Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Logonun en kullanılabilir hali bu. maraton tribünün orta 3 bölümü koltuk sütunu yada her neyse işte (çizdiğim gibi). Bundan baka logoyu yana çekip uzatmak üstten aşağıdan baskı yapıp küçültmeye çalışmak görüntüyü bozacaktır.

küçük logo için de kulüpten cevap gelmiş. Tribünde küçük logo görüntüsü olmuyor diye. Yani olacaksa bu şekilde büyük olacak başka yolu yok.
    t @Selim_Turan

Yorum

• Logo içindeki merdivenlerin rengi de mavi olur,Avni Aker'de merdivanlerin mavi olması sorun yapılmadı.
      • Memento mori

Yorum

• arakadaşlar logo çok güzel durdu yanlız orasına sponsor logosunun konulacağı büyük bir ihtial benim retcihim iyi bir mebla karşılığında sponsor logosunun yer almasıdır sonuçta ek gelirde önemli

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          işte o merak edilen sorunun cevabı... Logo karşıdan bakılınca nasıl gözükür. Koltuklara en uygun görüntü resmedilmiş oldu sanırım. İki tribünün farklı eğim açılarına göre logonun üst ve alt kısmı farklı olarak iki kata ayrı ayrı işledim.

Buyrun efendim...

Bundan iyisi autocad ve 3ds max'tan alınacak görüntü olacaktır sanırım. Bence logo güzel duruyor...
          Muhteşem ötesi.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak kanforfi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arakadaşlar logo çok güzel durdu yanlız orasına sponsor logosunun konulacağı büyük bir ihtial benim retcihim iyi bir mebla karşılığında sponsor logosunun yer almasıdır sonuçta ek gelirde önemli
            Maratona Logo Deniz tarafına Yıldız koyup yol tarafını boş bırakmamın sebebi işte oraya sponsor logosu gelsin diye idi
            t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak selim turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maratona logo deniz tarafına yıldız koyup yol tarafını boş bırakmamın sebebi işte oraya sponsor logosu gelsin diye idi
              sen türkcell olsan kale arkasina sponsorluk anlaşmasi yaparmisin ilk düşünülecek yer maratondurr

Yorum

• Cidden Trabzonspor( yadaTrabzon) yazısı mavi değil, de daha koyu kodla yazılsa çok farklı olurdu sanki, bir de resimdeki gibi füme rengi basamaklar güzel olmuş.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 22:50.

Yorum

• İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bazı yeni arkadaşlar düzgün üslup ile yazmayı öğrenemeyecek sanırım

burası twitter değil köklü bir forum , bilginiz olsun da yarın bugün biri de size aynı üslup ile cevap verir kavga çıkar sonra bir bakmışsınız ceza yemiş bi köşeden izliyorsunuz.
                  dikkat etmek lazım ama bazen anlık tutamıyor insan kendini tüm renkdaşlar birazdaha hoş görüşü olmalı bir nokta bile olsa emek varsa saygıda olmalı
                  En son kanforfi tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 23:37.

Yorum

sen türkcell olsan kale arkasina sponsorluk anlaşmasi yaparmisin ilk düşünülecek yer maratondurr
                    Ben TRABZONSPOR olsam (ki hepimiz biraz TRABZONSPOR'un parçasıyız bu manada) Maratona sponsor logosu koydurmam. Büyük kulüp bunu yapmaz yapmamalı. Kalerkaları zaten maç öncesi defalarca yayıncı kuruluş tarafından gösteriliyor Avni Akerdeki gibi... Sponsor logosu koltuklara işlenecekse bu kesinlikle kalearkası olmalı.

Ekleme: Yahu derdimize bakar mısın. Maraton'da logo güzel durmaz idi, yaptık gösterdik. Eee Güzel duruyormuş. Şimdi ise oraya logo olmaz sponsor ismi veya logosu gelir demek doğru mu?

Yahu gelirse gelir ona kulüp karar versin bizim işimiz değil ki bu? Logoyu basar geçerim insanlarda beğeniyorsa zaten sorun yok.
                    En son Selim Turan tarafından düzenlendi; 03.02.2016, 22:57.
                    t @Selim_Turan

Yorum

• İlk olarak selim turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ben trabzonspor olsam (ki hepimiz biraz trabzonspor'un parçasıyız bu manada) maratona sponsor logosu koydurmam. Büyük kulüp bunu yapmaz yapmamalı. Kalerkaları zaten maç öncesi defalarca yayıncı kuruluş tarafından gösteriliyor avni akerdeki gibi... Sponsor logosu koltuklara işlenecekse bu kesinlikle kalearkası olmalı.
                      yanliş düşünüyorsun bence barcelona bile bugün göğsüne logo almak zorunda kalip geleneklerini çiğniyorsa senin istanbul egomanyasina karşi daha dik durman için bazi argümanlarindan taviz vermen lazim değişmeyecek ana maddeler kirmizi kitabimizda yazilidir maneviyati olan hiç birsey değiştirilemez ama buna katiliyorum ama 2 milyonda olsa 500 binlirada olsa şuanki futbolun para ile döndüğü ortamda trabzonsporun karina olan herşeye evet demeliyiz koltuklarda olmayi versin gönlümüzdende söküp alamazlaryaa

Yorum

• Bitsinde sponsoru koltuğu yazisi eksik kalsin

Yorum

yanliş düşünüyorsun bence barcelona bile bugün göğsüne logo almak zorunda kalip geleneklerini çiğniyorsa senin istanbul egomanyasina karşi daha dik durman için bazi argümanlarindan taviz vermen lazim değişmeyecek ana maddeler kirmizi kitabimizda yazilidir maneviyati olan hiç birsey değiştirilemez ama buna katiliyorum ama 2 milyonda olsa 500 binlirada olsa şuanki futbolun para ile döndüğü ortamda trabzonsporun karina olan herşeye evet demeliyiz koltuklarda olmayi versin gönlümüzdende söküp alamazlaryaa
                          ...

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ekleme: Yahu derdimize bakar mısın. Maraton'da logo güzel durmaz idi, yaptık gösterdik. Eee Güzel duruyormuş. Şimdi ise oraya logo olmaz sponsor ismi veya logosu gelir demek doğru mu?

Yahu gelirse gelir ona kulüp karar versin bizim işimiz değil ki bu? Logoyu basar geçerim insanlarda beğeniyorsa zaten sorun yok.
                          t @Selim_Turan

Yorum

• kargalar deniz tarafı kalearkası isim hakkı için denizbank ile anlaşmış. güzel fikir

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Elimde şunun gibi düzgün açıan bir kaç görüntü olsa bak sen ne patlamalar yapacam daha

TV kamerası kısmından görüntü olsun elimde yeterki...
                              Bu tasarımı yapan arkadaş bütün farklı açılardan görüntü koymuştu. Facebook sayfasına da koymuştu. Adını bilen arkadaş varsa söylesin ordan alabilirsin.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu tasarımı yapan arkadaş bütün farklı açılardan görüntü koymuştu. Facebook sayfasına da koymuştu. Adını bilen arkadaş varsa söylesin ordan alabilirsin.
                                İstediğim açıyı bulamadım orada. Direk karşıdan bir tane buldum ama seyirci falan var. Seyircisiz koltukların olduğu halini istedim ondan atarsa yaparım birşeyler...
                                t @Selim_Turan

Yorum

Çalışıyor...
                                X