Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya yapılsın da isterse at çiftliği olsun orda.
    yeter ki daha gecikmeden yapılsa..

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Spor alanları bölümünde çıkartılan pek bir bölüm göremedim ben.Hatta futbol sahalarının sayısı da 3 tane arttırılmış.Diğer kısım için ise ortada daha proje bile yok galiba.
      Çok gereksiz bir hassasiyet içindeyiz işte

Yorum

• Birisi de BMN üç tane dozer kiralasın demiş.

Hayırdır BMN hafriyat işlerine de mi el attı.

Kimisi de 2008 senesinde temel atılmış gibi konuşmuş.

Bu stadyum konusundaki somut adımlar 2010 senesinde atılmıştı, dolgunun bu kadar sürede biteceği belliydi, kısa bir süre içerisinde de ihalesi yapılacak.2 sene içerisinde de stadyum bitirilir diye düşünüyorum.

Yorum

Spor alanları bölümünde çıkartılan pek bir bölüm göremedim ben.Hatta futbol sahalarının sayısı da 3 tane arttırılmış.Diğer kısım için ise ortada daha proje bile yok galiba.
          Tenis kortları ve merkez kort çıkartılmış, gerek yoktu zaten.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tenis kortları ve merkez kort çıkartılmış, gerek yoktu zaten.

10 dakika mesafede korttan bol bir şey yok.

O yüzden çıkartılması mantıklı olmuş.

O değil de keşke bir tane de ufak bir yüzme havuzu olsaymış.

Yorum

• Adamlar yap boz gibi kafalarına göre ekleyip çıkarıyor ama stat demirbaş gibi duruyor bari onuda bir süreliğine başkasıyla değiştirin de farklılık olsun.

Yorum

• Avni Aker + yavuz selim + kapalı spor salonu alanı yaklaşık 65bin m2 o bölgenin yaklaşık m2 fiyatı 1500-2500 tl arası 2binden düşünsek 130 milyon tl eder yani normal bir stadın maliyetini bile karşılamıyor burası. yeni yapılacak alanı dolgu olarak değilde normal bir arsa olarak düşünürsek siz düşünün değerini..

ayrıca bu projeyle birlikte bölgede hiç ihtiyaç olmamasına rağmen yeni yollar da yapılması gerekiyor. dolayısıyla akyazının sadece yol ve spor kısmı bile 200 -250 milyon arasında olacaktır kanımca.

bide haber sitelerinde geçen o çıkarıldı bu çıkarıldı lafları gerçek dışı. daha ortada proje yokken böyle yazanlar tamamen ortamı germeyi düşünen zihniyet. ha bir de şu var ilk proje son proje diyosunuz da Allah aşkına ilk projeyle son projenin büyüklükleri aynı mı yapılara bakın bi içine ne varsa koyulmuş sanki hiç bir mimar mühendis görmemiş projeyi kafadan çizmişler sanki.

trabzonsporun ihtiyacı olanlar stad spor salonu yavuz selim tarzı sahalar kulüp binası antrenman tesisleri vs. hepside projede fazlasıyla var. ha ikinci kısımda ne var kimse bilmiyor ama illa bişe olacak orada avm otel hatta hastane hatta kültür sanat merkezi hatta eğlence alanları.. illa bişe yapılacak ha burada da rantı tartışacaksak kusura bakmayın da her yerde rant var zaten biz trabzonspor olarak bize ne kalıyo ona bakalım..

son olarak devlet bize lutfetmiyo bu stadı yapmak zorunda olduğu için sosyal devlet olmak zorunda olduğu için yapıyor bunu seçim malzemesi yerine koyduran hiç bir şekilde projeyle ilgilenmeyip akışına bırakan yönetimdir maalesef.. eğer yönetim adam akıllı ilgilenseydi projeyle taraftarı projeyle iç içe tutup önerilerini alsaydı taraftar da olaya farklı yönden bakmazdı..

Yorum

• açılış maçı FC Panathinaikos'la olursa Trabzon'a gitmeye razıyım.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adamlar yap boz gibi kafalarına göre ekleyip çıkarıyor ama stat demirbaş gibi duruyor bari onuda bir süreliğine başkasıyla değiştirin de farklılık olsun.
                    Her sey degisir o degislez. Mete Aratin elinde kalmasin, üzülür zavallim...
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Avni Aker + yavuz selim + kapalı spor salonu alanı yaklaşık 65bin m2 o bölgenin yaklaşık m2 fiyatı 1500-2500 tl arası 2binden düşünsek 130 milyon tl eder yani normal bir stadın maliyetini bile karşılamıyor burası. yeni yapılacak alanı dolgu olarak değilde normal bir arsa olarak düşünürsek siz düşünün değerini..

ayrıca bu projeyle birlikte bölgede hiç ihtiyaç olmamasına rağmen yeni yollar da yapılması gerekiyor. dolayısıyla akyazının sadece yol ve spor kısmı bile 200 -250 milyon arasında olacaktır kanımca.

bide haber sitelerinde geçen o çıkarıldı bu çıkarıldı lafları gerçek dışı. daha ortada proje yokken böyle yazanlar tamamen ortamı germeyi düşünen zihniyet. ha bir de şu var ilk proje son proje diyosunuz da Allah aşkına ilk projeyle son projenin büyüklükleri aynı mı yapılara bakın bi içine ne varsa koyulmuş sanki hiç bir mimar mühendis görmemiş projeyi kafadan çizmişler sanki.

trabzonsporun ihtiyacı olanlar stad spor salonu yavuz selim tarzı sahalar kulüp binası antrenman tesisleri vs. hepside projede fazlasıyla var. ha ikinci kısımda ne var kimse bilmiyor ama illa bişe olacak orada avm otel hatta hastane hatta kültür sanat merkezi hatta eğlence alanları.. illa bişe yapılacak ha burada da rantı tartışacaksak kusura bakmayın da her yerde rant var zaten biz trabzonspor olarak bize ne kalıyo ona bakalım..

son olarak devlet bize lutfetmiyo bu stadı yapmak zorunda olduğu için sosyal devlet olmak zorunda olduğu için yapıyor bunu seçim malzemesi yerine koyduran hiç bir şekilde projeyle ilgilenmeyip akışına bırakan yönetimdir maalesef.. eğer yönetim adam akıllı ilgilenseydi projeyle taraftarı projeyle iç içe tutup önerilerini alsaydı taraftar da olaya farklı yönden bakmazdı..
                      Bizim araziyi eski Ali Sami Yen kadar değerli zannedenler var maalesef.Yönetim bu işin peşinden koşmamıştır, açık ve net.Ortaya koydukları tek bir proje bile var mıydı stadyumla ilgili.

Yorum

Bizim araziyi eski Ali Sami Yen kadar değerli zannedenler var maalesef.Yönetim bu işin peşinden koşmamıştır, açık ve net.Ortaya koydukları tek bir proje bile var mıydı stadyumla ilgili.
                        Kimsenin bir şey zannettiği yok değerli olan eski arazinin yanında bir de Akyazı'daki 2. kısım.

Yorum

bakıyoruz galatasaraya merhum başkanları dahil adnan polat dahil çoğu yöneticisi başbakanla da görüştü erdoğan bayraktarla da görüştü taraftarıda hep güncel tuttu. ama bizimkiler şike bahanesinin arkasına sığınıp ne stadla ilgilendi ne transferle uğraştı nede hakkını alabildi..

eğer başkan gurur yapmak yerine adam gibi trabzonspor çıkarlarını korusaydı bugün hepimiz hangi projenin olacağını biliyor olurduk çünkü stadı biz tasarlamış olurduk..

Yorum

• Tek derdi ukalalık olan bir başkanla bu kadar olur ona katılıyorum projenin detaylarını yalvararak 1-2 mail ile az buçuk öğrendik ama bir çok şey hala muamma.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kimsenin bir şey zannettiği yok değerli olan eski arazinin yanında bir de Akyazı'daki 2. kısım.
                              tamam da benim anlamadığım bundan devlet karlı çıkacaksa niye burda bu kadar telaş ediliyor? devletin trabzonda kar etmesi çok mu kötü bişe. sanki devlet diye bi şahıs var yaptığı kar kendine kalıyor.. eğer ranttan korkuluyosa sadece bura için korkmayın türkiyenin her yerinde bundan 50 yıl öncede rant vardı bundan elli yıl sonra da rant olacak..

Yorum

• İlk olarak ahokan253 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                tamam da benim anlamadığım bundan devlet karlı çıkacaksa niye burda bu kadar telaş ediliyor? devletin trabzonda kar etmesi çok mu kötü bişe. sanki devlet diye bi şahıs var yaptığı kar kendine kalıyor.. eğer ranttan korkuluyosa sadece bura için korkmayın türkiyenin her yerinde bundan 50 yıl öncede rant vardı bundan elli yıl sonra da rant olacak..
                                Kardan değil zarardan bahsediliyor ben kar zarar derdinde değilim lütuf değil bu ,stadın yeri de Akyazı sahili de devletin zaten, Trabzonspor'un hakettiği stadı yaptırmak derdimiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X