Şike yapmak, milyonlarca Trabzopnsporlunun hakkını hileyle gasb etmek haram değil mi? Vallahi geçiniz bu işleri, dünyanın düz olduğunu inkar etmek bile bazı kişilerce haram olarak karşılanıyor o yüzden bu tür kişilerle tartışmaya girmek gereksiz
biz hala nelere takılıp kalmışız birde kupa bekliyoruz
stadın ismine gelince akyazı arena olaack diye duymuştum
Bu tür kisiler kimdir acaba ve kimler dünyanin düz oldugunu inaniyor cok merak ediyorum.
Kapasite 41.565 imiş vasili rumuzlu arkadaşa gelen mailde öyle yazıyormuş başlığı da bu şekilde değiştirsek iyi olur az düşünceli olsalar 41.967 yapabilirlerdi ama projeyi ısmarlayan dangalakta ne arar incelik Beşiktaş'ın stadı mesela 41.903 kişilik olacak.
Kapasite 41.565 imiş vasili rumuzlu arkadaşa gelen mailde öyle yazıyormuş başlığı da bu şekilde değiştirsek iyi olur az düşünceli olsalar 41.967 yapabilirlerdi ama projeyi ısmarlayan dangalakta ne arar incelik Beşiktaş'ın stadı mesela 41.903 kişilik olacak.
BJK nin 41.903 kişilik olması kesin değil. Zaten tam bu sayıya ayarlamak da zor.
Mainzin posta kodu 55116. Sayilarin yerlerini degistirince 41565 cikiyor ortaya.
Ulan bu kadarda yamanmazki... Yaziklar olsun!!!!
dostum sadri şener trt 3 te basın trubününde yüklenelim de soralım beyenmişmi stadı en azından biz bu ucubeyi çakma mainz stadını hiç beyenmedik yazalım bakalım ne dicek
Sadri Şener stadın 42 bin kişilik olacağını söyledi (41,565 in yuvarlanmış hali) ve stadın komple işletme hakkını BJK nin yaptığı şekilde bir şirkete satılması için görüştüğünü söyledi. Daha önce ki bir röportajda da Nurol ve Allianz arena yı işleten firma ortaklığı ile görüştüğünü söylemişti. Bunlar sevindirici gelişmeler. 70+ Milyon Dolar lık bir anlaşma TS için bir gömlek büyümek demek olur.
Yorum