Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de en az ronin kadar mahcubum renktaş
    4 e oy vermedim ama 4 mü desem 3 mü desem diye baya tereddüt ettim,
    daha sonra 3 e verdim oyumu,
    iyi ki 3 demişim yoksa senin laflar baya bi ezecekti beni
    Beni trollüyo musun napyosun [emoji1]
    1'e ver renktaşım 1'e [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak beratika tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Demokrasiye hazmedemeyen bireyler olacağız ama 4 olursa arma olmamalı Arma olursa renk geçişi olmamalı çünkü arma belli olmaz,şekil-zemin birbirine girer.
      Bilirsin demokrasinin bu kısmı hep tartışılmıştır [emoji1]
      Yani sıkını orası zaten. Pixelli geçiş ve dalga figürü yeterli bir stad için. Bir de armayı koyuo renk geçişi yapılıyor ki aman Allahım. Sadece bordo olmasına ben de karşıydım ancak maratona koyulan büyük arma bordoyu cazip hale getirdi. Figür karmaşası olmadığı gibi çok sade de değil. Bence en iyisi. Lütfen bu olsun [emoji1]

Yorum

• Bjk martılar ölmesin diye çatıyı şeffaf yapmaktan vazgeçmiş..Stadyumun tüm havası gitmiş..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Burda sıkça bahsedilen vodafone arena için son çatı değişikliğiyle ilgili böyle bir görsel koymuşlar:

"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Membran ile yapılan çatı, kar yağışı sonrası çatıda biriken kar sonucu , aşırı yağan yağmur sonrası, rüzgârlı havalarda patlaklar veriyor. Bu sorunlar baş gösterecektir ileride.

Çelik çatı maliyetli olduğundan dayasınlar bize membranı bakalım ...
            .

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Beni trollüyo musun napyosun [emoji1]
              1'e ver renktaşım 1'e [emoji1]

Yok baba valla trol falan değil aynen üstte dediğim gibi
              Fakat senin şu en son paylaştığını görünce tekrar kafam karıştı,
              komple bordo olmaz inşallah derken logo çok şık durmuş,
              komple bordoyu sevimli hale getirmiş.
              En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 14:12.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Burda sıkça bahsedilen vodafone arena için son çatı değişikliğiyle ilgili böyle bir görsel koymuşlar:

Eski hali çok daha havalıymış, geçmiş olsun!
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bu koltuk tasarımı işi aldı başını gitti başka bir boyut aldı artık. Arkadaşlar herkesin zevki başkadır bunu kabullenelim artık. Kullanılan renkler belli bordo ve mavi. Kulüp bir anket açmış sağolsun arkadaşlar uğraşmış yeni tasarımlar eklemişler şimdi herkes neyi beğeniyorsa oy verecek bu kadar rahat bir olay bu. Sanki mor pembe koltuklar tasarlandı gelip burda hala işte şunu seçmek Trabzonspora ihanettir, bunu seçmek akılsızlıktır.. yapmayın arkadaşlar lütfen bırakın kim neye gönül verdiyse açıkça ifade etsin ve oyunu versin. Şimdi sanane arkadaşa seni mi gerdi diyenler çıkacaktır elbet. Demek istediğim şu.. B.Belediye Başkanı 5 doğal 3 suni çim diye bahsetti en son röportajında gören duyan var mı ? Konuşuldu mu burda tartışıldı mı burda ? Memleketten uzaktayım günün her saati şu foruma yeni bir haber almak ümidiyle giriyorum ama malesef hala asıl olaylardan uzak sığ tartışmalar dönüyor burada.. Stadın içine giremezsiniz dediler kapandı bitti. Bidaha Stadın içine girmek isteyen oldu mu ? Bir allahın kulu bu Stadın içinde ne yapılıyor ne yapıldı nasıl malzeme kullanıldı, o kadar çıkış tüneli soyunma odası bize özgün güzel olsun dedik gören duyan var mı ne alemde acaba buralar ? Kapılarda yıldızsız logo kullanılmıştı. Bunlar düzeltildi mi ? Çatıda kedi yolu aydınlatma birşeyler söyleniyordu ne oldu yapılacak mı bu yönde bi çalışma gören duyan var mı hazır çatıda ilerleme varken ? Koltuklarımızın kalitesi ne olacak ? Meclise kadar gitti bu konu gören duyan biriyle iletişime geçmeye çalışan birilerine bu konuyu ileten haber alan var mı ? Şimdi bu kadar şeyin üstüne yav kardeşim adam çatıda iki parça takamıyor sen amblemin üstündeki yıldıza mı takıldın derse, o zaman durum vahimdir arkadaşlar.Bir bakmışsınız o bitmez dediğiniz çatı bitmiş , zemin 1 haftaya serilmiş Stad açılacak ama hala konuşulanların hiç biri istediğimiz gibi olmamış, o vakit kimsenin ahlanıp sızlanmaya dayanağı yoktur diye düşünüyorum.. Bunlar söylenecek konuşulacak ki birileri birşeylerin farkında olsun dile gelsin gündem olsun.. Bu adamlar bu işin takipçisi denilsin.. İstemeden kırdığım arkadaşlar varsa af ola lakin sizde biliyorsunuzdur Trabzon ve Trabzonspor özlemi zordur.
                  O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Bakan Berat Albayrak stadi ziyaret etmiş bu adamdan ümidim var şike konusunda da etkili konuşmaları var inşallah stad için gerekli şeyleri yaptırabilir
                    Trabzonspor

Yorum

• [MENTION=24365]MertcaN.K.*61[/MENTION] kardeşim Öncelikle herkesin beğenisine saygı duyarım lakin beğenmiyorsam da bunu bir şekilde ifade ederim. Bunu ifade ediş şeklim de olaya duyduğum tepki seviyesine göre de değişir.

2. Olarak şu an hala sonuçlanmamış şekilde gündemimizdeki konulardan birisi de koltuk tasarımı. Bu konu senin aksine Trabzonspor taraftarı açısından çok önem arzediyor. Bunun tartışılmasına nasıl sığ diyebiliyorsun aklım almıyor doğrusu.

Ayrıca bahsettiğin konuların birçoğu burada tartışıldı, konuşuldu. Gelen haberler dahilinde de yine konuşuluyor.

Şunu da belirteyim ki sen bu başlıkta pek görmediğim arkadaşlardansın. Heralde buraya sadece insanların yazdıklarını okumaya, bilgi almaya geliyorsun. Ama burası bir forum sevgili kardeşim. Biz koltuğu konuşurken sen kendince önem arzeden bir meseleyi buraya açarsın onun üzerine de konuşuruz. İnsanların neyi tartıştığını yargılamak yerine, farklı konuların tartışılmasına da ortam yaratabilirsin.

Not olarak: Bu aralar forumda sık sık insanlarla tartışıyorum ve açıkçası bu beni çok rahatsız ediyor. Kimseyle herhangi bir münakaşaya girmek istemiyorum. Selamlar, saygılar herkese.

Yorum

• İlk olarak uyuss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bakan Berat Albayrak stadi ziyaret etmiş bu adamdan ümidim var şike konusunda da etkili konuşmaları var inşallah stad için gerekli şeyleri yaptırabilir
                        Muharrem Usta profili Trabzonlu siyasetçiler üzerinde olumlu yönde etki yapıyor. Seviliyor ve saygı duyuluyor kendisine. Yani kanımca öyle. Bunun ekmeğini yeriz bence de

Yorum

• [MENTION=50387]karahanbakar[/MENTION]İşte tam da bu yüzden beni bu başlıkta az görüyorsun.. Mesajımı bidaha okursan anlayacaksın. Ben koltuk önemsiz demiyorum ama burda sınıf başkanı seçer gibi haydi ahmete oy verelim haydi mehmete oy verelim şunun neyini beğendin anlamadım gibi tartışmalar sığ yani bu sokakta yanından geçen adama abi bu pantolonu nasıl beğendin aldın aklım almıyor buna para verilir mi demekten bi farkı yok bence bırakın herkes istediğine destek versin. Burada bazı tasarımları eleştirmek çok kolay geliyor ama saygı sınırlarını aşmamak gerek çünkü o tasarımlara bilgisayar başında emek veriliyor. Seni hedef alarak konuşmuyorum yanlış anlama. Tekrar ediyorum koltuk tasarımı önemsiz sığ bir tartışma demiyorum, bu konunun bu şekilde konuşuluyor olması sığ. Bir önceki mesajlarıma bakarsan eğer - geçmiş 2-3 sayfada göreceksin - farklı konuların tartışılmasına ortam hazırladığımı ve sağolsun bir kaç arkadaşında bu konuda olumlu belkide neden böyle şeyler gündeme gelmiyor gibi serzenişlerini de görmüş olabilirsin. Yine üyelik tarihime bakarsan eğer ben 2008den beri hatta daha öncelerinden beri bu sayfaları takip ediyorum ancak şuan başlık öyle bir noktaya geldi ki yazma ihtiyacı hissettim. Takdir edersin ki sıklıkla yazıp yazmamakta kişilerin tercihidir. Amacım birşeyler konuşulurken seninde bahsettiğin gibi birşeylerin unutulmaması.
                          Saygılar.
                          En son MertcaN.K.*61 tarafından düzenlendi; 14.02.2016, 16:17.
                          O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• Beşiktaş'ın stadının içine etmişler, bütün ambiyansı kaçmış.

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Muharrem Usta profili Trabzonlu siyasetçiler üzerinde olumlu yönde etki yapıyor. Seviliyor ve saygı duyuluyor kendisine. Yani kanımca öyle. Bunun ekmeğini yeriz bence de

Bencede sanırım söylemleri ve kısa sürede yaptıkları ile borsada bile hareketli günler oluştu yükselişe geçti inşallah hiç bozmadan devam eder
                              Trabzonspor

Yorum

• [MENTION=24365]MertcaN.K.*61[/MENTION] Ha anladığım kadarıyla diyorsun ki çok naelit bir şekilde tartışıyorsunuz. Kahvehane ağzı, bu forumun elitliğine hiç yakışmıyor söylemleriniz diyorsun. Bu konuda haklı olabilirsin.
                                Şurda konuşurken hep düzgün cümleler, doğru ifadeler kurma peşindeydim ve kendimi çok rahat hissetmiyordum açıkçası. Bir keresinde azcık rahat davranayım dedim onda da eleştiri geldi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X