkılıcak.yeni stadımızın bari bos bordo koltukları ona benzesin avni akeri çok özleyeceğiz.

kesinlikle fuul tek renk bordo olmalı avni aker gibi.yıkılacağı sene ona vefa göstermedikgitmedik doldurmadık bari yeni stadımızda koltuk rengi olarak vefamızı gösterelim.

sayın ve sevgili usta başkanım fuul bordo yap yeni stadmızı .bu renk bize özel .avnii akerin hatrına bunu yap başkanım.

Yorum

• 4 numarayi görmeden ras gele tusladim pembe renk cikti hic sevmem nefret ederim ??

1234567 numaralar var neyin ne oldugunu anlamadim dogrusu ?? bu ankete pembe rengin olmasida ilginc ?? yedi tane numara var birini tusla pembe sana ciksin böyle sansmi olur ,ben oyumu geri almak istiyorum ankete lutfen yardimci olun ba
                          BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

• İlk olarak zaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            4 numarayi görmeden ras gele tusladim pembe renk cikti hic sevmem nefret ederim ??

1234567 numaralar var neyin ne oldugunu anlamadim dogrusu ?? bu ankete pembe rengin olmasida ilginc ?? yedi tane numara var birini tusla pembe sana ciksin böyle sansmi olur ,ben oyumu geri almak istiyorum ankete lutfen yardimci olun ba
                            şu stad fuuul dolsunda pespembe yapsınlar.zaten dolunca koltuk rengi gözükmeyecek renkdaşım.

Yorum

• renklerin gücü .

aslında o kadar şanslıyız ki bordo gibi asil ve karizma bir rengimiz var.ama bazıları yok stad fuul açık mavi olsun yada stadı yapan toki aralara beyaz koyalım gibi anormal şeyler çıkarıyor.

görmüyormusunuz arkadaş siyah bordo kırmızı bunlar asil renkler .ve karşı tarafı sindiren baskı altına alan güçlü renkler.

bjk siyah forma giyiyor hiç düşünmedinzimi neden psikolojik olarak karşı tarafı baskı altına almak için çünkü siyah baskıcı bir renk bordo gibi.

kırmızı m.utd rengi bi ara gsde fuul kırmızı giydi aynı m.utd forma gibi bunlar hep planlı yapılan şeyler.renklerin bir etkisi gücü var.

bakın biz tek renk bordo ile çıktığımız maçlarda hep yüzde 90 yendik.ama o beyaz yada tek renk mavi formalarla yüzde doksan yenildik bu tesadüfmü sizce.

kesinlikle sayın USTA başkanım stadımız fuul bordo olmalı ve asla o aralara sonradan icat edilen locaların önüne başka bir renk konarak onların ortaya fırlaması sağlanmamalı o loca koltukalrıda bordo olmalı.

ve kesinlikle ve kesinlikle anlaştığımız adidas firmasına özel talimat verilerek formalarımız yüzde doksan bordo ağırlıklı olmalı.

oyumu 1 e attım.tek renk bordoya.

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu bir kültür ve eğitim meselesi...

Maalesef bu tür hayvanlardan stadyumlarda çok var.

Keşke bu tarz insanlar yaptıkları şeylerin farkına varabilse...

Keşke...
                                gel sen ayni seyi chelsea stadinda yap bakalim ne olur, tribunden aninda atilmanin disinda omur boyu maclardan ban yersin. heleki sahaya bir sey

atmak veya atlayip sahaya girmek ...........
                                County of Essex

Yorum

Çalışıyor...
                                X