Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadyumu istediğimiz hale sokarız. Amacımız da bu. En saçması da olacak en uygulanabilir hali de olacak. Herkes içinden sevdiğini seçecek. Bu da kimseye dert olmayacak...

Ha gidin başka yerde bunları paylaşın düşüncesindeyseniz. Onu yönetim bize diyecek. Bu konuda bir iki üyenin görüşünü muhattap alacak değiliz. Yönetim derse ki tasarım paylaşmak yasah bir iki üyenin belirttiği üzere karnaval ucube falan yapıyorsunuz efenim. Bizde -pılımızı pırtımızı- toplayıp gideriz sorun yok.

Bir iki kişinin göz zevkine, o anki ruh haline (Trabzonspor yenildi ya!) uymuyor diye paylaşımlarımızı durduracak değiliz.
    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 15:43. Sebep: Harbiden buna dikkat ederim ben demek bir an hırslandım ve "tranzonspor" yazmışım :D
    t @Selim_Turan

Yorum

• @Selim Turan aldırış etmeden sen devam et kardeşim.

Stad koltuklarına bir şey yazılacaksa bu Trabzonspor yazısı olmamalı diye düşünüyorum. Trabzon'da "bize her yer Trabzon" tezahüratı gibi bir şey.
      Çok anlamlı herkesin beğeneceği slogan olursa ne ala onun haricinde Selim Turan kardeşimizin yaptığı şeritli Trabzonspor logolu tasarım son derece güzel.

Konudan bağımsız genele dip not : Gözünüzü seveyim Trabzonspor'un "T"sini küçük yazmayın.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• yakında dantel tasarımlı dizaynlar da gelir
        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konudan bağımsız genele dip not : Gözünüzü seveyim Trabzonspor'un "T"sini küçük yazmayın.
          Haa işte Metin abi yıllardır bunu yazıyorum. Bi ara imzama bile taşıdım. Ne diyodu küçük çocuk " Bezdum da Yaşar emice "
          "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İki program öğrenip burda saçma sapan çizimler yapmaya devam, mesajları silen arkadaşa da selamımı iletiyorum.. Size kolay gelsin.
            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Kulüp keşke sormasaymış taraftara

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• 11745954_1663836937185390_2585715132104132281_n.jpg
                11667481_1663837213852029_3377754813598863359_n.jpg
                daha önceden yapılmış olan 1 numaralı ankete benzer çalışma. bence gayet hoş

Yorum

• Taraftarımızın çoğunluğu 1 ve 5 numaraya oy verdiğine göre iki seçenekten biri olması büyük ihtimal...belki ufak tefek dokunuşlarla biraz daha değiştirilebilir.

Yorum

• İlk olarak datoluyuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    [ATTACH=CONFIG]8522[/ATTACH]
                    [ATTACH=CONFIG]8523[/ATTACH]
                    daha önceden yapılmış olan 1 numaralı ankete benzer çalışma. bence gayet hoş
                    [MENTION=8362]Selim Turan[/MENTION] Metin Ağabey'in dediği logolu çalışmayı bu resimler üstünde deneyebilir misin? 2 kat arası daha belirgin olduğu için görünüşe bir bakalım.
                    HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emeğine sağlık.
                      En beğendiğim tasarım bu.
                      Çekingem tribünler yukardan değil de alttan göründüğünde tasarım bütünlüğünde kayma olabilir.

gerçekten olmasını istediğim koltuk dizaynı budur. bide bu tarz bir görsellik katılırsa mükemmel olacaktır.

ama hala bazı kişiler keşke taraftara sormasalardı gibi açıklamalar yapıyorlar, anlamıyorum ne yapsa suç size bu klüp o kadar rahatsızsanız gidin başka takım tutun o zaman...

Yorum

• Bence bilinen kisa seyler yazilabilir... Mesela barcelonanin "bir kulüpten ötesi" gibi...

"Bir Sevda... Bir Destan..." gibi..

Yada üst tribün "destandir", alt tribün "Trabzonspor"

"Firtina...Ihtilal...Efsane"de olabilir

Yorum

• Bir arkadaş şey demiş bu tasarımlar sadece kuş bakışından güzel görünür zaten kamera açısına göre de bir anlamı yok demiş. Çok mantıklı geldi bana da, bu görüntüler yukarıdan böyle gözüküyor sadece. Sade bordo tasarım en mantıklısı olacaktır sanırım. Fazla zorlamaya gerek yok.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir arkadaş şey demiş bu tasarımlar sadece kuş bakışından güzel görünür zaten kamera açısına göre de bir anlamı yok demiş. Çok mantıklı geldi bana da, bu görüntüler yukarıdan böyle gözüküyor sadece. Sade bordo tasarım en mantıklısı olacaktır sanırım. Fazla zorlamaya gerek yok.
                            Tribünler dolu olduğu zaman hele hiçbir anlamı kalmaz.
                            Bu nedenle: En iyisi sarı lacivert olsun, trübünleri doldurup koltuk renklerini örtmek taraftarın namus borcu olsun!
                            En son CamilloVillegas tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 18:45.
                            Ömer

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar düz bordo olmalı. Bu tasarımlar hikaye. Saha zeminiden veya tv deki kamera görüntülerinde bu çizdiğiniz tasarımların hiçbirisi buradaki resimler kadar güzel gözükmez. Kuşbakışı bakamayacağımıza göre maceraya gerek yok.
                              Haklısın o tasarımla burdaki gibi görünmeyecek. Peki düz bordo nasıl görünecek? Bordo. Başka? Düz bordo olmasının sadeliğinden başka bir estetiği var mı? E o zaman ufak figürlerle tasarım yapılabilir. Fazla ayrıntıcı olmayan tasarımlar da kullabılabilir. Avrupada takımlar stada logolarını işliyor, belki sahaan baktığında değil ama kuş bakışı baktığında bir estetiği oluyor. Peki tek renk olunca? Öyle de baksan böyle de baksan tek renk.

Sadelik kolaydır, mesele estetik tasarımı o stada yansıtabilmek. Tasarım yapan arkadaşların da bütün çabası bunadır. Bütün taraftar adına teşekkür ediyorum kendilerine.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak CamilloVillegas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tribünler dolu olduğu zaman hele hiçbir anlamı kalmaz.
                                Bu nedenle: En iyisi sarı lacivert olsun, trübünleri doldurup koltuk renklerini örtmek taraftarın namus borcu olsun!
                                Budur [emoji1][emoji1360]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

Çalışıyor...
                                X