Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BMN 3 adet dozer kiralasın... akyazıda denize bir yol açıp dolgu alanını deniz bassın...deniz bütün dolguyu yutar...
    Hükümet projeyi yapmaktan kurtulur... bizde bizden istenilen diyeti kabul etmemiş oluruz... kolu kesip atalım hükümetin önüne....
    Ne Godiva geçer yoldan, ne bir kimse kör olur!

Yorum

• İlk olarak erdogan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      BMN 3 adet dozer kiralasın... akyazıda denize bir yol açıp dolgu alanını deniz bassın...deniz bütün dolguyu yutar...
      Hükümet projeyi yapmaktan kurtulur... bizde bizden istenilen diyeti kabul etmemiş oluruz... kolu kesip atalım hükümetin önüne....
      Zaten orası 3 metreye yukselmesi lazım. Şu anda 1 metre dolgu yuksekliği. 3metreye çıkmazsa deniz zaten yutacak.
      Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
      İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• Şu proje 1.resimden 2.resim haline geliyorsa bundan ilk suçlu bunun hesabını sormayan Trabzonlulardır.

Yukarıda ki renktaşımın dediği gibi;
        HER MİLLET LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR.
        https://twitter.com/cemcaglaryavuz
        Beşirli/TRABZON

Yorum

• İlk olarak cem1990 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şu proje 1.resimden 2.resim haline geliyorsa bundan ilk suçlu bunun hesabını sormayan Trabzonlulardır.

Yukarıda ki renktaşımın dediği gibi;
          HER MİLLET LAYIK OLDUĞU ŞEKİLDE YÖNETİLİR.
          Daha projenin birinci resim olduğunu sananlar var.İnternette çoğu akyazı haberinde birinci görsel var biride çıkıp demiyor ki proje bu değil diye

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok siyasete girmek istemiyorum da ekonomi iyi diyorsunuz gidin 3 çocuklu ayda 400-500 TL kira ödeyen asgari ücretliye sorun bakalım ekonomi iyi mi kötü mü?Kalem kalem ödediğimiz vergileri çıkarın yılda ne kadar vergi ödüyoruz.Neyse herkes görmek istediğini görür.
            Türkiye Ekonomisi iyi olması,bir nevi her sene yükselmesi,zenginin daha da zenginleştiğini gösterir.Dolayısıyla Türkiye Ekonomisinin büyümesinin orta ve fakir sınıfa bir katkı sağlamadıgı kesin.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Daha projenin birinci resim olduğunu sananlar var.İnternette çoğu akyazı haberinde birinci görsel var biride çıkıp demiyor ki proje bu değil diye
              Neyi değiştiriyor?
              Bu proje de yat limanları,oteller,otogar yapılmayacak mı idi parça parça çıkarılmadı mı bunlar
              Bu proje çıktığından beri bunlardan bahsedilmedi mi
              Koca bir dolgu alanında sağlanmak istenilen rant nedir
              Bilginiz varsa buyrun aydınlatın bizleri,umarım cümleleriniz parti içerikli kelimeler içermez.
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

• önce ilk projeyi verdiler
                milletin gazını almak için
                11 yıldır olduğu gibi
                baktılar çok masraflı bu iş.
                'daha ne istiyolar' görgüsüzlüğü ile kesip biçip bu hale getirdiler.
                zaten devlet elinden daha fazlasını da beklemiyorum.
                hele ki böyle bir zihniyet varken.
                aslında Trabzonspor yanlış yaptı.
                Hisseler üzerinden büyük gelir elde edip yapıma ortak olacaktı.
                bak o zaman nasıl yapıyoduk cillop gibi stadı...
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• ülkede teröristler baş tacı namussuzlar teşekkür bekler yılın adamı olurlar hergün hangi ödeyeceğini şaşıran vatandaş 600 tl ile ev geçindirir sağoda solda kendi egosunu arttırmak uğruna 3 4 çocuk yapın derler hangi parayla bu kişilerden birşey olmaz
                  işkenaz

Yorum

• Otogarın spor kompleksinin içinde olması tuhaf olurdu. Cazibe merkezini, gürültülü merkeze çevirirdi.

Bir de insanların ağzında bir rant vardır, gidiyor. Bu işten rant sağlayacak olan biri varsa o da Trabzonspor'dur. Bundan rahatsız olanlar ancak siyasi amaç güden kişiler olduğunu düşünüyorum.

Stad mevzusunda oldum olası karamsarım. Stadın çadır'dan pek farkı yok. Ancak ihale tarihi, proje'den sapma olmayacağını bildiğim için konuşmanın bir anlamı yok.

Yorum

• Akyazı bizim KARAYAZIMIZ oldu !!!
                      Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• Canberk senin yazdığın mesaj siyaset olmuyor mu?

Yorum

• İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Otogarın spor kompleksinin içinde olması tuhaf olurdu. Cazibe merkezini, gürültülü merkeze çevirirdi.

Bir de insanların ağzında bir rant vardır, gidiyor. Bu işten rant sağlayacak olan biri varsa o da Trabzonspor'dur. Bundan rahatsız olanlar ancak siyasi amaç güden kişiler olduğunu düşünüyorum.

Stad mevzusunda oldum olası karamsarım. Stadın çadır'dan pek farkı yok. Ancak ihale tarihi, proje'den sapma olmayacağını bildiğim için konuşmanın bir anlamı yok.
                          Bende birşey anlamış değilim, rant rant diyorlar sonra neden otel avm projede yok diyorlar..
                          her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Canberk senin yazdığın mesaj siyaset olmuyor mu?
                            O yüzden kaldırdım zaten.
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Spor alanları bölümünde çıkartılan pek bir bölüm göremedim ben.Hatta futbol sahalarının sayısı da 3 tane arttırılmış.Diğer kısım için ise ortada daha proje bile yok galiba.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Spor alanları bölümünde çıkartılan pek bir bölüm göremedim ben.Hatta futbol sahalarının sayısı da 3 tane arttırılmış.Diğer kısım için ise ortada daha proje bile yok galiba.
                                Millet bilip bilmeden bi gazla konusuyor iste. Mantikli sekilde elestirmek lazim. Bursa stadi bitti bizim ki ne durumda diyorlar. Denizin ortasina getirip stadi koysalardi bizimki de bitmisti. Kiyi kanunu yada mimarlar odasi olmasaydi simdiye stadda oynuyorduk bile.
                                horyanli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X