harika fotoğraflar bekir abi eline sağlık. kale arkası üst kata bayıldım satışa çıkar çıkmaz kombine mi alacam. stadın yüksekliği gayet iyi oldu sonu da güzel olur inşallah
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharika fotoğraflar bekir abi eline sağlık. kale arkası üst kata bayıldım satışa çıkar çıkmaz kombine mi alacam. stadın yüksekliği gayet iyi oldu sonu da güzel olur inşallah
Aynen ben de en üst basamakta dolaşırken kombinemi nerden alayım diye düşünüyordum
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de bayıldım
Aynen ben de en üst basamakta dolaşırken kombinemi nerden alayım diye düşünüyordum
bu arada fotograflar ıcın elıne saglık her hafta senın fotolarını beklıyoruz ...En son B61 tarafından düzenlendi; 25.10.2014, 15:55.
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebekir kardeş fotograf cekerken bılgı alabıldın mı,stad inşatıyla ılgılı,genel bılgı gorsutugu kımse oldu mu?
Yorum
-
İlk olarak byhaluk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene bılım prekas dızımı ne zaman bıtecek,ne zamanı ön göruyorlar,catı basladı catını bıtmesı ,koltuk rengıyle dızılısıyle modelıyle alakalı bı gelısme var mı gıb gıbı
Çatının resmi bitiş tarihi mayıs 2015.
Koltuk dizilişiyle ilgili bi gelişme yok. Model olarak şu eski tip koltuklardan öneri olarak getirmiş bi firma. Bunlardan yapılmayacak inşallah dedimÖrnek olarak getirmişler, bunlar olacak diye bişey yok dediler ama bu koltuk konusunda Erol Ağaoğlu'na yazarsak iyi olur diye düşünüyorum. Kalitesini falan geçtim en azından katlanabilir koltuk olsun...
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar,statın çatısı ,şimdiki çelik konstriksiyon takılan kısımda mı olacak acaba? Eğer öyle olacak ise cidden çatı müthiş bir ambiyans sağlar.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePrekast konusunda biraz üstü kapalı konuşuyorlar. Yavaş mı ilerliyor acaba gibisinden sormaya çalışıyorum, hayır bi sıkıntı yok ama üretimi yapan firma yeni kalıplar yapıyor dediler. Biraz daha hızlanabilir yakında anladığım kadarıyla. Daha sonra bir inşaat teknikerinden ikinci vinçin de geleceğini öğrendim ama ne derece doğrudur bilemiyorum...
Çatının resmi bitiş tarihi mayıs 2015.
Koltuk dizilişiyle ilgili bi gelişme yok. Model olarak şu eski tip koltuklardan öneri olarak getirmiş bi firma. Bunlardan yapılmayacak inşallah dedimÖrnek olarak getirmişler, bunlar olacak diye bişey yok dediler ama bu koltuk konusunda Erol Ağaoğlu'na yazarsak iyi olur diye düşünüyorum. Kalitesini falan geçtim en azından katlanabilir koltuk olsun...
beklıcegız artık napalım kaderımız
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleplandan anladığım kadarıyla çatı şu şekilde olacak yükseklikleri filan hemen hemen böyle. şuan ki kısımdan biraz daha yukarı çıkacak ve canlı yayın odalarının bittiği seviyeye kadar inecek en uç nokta.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHemen hemen böyle ama yatay çizgi ile yayın odalarının tavanı arasında 1 metrelik boşluk olacak Ahmet, aynı seviyede olmayacak...
Yorum
Yorum