Bordo rengi nin üstüne çok güzel durmuş renk tonları kesinlikle böyle olmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelim Bey, peki bu logonun o tribünü komple kapladığı tasarım karşıdan nasıl görünüyor?
İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜst katın sağ ve sol en köşeleri olmasa daha da güzel olur sanki. O son merdiven boşlukları logoyu kesmemiş hali. Kenarlardan traşlanmış gibi
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharika olmus
Trabzonspor yazisini turuncu ve beyaz renkte yapabilirmisinİlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de harika, görmek istediğim tasarım bu. Yalnız o Trabzonspor yazısı hala niye orada anlamadım. Unutulmuş desem değil, silik yazılmış desem o zaman ne anlamı var?İlk olarak furkanaltuncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok güzel ama Trabzonspor yazısı görünmüyor bile o yazıyı kaldırıp bir kale arkasına maviyle TRABZON diğer kale arkasına da tek yıldız yapılmaz mavi renkle nasıl olur ?
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://akyazistadi.com/anket/
Burada önerilen tasarımlar sonrası genişletilmiş bir anket yapmışlar. Burada iki üç sayfadır hemen hemen herkesin övdüğü tasarım bu ankette 1 numara ile sunuluyor ve 105 oy almış (%13). Ama 2 numarayla verilen dalgalı, iç içe renk giren karmaşık bir örnek var o da 133 oy almış (%16).
Bu nasıl iş anlamadım. Buradaki yorumları baz alırsak 1 numaranın açık ara önde olması gerekirdi? Bu anket yeni mi açıldı? 2-3 gün öncesine kadar daha az sayıda model vardı ve anket değil yorum bölümü vardı.
Oylamaya gelince; Anketi açtıktan ve duyurduktan sonra sosyal medya'da bizim -küçük logo'lu- tasarımlarımızı insanlar kulübe iletmişler. Kulüpte bu kişilere -küçük logonun tribün koltuklarına uygulandığında görünümünü kaybettiğini bildiren bir cevap yollamış.
Yani aslında şıklardaki küçük logolu tasarımların hepsi otomatik olarak yok hükmüne girmiş oldular.
Oyların bölündüğü konusuna gelince. Bunun farkındayız birbirine benzeyen tasarımların oylarını bir düşünüp ona göre de karar vereceğiz. Zaten aşağı yukaru en çok beğenilen tasarımlar ortaya çıktı onları kulübe ileteceğiz. birbirine benzeyen tasarımlara da ayar çekeriz oda önemli değil.En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 04.02.2016, 14:27.
Yorum
-
Selim Turan@
renkdaşım kesinlikle o arakattaki locaların önüne faklı renk koltuk konulmasın .mavi yada beyaz gibi.yoksa kabak gibi ortaya çıkıcak o localar.ayrıca farkettinizmi bilmem ama mesela konya farklı renk yapmış o loca koltukları hep boş loca alanlar hep locasından izliyor maçları.
bedavadan 2-3 sıra kaybediyoruz ve sırıtmaması için mutlaka ama mutlaka bordo olmalı loca koltukları aynı tüm stad gibi.iletirseniz seviniriz.
birde yönetim şu an stad yapım aşamasındayken o devasa giriş kapılarını(4 tane olan)portatif trübün yapıcakmı yoksa stadı devraldıktan sonramı yapıcaklar yada yapmayı düşünüyorlarmı.birde o locaların üstüne birbuçuk metre yada 2 metre tabela konabilirmi locaları saklamak için.stadın en iğrenç yerleri bu loca bölgeleri.mümkün olduğunca saklamamız lazım stad bütünlüğü etkileyiciliği için.
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
O yazıyı yok farz ediniz efendim. Yazının rengini bordo yaptım ama tam kapanmadı. Önemli olan Logodur. Alt alta iki kata birden nasıl oturur'un cevabını aradım. Yazının bir önemi yok. Eğer Logo Amblem tribüne işlenecekse o yazı orada olmayacak zaten...
Anketi biz dün akşam resmen duyurduk. Aslında Maç günü duyuracaktık ve ankette açıktı fakat takımımız mağlup olunca anketi duyurma işini biraz ertelemiştik.
Oylamaya gelince; Anketi açtıktan ve duyurduktan sonra sosyal medya'da bizim -küçük logo'lu- tasarımlarımızı insanlar kulübe iletmişler. Kulüpte bu kişilere -küçük logonun tribün koltuklarına uygulandığında görünümünü kaybettiğini bildiren bir cevap yollamış.
Yani aslında şıklardaki küçük logolu tasarımların hepsi otomatik olarak yok hükmüne girmiş oldular.
Oyların bölündüğü konusuna gelince. Bunun farkındayız birbirine benzeyen tasarımların oylarını bir düşünüp ona göre de karar vereceğiz. Zaten aşağı yukaru en çok beğenilen tasarımlar ortaya çıktı onları kulübe ileteceğiz. birbirine benzeyen tasarımlara da ayar çekeriz oda önemli değil.
Yanıtlar için teşekkürler. Ben burada açık ara en beğenilen 1 numaralı model olmasına rağmen oylamada niye bunu görmüyoruz diye merak etmiştim. Neyse zaten yeni duyurulmuş, daha çok insan oy verecektir ileriki günlerde.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu kaledeki fileler beyaz yerıne bordo mavi olsun
Yorum
-
İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleşu kaledeki fileler beyaz yerıne bordo mavi olsun
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim 3 katlı apartman gibi localardan logo mogo güzel durmaz. Bu locaları öbür tarafa neden yapmazlar anlamam
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum