Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Atmaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Anladik bu iktidar bizi kasndiriyor. Peki hangi iktidar yapacak onu söylede ona oy verelim.
    Bu konunun çok fazla da oy vermekle alakalı olmadığını düşünüyorum.

Yani ben bu stad yapılsa da yapılmasa da oyumu buna bağlı olarak kullanmayacağım. Bana iğreti gelen mevcutların oy uğruna her seferinde böyle bir projeyi sahiplenmeleri sonrasında ise unutmaları.

Bu durum benim midemi ne kadar bulandırıyorsa, Trabzona gelen ana muhalefet liderinin "Stadyum" konusunda benzer sözler sarfetmesi de o kadar midemi bulandırıyor.

Derdim, kullanılmak.
    Derdim, aslında hiç önemsenmemek,
    Derdim, diğerlerine nazaran hep üvey evlat muamelesi görmek,
    Derdim, Trabzonspor kaşkolu ve bir stad vaadiyle hep götürdük bu işi, yine götürürüz denmesine neden olmak.

Falan filan işte.

Yorum

• kesin yapılır.....
      bakalım ömrümüz kaçıncı söz verilmesine şahit olmamıza imkan verecek ....

Yorum

• Trabzonspor taraftarları olarak bu 5 sivil toplum örgütünün ve 1 vatandaşın Trabzons sevdasından şüphe duyuyoruz. Trabzonspor, Trabzon'un tek fabrikasıdır, tek sosyal faaliyetidir. İnsanlar doğa güzelliği için yaylaya çıkar, Boztepeye çıkar, yüzmek için Akçakale Mersin, Yomra'ya gider. Ama Trabzonspor bu şehri şehir yapan olgudur. Trabzonspor'un çıkarlarının önüne suni doğa sevgisiyle taş koyan insanların art niyetli olduğuna inanıyor, bu engellemenin altında başka sebepler olduğunu düşünüyoruz!

İlgili Haber***

TRABZON gündeminde en çok konuşulan ve TOKİ tarafından 22 Ekim’de dolgu ihalesi yapılan Akyazı Stat Projesi’nin Dolgu İmar Planı çıkarıldığı askıdan indirildi. Projeye aralarında Trabzon Mimarlar Odası’nın da bulunduğu 5 sivil toplum örgütü itiraz etti.

Avni Aker Yerinde Kalsın
        AKYAZI’YA itiraz eden STÖ’lerin başını çeken Mimarlar Odası adına itiraz nedenlerini açıklayan Oda Başkanı Salih Akyüz, “Avni Aker yürüme alanımız içinde olduğu için kalmalı. Ayrıca Akyazı Koyu Trabzon’un doğal kalan tek koyudur” dedi.

Trabzon gündeminde en çok konuşulan ve sonunda TOKİ tarafından 22 Ekim’de dolgu ihalesi yapılan Akyazı Stat Projesi’nin dolgu imar planı Akyazı Belediyesi tarafından çıkarıldığı askıdan indirildi. Projeye yasal süresi içinde aralarından Trabzon Mimarlar Odası’nın bulunduğu 5 STÖ ve 1 vatandaş tarafından itiraz edildi.Akyazı Stat Projesi’nin ihalesi yapılan dolgu projesine ait imar planı askıya çıkarıldığı Akyazı Belediyesi’nce askıdan indirilerek Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü’ne gönderildiği öğrenildi.Akyazı Belediye Başkanı Zeki Ergün, dolgu projesiyle ilgili imar planının yasal süresi boyunca askıda kaldığını belirterek, "İmar planına yasal süresi içinde 5 sivil toplum kuruluşu ve 1 vatandaş itiraz etti. Biz de tutanaklarımızı hazırlayarak bahse konu itiraz dilekçeleriyle birlikte Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Teknik Araştırma ve Uygulama Genel Müdürlüğü’ne gönderdik. Bundan sonrası bu kuruma ait" dedi.Akyazı Stat Projesi’ne itiraz eden kurumlar arasında ise şu STÖ’ler bulunuyor: Mimarlar Odası Trabzon Şubesi, Karadeniz Çevrecileri Derneği, Doğal ve Tarihi Değerleri Koruma Derneği, Trabzon Çevre Kültür Girişimcileri Derneği ve Akyazı Su Ürünleri Kooperatifi.

AVNİ AKER KALMALI, AKYAZI KOYU DOLMAMALIMimarlar Odası (MO) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Salih Akyüz, Akyazı Stat Projesi’ne ağırlıklı olarak iki yönden itiraz ettiklerini belirterek, "Biz çekincelerimizi ve gerekçelerimizi 4-5 yıldır seslendiriyoruz. Trabzon bir spor kenti ise ve ağırlıklı olarak da futbol kenti ise ve köklerinin yeşerdiği yer de Avni Aker’dir. Biz öncelikli olarak Avni Aker Stadı’nın bulunduğu yerden kaldırılmasına karşıyız. Çünkü Avni Aker şehirdeki insanların yaya olarak gidebildiği bir stat. Trabzon’un en önemli değerlerinden biridir. Öte yandan yeni stadın yapılacağı Akyazı koyu, Trabzon’un tek doğal koyu. İnsanların yazın serinleyebildiği tek koy. Eğer Akyazı Stadı yapılırsa Trabzon bu doğal koyu da kaybedecek. Bize göre Hüseyin Avni Aker Stadı yeniden planlanabilir. Aynı yere iyi bir planlama ile güzel bir stat yapılabilir. Bu zor bir iş değil. Bunun örneklerini Avrupa’da ve ülkemizde çok rahatlıkla görebilirsiniz. Trabzon’da çok büyük bir kesim de bizimle aynı fikirdedir. Herkes biliyor ki Trabzon’un geçmişinden uzaklaşması geleceğine ve gelişmesine bir katkı yapmaz. Sanki bu projeyle Trabzon’un ekonomisinin gelişeceği ve ticari bir artış yaşanacağı izlenimi yaratılıyor. Kamuoyu yanlış yönlendiriliyor. Bu proje Trabzon’a büyük bir ekonomi de getirmeyecektir" dedi.Akyüz, üniversite ile kent arasındaki sanayinin de bulunduğu yerden kaldırılması gerektiğini ifade ederek, "Trabzon Havaalanı’na inen insanlar, Trabzon kent merkezine bir sanayinin içinden geçerek giriyor. Üniversite ile kent arasındaki bu sanayi yerleşimi başka bir şekilde planlanarak, hem spor tesisleriyle hem de sosyal alanlarla şehre ve şehrin insanlarına kazandırılmalıdır" dedi.

Facebook da gördüğüm bir haber...

Yorum

• Trabzon'un büyük bir çoğunluğu aynı yerde kalsın mı diyormuş..

Bizim niye haberimiz yok..

Tarzanya'da yaşıyoruz herhalde..!

Avni Aker mevcut yerinde aynı haliyle kalır..

Yeni bir stadı orası "mahalle arası" kaldıramaz..

Ha deniyorsaki rekor düzeyde kamulaştırma yapın belki bir nebze..

Ama yeni bir stadyum demek çevresi açık, büyük otoparkı olan belli bir mesafede araçtan inildiğinde yürüyerek gidilen ferah bir ortam diye düşünülüyor..

Mevcut yerde bu mümkün değil.. Stad çıkışında allak bullak olan trafiği de cabası..

Çok iyi niyetli görmedim vatandaşları..

Madem Akyazı'yı doğadan ötürü istemiyorsunuz başka uygun bir yer gösterin..!

Aynı yerde kalsın kolaycılığı değil..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Yahu daha Ekim'in 12'si, 22 Ekim de neyin nesi?
            En son Emir Faruk tarafından düzenlendi; 12.10.2010, 16:34.

Yorum

• 22 Ekim neyse de, Akyazı Stat Projesi diye bir şeyi ilk defa duyuyorum. Çünkü öyle bir şey yok. İnsanlar bu kadar cümleyi bir araya getirip bir haber yapıyor, daha ne yazdıklarını bilmiyorlar.
              hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bence yapılıp yapılmayacağı hussundan öte kapastesi veakustiği atmosferi hakkında lobi yapmamız gerek çünkü eninde sonunda yapılacağı kesin.
                <şöyle ki ; kapastesinin 61 bin olması gerektiği hususu çok önemli ekonomik sosyolojik yararının yanında pisikolojik baskı aracı olarak da faydası olacaktır. bilet fiyatlarının yarıdan aşşaya düşürüldüğünü düşünür isek hem seyirci sayısı artacak hem de yarıdan aşşaya düşmesine rağmen ekonomik girdi eskisini nazaran 2 katına çıkacak bu ekonomik yararının yanında şahıs ,fert maca tek başına değil eşi ve 2 cocuğuyla gider ise ucuz bilt ile stat da büyümüş yani bizler gibi yeni gelen nesil de bi başka istanbul takımını tutmayacak davamız tüm şehrin davası olacak ve trabzonda 30 bine oynamak ile 60 bine oynamak bir değildir kabulunuzdür ki buda büyük psikolojik baskıdır . enazından bunda hem fikirizdir
                son olarak hemen nasıl dolacak muhabbetine girip küçük düşünmeyelim . fener bahcenin burda kadıköyde 10 bine oynadığını daha dün gibi hatırlıyorum ee orası istanbul deme deme cünkü bu takım urfada kac kişiye oynadığı aklına gelsin gelsin ve bilesin ki bu takım az ii gtsin binlercesi istanbuldan yola cıkacak her mac bi cok kişi orda bilet bulamamaktan şikayet edecek yüce allahım bize bu günleri göstermesi dileğiyle sevgiyle kalın
                Birgün karşılıksız seven bu gönülleri sevindereceğine ona inandığımkadar inanıyorum .
                En son oflu kadir tarafından düzenlendi; 12.10.2010, 23:12.

Yorum

• - Stad Avni Akerin Yerine Yapılsın Denmeside Suç Oldu..

- Ne Alakası Var , Benim Gönlümden Geçen O..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Stad Avni Akerin Yerine Yapılsın Denmeside Suç Oldu..

- Ne Alakası Var , Benim Gönlümden Geçen O..
                    Sedat Abi suç değil ama avni akerin yeri olmaz yer yetmiyor. ya alt yolu kapatacaksın yada üst yolu . ayrıca bir kaç evde yıkılması gerekiyor. ayrıca oradan bir kaç yol daha yapmak gerekiyor bunlarda çok zor olduğu için yapılması düşünülmüyor. özellikle avni akere sık sık gidenler trafiğin ne kadar kötüleştiğini bilirler. avni akeri bende isterim ama kutu gibi oraya sıkışmaz ise

Yorum

• yeni bir stad lazım başka yerde mümkünse biraz şehir dışiında olmalı

Yorum

• birileri çıkıp akyazı projesine itirazda bulunmuş .nedir işin gerçek yüzü.nedir bu kafasız adamlardan çektiğimiz.bugüne kadar nerdeydiniz.proje son aşamaya gelince gerçek yüzünüzü gösteriyorsunuz...

Yorum

• Trabzon Hayatında bilmiyorum Bu kadar Büyükü bir Proje daha gördü mü? Eğer gördüyse Biri beni uyarsın. Yalanda olsa amacı iş yapmak olan birini karşısında gördüğünde de tüm işini gücünü bırakıp sadece muhalif olan insanlarla doludur benm güzel karadenizim. ve bu insanların Hayattaki işi sadece konuşmaktır. Tıpkı Mimarlar odası Trabzon Şube Başkanı gibi. Karşı çıkacağınıza üretin biraz. Yeni stadımızla ilgili olarak bugüne kadar ne ürettiniz.? Hangi fikrinizi beyan ettiniz? hangi diplomatik girişime yardımcı oldunuz.?

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sedat Abi suç değil ama avni akerin yeri olmaz yer yetmiyor. ya alt yolu kapatacaksın yada üst yolu . ayrıca bir kaç evde yıkılması gerekiyor. ayrıca oradan bir kaç yol daha yapmak gerekiyor bunlarda çok zor olduğu için yapılması düşünülmüyor. özellikle avni akere sık sık gidenler trafiğin ne kadar kötüleştiğini bilirler. avni akeri bende isterim ama kutu gibi oraya sıkışmaz ise
                            mesele yol değil yollara çözüm bulunur stadın altından geçer alt geçit gibi bu bir örnek mesele stadı yapmak istemek kimsenin bunu yapmaya niyeti olduğunu sanmıyorum.....

Yorum

• borussia dortmund stadinin eski görüntüsü

Yorum

• Akyazının yapılması trabzonumuzu uç noktalara taşır.Haleda bazı zeki! arkadaşlarımız ve yazarlarımız yok avni aker mabet yok yerinde kalsın gibi laflaf ederek cahilliklerini belli ediyorlar.Lafım böyle konuşanlara kimse yanlış anlamasın.Akyazıyı yapalımda ismini avni aker koyalım kapansın bu konu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X