İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Projede açıklanması gerektiği kadar yayımlanması gerektiği kadar resim yayınlandı. Bir çok bilgi verildi zaten. Daha neyini istiyorsunuz? Galatasaray,Bursa stadı yapılırken daha fazlası verilmemişti. Görende der stad yapılıyor bilgisi verildi sadece.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProjede açıklanması gerektiği kadar yayımlanması gerektiği kadar resim yayınlandı. Bir çok bilgi verildi zaten. Daha neyini istiyorsunuz? Galatasaray,Bursa stadı yapılırken daha fazlası verilmemişti. Görende der stad yapılıyor bilgisi verildi sadece.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
Güldürme ya Bursa stadının nasıl yapılacağının aşamalarını kapsayan yayın yaptı adamlar. Galatasaray'ı hatırlamıyorum ama Bursa demeseydin iyiydi. Nerede öyle bir yayın var mı? Kaç kere değiştirdiler projeyi var dediğiniz görseller proje ihaleye çıktığındaki görseller farkında mısınız? Ayrıca bu isteklerin sebebi yönetici kişilerin aylar önce yaptığı açıklamalar.
Yorum
-
Fazlasıya görüntü,fotoğraf,bilgi var; http://akyazistadi.com/galeri.php
Yetmiyormu? Ayrıca buradada bir çok bilgi paylaştık. Kaplamaların türünden özelliklerine kadar.https://twitter.com/#!/design_bcb
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Okadar uğraşmaış adam fotoğrafları koymuş, şantiyeden birebir videoları koymuş, her türlü bilgiyi proje bölümünde yazmış, 3D Modellemelerle bitince nasıl olacağını resim olarak eklemiş, tek sıkıntı stadın nasıl yapılacağını 3d modelleme videosuyla göterilmemesimi? Bu olamayınca stada dair hiç bir şey paylaşılmamış mı oluyor?https://twitter.com/#!/design_bcb
Yorum
-
Ben oradakilerden bahsetmiyorum farkındasın dimi. Emeğini de yadırgamıyorum. Proje değişti sürekli. Herkesin şikayetçi olduğu konu da bu zaten. Projenin son hali ne bilmiyoruz. Madem her şey paylaşıldı neden o zaman elimizde var ama yayınlayamıyoruz gibisinden açıklama yapıyorsunuz. Sizce burada bir çelişki yok mu? Yani her şey verildi zaten ama elimizdekileri gösteremeyiz. Benimde takıldığım nokta bu. Videoyu sadece örnek olarak verdim. Diğerlerinde bu kadar ayrıntı verilmedi dediğiniz için. Verilen emeği aşağıladığımız yok farkındaysanız herkesin merak ettiği konu projenin nasıl bir değişim geçirdiği. Ve sizde elimizde var ama gösteremeyiz derseniz olay farklı algılanır.
Yorum
-
Ozaman daha açık konuşayım; Yukarıda linkini verdiğim sitede bilgileri toparlayanlar gayet güzel bir iş çıkarmış. Orada yazmayan bazı bilgileride bu sayfalardan ayrıntılı anlattık. Fore Kazık Rijir sistemi nedir özellikleri nelerdir, neden böyle bir şey tercih edildi, stadın mimarı kimdir, stadda amaçlanan mimari özellik nedir, kaplamanın türü, nerden getirtileceği, özelliği nedir her detay verildi. Zaman zamanda hem forumdan hem diğer sosyal medya araçlarından fotoğraflar yayınlanmaya devam ediyor. Örneğin bugün çekilen fotoğraf gibi;
Projede yer yer değişiklikler oluyor lakin bunlar çok küçük şeyler. Öyle büyük şeyler değil. Benim "projedeki her detay elimizde var ama paylaşamayız" derken bahsettiğim mevcut bu bilgilerden daha fazlasıdır. Hem özel mesajla hem buradan stadın planlarını isteyenler bile çıkıyor. O kadar fazla ayrıntı hiç bir yerde verilmez. Genel küçük bir bilgi verilir ki o veriliyor zaten. Ama bazen taraftar isteğin boyutunu abartıyor. Benim sözüm bunlaradır. Hani şuan öyle bir yazdınki hiç bir bilgi paylaşılmıyor herkes her şeyden habersiz olacakları bekliyormuş gibi bir algı oluştu. Yapmayın bu kadar. Fazlasıyla bilgi,fotoğraf, video, 3d modelleme resimleri, kapasite ve diğer birimlerin özellikleri, proje maliyetleri, teslim tarihleri... gibi bir çok şey güncellenip zaten paylaşılıyor.https://twitter.com/#!/design_bcb
Yorum
-
dünyada yaklaşık 20 stadyum gezdim ama hiçbirisi şu anda Juventus un yeni stadının yanına bile yaklaşamaz.. benficanin stadı da çok güzel , arsenal'in stadı ise en kötüsüydü gördüklerim içinde, Eylülde Napoli deyim 4 günlük tur ile bir de maradonanın top oynadığı stadı görelim bakalım..En son Jedi tarafından düzenlendi; 05.08.2014, 01:16.County of Essex
Yorum
-
İlk olarak bonanzia tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOzaman daha açık konuşayım; Yukarıda linkini verdiğim sitede bilgileri toparlayanlar gayet güzel bir iş çıkarmış. Orada yazmayan bazı bilgileride bu sayfalardan ayrıntılı anlattık. Fore Kazık Rijir sistemi nedir özellikleri nelerdir, neden böyle bir şey tercih edildi, stadın mimarı kimdir, stadda amaçlanan mimari özellik nedir, kaplamanın türü, nerden getirtileceği, özelliği nedir her detay verildi. Zaman zamanda hem forumdan hem diğer sosyal medya araçlarından fotoğraflar yayınlanmaya devam ediyor. Örneğin bugün çekilen fotoğraf gibi;
Projede yer yer değişiklikler oluyor lakin bunlar çok küçük şeyler. Öyle büyük şeyler değil. Benim "projedeki her detay elimizde var ama paylaşamayız" derken bahsettiğim mevcut bu bilgilerden daha fazlasıdır. Hem özel mesajla hem buradan stadın planlarını isteyenler bile çıkıyor. O kadar fazla ayrıntı hiç bir yerde verilmez. Genel küçük bir bilgi verilir ki o veriliyor zaten. Ama bazen taraftar isteğin boyutunu abartıyor. Benim sözüm bunlaradır. Hani şuan öyle bir yazdınki hiç bir bilgi paylaşılmıyor herkes her şeyden habersiz olacakları bekliyormuş gibi bir algı oluştu. Yapmayın bu kadar. Fazlasıyla bilgi,fotoğraf, video, 3d modelleme resimleri, kapasite ve diğer birimlerin özellikleri, proje maliyetleri, teslim tarihleri... gibi bir çok şey güncellenip zaten paylaşılıyor.
Yorum
-
Dediğim gibi ben onu planlar, kesitler gibi projenin önemli detaylarını isteyen üyeleri bahsederek söyledim. Zaten geri kalan her türlü bilgi verilmye çalışıyor. Okadar çok üye varki insan ayıramıyor bazen. Bende konuşurken daha dikkat ederim. Ayrıca koltuk fikirlererini önemseyeceklerini düşünüyoruz. Laf olsun torba olsun diye fikir istemediler, gerçekten önemsiyorlar. Stadın mimarına kalacak en son karar tabiki ancak taraftarın isteğini göz önüne alacaktır. Fikirlerinizi belirtin o konuda. Şuan stadı yapan mühendisler,mimarlar stadın dünya çapındaki prestijine önem veriyorlar. Maddi yetersizlikten her isteğin yapılamadığı gerçek. Bu bazen taraftarı umursamadılar gibide algılanıyor. Ancak eldeki imkanları olabildiğince verimli kullanıyorlar. Ve bana göre stadın mimarisinden çok mühendisliği daha fazla ses getirecek.https://twitter.com/#!/design_bcb
Yorum
-
gerçekten Türk insanının en başlıca özelliğidir eleştirmek ... öyle bir kaygımız öyle bir misyonumuz var sanki . ve bunu yaparkende sadece kendimiz onun doğru olduğunu sanıyoruz . bizim dışımızda kimse bir işi anlamıyor.
bu anlattığım özelliklere sahip bir çok arkadaşımız mevcut ama sanki bir kaç tanesi resim çekenler gibi bu işle pirim yapma telaşındaen azından ben yaptıkları eleştirileri okurken bu şekilde anlıyorum .
eleştiri mutlak suretle olacaktır. ama eleştiri yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli şey üslupdur. örneğin adama etmediğin hakaret kalmayıp sonuna bir gülen surat yaparsan onun anlamı kalmaz.
saygılarımla...Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...
Yorum
-
ya arkadaşlar ne seni tanırım sedat nede bekiri şu gurbette stadla ilgili bilgi vede resim paylaşan kim varsa ALLAH razı olsun.tabi burada iyi dileklerin kime gittiğini sen anlıyosun.ha bu sıcaklarda o tepelere çıkıpta bizleri bilgilendiriyor maddi kazançta sağlayabiliyorsa helali hoş olsun..
Yorum
-
* Ben anlatamadim galiba ama şu unutulmasin bekir gibi bi forum icinde emek harcayan insanlar var onlarin emegine yazik degil mi ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum