Dünya'nın en güzel stadları Signal Eduna Park ve Santiago Barnabeu ama atmosfer olarak Signal Eduna Park gibisi yok, stad ve taraftarı yüzünden Avrupa'da tuttuğum takım haline geldi Dortmund
maddi acidan fark yok, türkiyede 10liraya her maci izleyebilirsin, almanyada bundesliga icin bilet fiyatlari 20euro'dan basliyor. En büyük fark, mentalite farki, bizim türkler evde rahat rahat oturmayi ve mac izlerken cay icmeyi tercih ederler. Almanlar bir futbol maca sosyalesme imkani olarak bakiyorlar ve imkani olan, maddiyete pek önem vermeden maci stad'da izlemeyi tercih ediyor.
Ortalama seyirci sayisina bakarsan, almanya ücüncü ligi, bizim süper lig ile hemen hemen ayni seviyede.
Aynı şeyi söyledim zaten.Maça giden adam bizim insamızın hissettiği şeyleri yaşamıyor.Maddi açıdan da Almanya'da kazanıp-harcama gücü Türkiye'ye göre fazla demek istedim.Bizde asgari ücret ne kadar ? Orda o kadar mı ? Ne kazanıp harcasınlar demek istedim.
şu 20 kamyon gece gündüz çalışıyor olayına pek inanmıyordum, öyle olsa daha hızlı ilerlerdi diyordum hep ama sibelin eklediği 2.resme bakın 14 tane kamyon var helal olsun..
Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Umutlanmayın çünkü bu taraftan öyle görünüyor. Daha yarısı dolmadı, ya da yarısı dolar gibi oldu ben öyle anlıyorum bakınca.
Dışardaki bağlantı uçları birleşti bu arada.
Kum toplayan araç da alan dışında bir kaç gündür.
şu 20 kamyon gece gündüz çalışıyor olayına pek inanmıyordum, öyle olsa daha hızlı ilerlerdi diyordum hep ama sibelin eklediği 2.resme bakın 14 tane kamyon var helal olsun..
Gece 1 buçuk civarı ben orda çalışan makineleri gördüm. Yani inanabilirsin. Gerçekten zaman olarak baya yoğun çalışılıyor. Araç olarak bazen artış bazen azalış gösteren sayılar var. Bir ara 15 kamyon ve 6 iş makinesi çalışıyordu mesela gündüz. Şimdi daha az. Tabii ordaki işe göre ayarlıyorlar bunu. Öyle işte.
En son Sibel tarafından düzenlendi; 09.03.2012, 23:10.
Yorum