Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stadın kötü projelendirilmesinin dışında en buyuk eksik Trabzonspor Koleji'dir.
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• Abi projeden ''Trabzonspor'' adına ne çıkarılmış Allah aşkına, 7 tane saha yapılmış aksine, ne istiyorsunuz anlamadım. 3-5 tane kule mi atsalardı aralara? Rant dediğin kulede, otelde, avmde olur çim sahada olmaz. Kuleler ne kadar azalırsa rant da o kadar azalmış demektir, ne güzel işte.

Spor alanları dışındaki herşey projeyi yürütene aittir. Biz ''spor'' adına ne yapıldığına bakalım. Alanın yarıdan fazlası yeşil alan ve spor alanlarından oluşuyor ve ben bundan çok memnunum. Spor adına başka ne yapılabilir diye düşündüm, pek bişey bulamadım. Kulüp veya şehir olarak somut bir önerimiz olsa eminim onu da yerleştirebiliriz oraya ama yok.

Bi özel okul projesi yapsa kulüp, kaliteli bir okul olacak ama, en az 3 yabancı dilli falan. Yerleştirilemez mi bu projeye yani? ama yok, küstüm oynamıyorum diyip, ne çıkarsa bahtıma diye takılıyoruz işte.

Stada ben de gıcık oluyorum, onu sonuna kadar eleştirelim ama eski afilli resimlere bakıp, şimdiki resimlerle karşılaştırıp kazıkladılar bizi demek biraz komik oluyor, yanlış yerden vuruyorsunuz, durup bi daha düşünün bence.

Yorum

• Başbakanı savunan at gözlüğüyle olaya bakıyor demeyeceğim çünkü bana kalırsa savunanlar direk at'tır. Şike sürecinde platiniye pas yapan bizzat kendisi değil midir. Bu projeyi taaa geçen seçimlerde bitecek demişti. Yasal zemin hazırlanmadan atıp tutmayacaksın! Bunun adıda siyasetse siyaset arkadaş zaten klüp komple siyasetin içinde ne yapalım burda hep yel değirmeniyle mi dövüşelim?
        ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• ikinci çizimim tamamlandı.
          ilk yolladığım çizimden sonra yaptığım değişiklikler :
          1.kat eğimi 21 sırası 27 2. kat eğimi 32 derece ve sırası 23(2-3kat eksik yaptım yükseklik olarak sıkıntı yok) oldu. stadın her tarafındaki locaları kaldırıp sadece tek tribün yaptım. 1 ve 2. kat arası mesafeyi 4 metre yaptım 2 tane skorbord koydum ve stadın etrafını da çizdim diğerine gore daha alçak bir goruntu oluştu. buda benzemediyse eksiklikleri soyleyin devam ederim. videoyu birazdan yükleyeceğim.
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• buyrun sizce nasıl oldu.
            YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Emegine saglik. Ben begendim.
              Su stadyum hakkinda net bir bilgi verseler artik.
              Taraftar merak edip duruyor.
              Bu kadar vurdumduymazlik yetti vesselam.
              Hergün projeden bir seyler cikartilip ekleniyor.
              Neyin ne oldugunu kesin sekilde belirtmeliler artik bu taraftara.
              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

Çok güzel

Yorum

Ahmet ellerine sağlık gardaşım harika iş çıkarmışın sağol varol

İlk başta şu videodaki gibi veya bjk nin tanıtımda kullandığı gibi görseller hazırlayıp sunsalardı bu kadar beğenmemezlik olmazdı diye tahmin ediyorum.Baya bildiğin devlet sırrı gibi saklanınca hayali 1.proje den fikir yürüt salla,sonra hayali 2.proje resmi çıksın ona fikir yürüt salla derken bu video gibi elde somut bir görsel olsaydı havan da su dövmemiş olurduk.
                  Eleştirelim ama dozajını iyi ayarlayalım sanki iş şekillensin hepimiz beğeneceğiz gibi bir hal var üstteki videoya bakarsak.

Ha bir de localar gerçekte de videodaki gibi olacaksa 49 dan fazla olması gerekmiyormu,
                  videoda trübünün birisinde 2 katlı olmak üzere kale arkaları dahil stadın çepe çevre saran localar var 49 dan fazla olur bu hali ile diye tahmin ediyorum.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• bu proje umarım gerçekten böyle değildir locaların ortada olması çatı ve trübinin birleştiği aranın açık olması kale arkalarının tekkat olamaması önemli sorunlar ve umarım zemin konusunda gereken çalışma yapılmıştır gs'nini durumuna düşmeyelim.
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• Ahmet Aksu çok iyi iş çıkarmışsın tebrik ederim tekrar Ben de bununla neredeyse aynı olur diye tahmin ediyorum

Yorum

Çok güzel olmuş ama aslına uygun olması için bazı şeyleri değiştirmek lazım.

Eğer tribünü baştan çizmek zor olmazsa senin için, tam eğim değerlerine göre tribün boyutlarını verebilirim sana. Hatta kalıp olarak çizip gönderirim sen devam edersin.

Tribün girişleri çok fazla olmuş, alt kat merdivenlerde fazla olmuş haliyle. Girişler Kale arkası 4, maraton da 6, köşelerde 1 er tane olacak. Aynı sayıda da alt katta merdiven olacak. Önceki sayfalarda plan vardı bakabilirsin. Köşe girişleri çok büyük olmuş, gerçekte girişlerin devamında 12 sıra daha olması lazım. Localar güzel olmuş, numaralı kat arasında yaptığın gibi diğer kat aralarını da dolu olarak yaparsan daha uygun olur. Tribün girişi ve merdivenlerin kesiştiği yerde kat arasında girişler olacak.

Numaralı da kat arasında yaptığın loca kısmı da geniş olacak. Kırmızı ya boyadığın duvarları yarı yarıya küçültürsen tam boyuta ulaşmış oluruz. Tebrikler uğraşın için
                        horyanli

Yorum

• Kat aralarında loca olmaması lazım. Tribünün ortasına yapmışlar
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Günaydın stadyumla yatıp, stadyumla kalkanlar. (=
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• @Ahmet Aksu ; Plandan çıkardığım ölçülere ve tam sıralara göre tribün kesiti burda. Bunun üzerinden devam edersen tribün anlamında tam doğruyu yakalamış oluruz.
                              horyanli

Yorum

• hala adam mimarlar odası olmasa çoktan bitmişti proje diyor ya itaat etmekten beyinleri körelmiş düşünemiyorlar. adam sırf şikeciler için yasa çıkartıyor, generalleri içeri atıyor, şahıslar için bir gecede yasaları düzenliyor ama bi mimarlar odası mahvetti adamı yahu ne mimarmış bunlar. azizi içerden çıkarmaya gelince şak diye koca meclisi topluyor ama sıra bizim stada gelince mimarlar odasının suçu yeaaaa diyorlar. dolgu bitti verdikleri ihale tarihlerinde ne oldu kimsenin haberi yok. önceki projedeki stada bakın bir de şimdiki çingene çadırına.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X