Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Teşekkürler [MENTION=347]selcuk[/MENTION]
    "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

• piksel olacak yazmışlar koltuklar...
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• gecenlerde iscinin biri periscopedan yayın yaptı.Odenek yok isci yok arttırılmadı yalan vs. stad 1 seneye bitmez bu gidisle falan die.İcerden al haberi.Durum kotu gorunuyor
        Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• Koltuklar alt mavi ust bordo pikselli olacakmis, Ahmet Cubukcu soylemis.

Yorum

• hay ben onları piksel piksel...!
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• 7.jpg
              Allah bizi bundan korusun
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH]9918[/ATTACH]
                Allah bizi bundan korusun

kendi renkleri rezil eden hiç kullanmasını bilmeyen bu kadar asil ve canlı renklere sahipolup onu en pasif renk gibi kullanan bizim gibi bir kulüp yoktur.

ayrıca misafir trübünün direk kamera görüşüne konmasıda hangi üstünzekalı nın icadıdır onuda çok merak ediyorum.

ne beyazı arkadaş adamı delirtmeyin bu beyaz renk nerden bulaştı bu kulübee .bizim rengimiz bordo mavi.heryerde beyaz renk kullanıp duruyorlar formda stadta.

tüm stadı anladık tek renk yapmıyorsunuz .yap altı mavi üstü bordo olsun bitsin .

ayrıca diğer takımlar dış saha formalarını hep koyu renkler yapıyorlar .yani anlayacağınız akyazıda bile beyaz forma giyicez.

Yorum

• İlk olarak gometra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Koltuklar alt mavi ust bordo pikselli olacakmis, Ahmet Cubukcu soylemis.
                  Arası beyaz olmasa müthiş olur valla.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Şu pikseli isteyen tek bir insana rastlamadım. Neden bu inat anlamıyorum.
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu pikseli isteyen tek bir insana rastlamadım. Neden bu inat anlamıyorum.

evet renkdaşım.bu piksel gözü yoruyor uyumu bozuyor.yaa bi gidip baksınlar ingiltere deki stadlara kim kullanıyor bu pikseli.ok juve kullandı italyada ama onların stadta bi dehşet isterseler en kötü renkleri kullansınlar.

kötü işte ya bi kadın çirkinse çirkin dersin bu pikselde anormal çirkin bişey neden çirkini bize güzel göstermeye çalışıyorlar.

o pikselle bordo mavinin asaletini heybetini ürkütücülüğünüde yok ediyorlar.

bari şu stadın renkleriyle oynamayın.dev hangar kapıları yaptınız aralara loca icat ettiniz .rengimizi rahat bırakın bari.

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arası beyaz olmasa müthiş olur valla.

bende acaba 5 no ters renklen mi yapiyorlar düsünmedim degil, sonucta en cok oy ona verildi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bende acaba 5 no ters renklen mi yapiyorlar düsünmedim degil, sonucta en cok oy ona verildi
                          Tek renk bordo favorimdi her zaman ama illa da degrade olacaksa 5 numaranın ters versiyonu olsun isterim.

Koltukları bırakın da görsellerde çim sahanın yanları mavi gözüküyor. Yeşil yapmayacaklar galiba.

Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Piksel olursa bu satadın ruhuna ters gelicektir ve zamanla insanlar stadda sogucak bunu yapmazlar inşallah yoksa ileride inatlaşmaya binicek iş pixeli isteyen pek görmedim herkes sade yada iki kat farklı renk istiyor neden pixel diye diretiliyor anlamış deyilim.

İşcilerin parası konusunda çok kez söyledik gömlekli yalakaların açıklamaları deyil çalışan emek veren arkadaşları dinleyin diye hepsi aynı şeyden musterip paramız yatmıyor bu stad imkanı yok bitmez ligin 2.yarısına bile zor diyolar.

Geçelim stadın yetiştirilme tarzına,bu şekilde acele edip stadı bitirmeye kalkışmalarını istemiyorum yoksa ileride çok uğraşıcaz orası kötü bu renk olmamış diye ve nekadar acele edersen kalitesi okadar düşer öyle çin işciliği yapıp yaptım bittiye getircekler büyük ihtimalle ve stad göze hitap etmeyen acayip birşeye dönüşcek yoksa stad akıllı insanların elinde dehşet verici şekilde karizma durur.

Yorum

• beyaz koltuk sokmasınlar da şu stada gerisi hallolur.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çatı beyaz olacak. Açık mavi-beyaz ikisi de açık renk. Bordo ağırlıklı olsun isterse araya açık mavi koltuklar serpiştirsinler. Ağırlıklı mavi olursa ihtişam filan beklemeyin.

Yorum

Çalışıyor...
                                X