Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nazım Can,iyisin hoşsun da nerede ne kadar muhaliflik yapacağının ölçüsünü tutturamıyorsun.Bu sebeple de haklı olduğun konuda bile eline bir şey geçmiyor.
    Cumhurbaşkanının diploması olsa ne olmasa ne ki,bu adam bütün seçimlere o verilen diploma ile girmiş,eğer diploma diye bir sorunu olsa neden gitsin Cumhurbaşkanı olsun,başbakan olurken de ülkenin en güçlü siyasi figürü ve karar vericisi değil miydi?

Cumhurbaşkanının özellikle Şenol Güneş ismini önerdiğini asla düşünmüyorum ama birileri ki ben Faruk Özak'tan şüpheleniyorum,kendisini sevsem de bu tür bir şey yapmış olabilir mi,değilse affetsin,hakkına girmeyelim veya başka biri de olabilir.
    Ama Muharrem Usta ne diyordu hep söylemlerinde?Değerlerimiz,misyonumuz ve benzeri manevi şeyler,onun böyle bir emrivakiyi engelleyebileceği bir çok yol vardı ama yapamayacaksa da istifa etmeli,çünkü bugüne kadar desteklediğimiz Muharrem Usta profili bunu gerektiriyordu.

İnşallah bu yanlıştan dönülür en kısa sürede ve kabus biter.
    Eywallah Sanone kardes de, Diplomasi olmayan bir Cumhurbaskaninin sözde(sahte) diploma ile Cumhurbaskanligi yapan bir adamin imza attigi yasalar dahil verdigi tüm kararlar Anayasal olarak gecersiz oluyor, gecmise dönük verdigi kararlar ve imza hakki dahil, ki buda Türkiye gibi Demokratik, Laik, Hukuk Devletinde yargilanmasina sebeb olur olmalida, Diplomasiz Cumhurbaskani öyle lafla gecistirilecek bir durum degil, baya bildigin önemli bir Anayasal suc teskil ediyor, en azindan Hukuk Devletine olan inancim neticesinde benim acimdan öyle
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      E muhalifler de akplileri vatan haini görüyor. Akpliler pkk feto komünist diye yaftaliyorsa muhalifler de çomar yobaz ışid kafalı diye yaftalıyor. Aradaki tek fark devlet güç unsurlarının akp elinde olması. Muhalifler ise maximum mobbing yapabiliyor. Bundan önceki dönemlerde de farklı tip partiler veya düşünce sistemlerinde de bunun aynısı şu anki kitleye veya bir başka kitleye yapılıyordu. Bence bu konuda muhalifler boşuna ağlıyor samimi bir iş yapmıyorlar ki bu onların suçu değil. Türkiye, siyasal ve sosyal intikam üzerine kurulu temel sebep bu. Yarın roller değişince bugünkü muhaliflerin de benzer yaklaşımlarda bulunacağı gün gibi ortada. O yüzden iki tarafın da bu konuda konuşmaya hakkı yok bence.

Bu doğru bir şey mi? Kesinlikle hayır. Bizim sorunlarımız toplum kaynaklı. Önce bunu çözmek lazım.
      Tamam da hemen ayak üstü sadece aklimdakileri söylesem, Ülkenin 14 yilda nasil acinacak bir hale getirildiginin ve Muhalif kesmin baya bildigin hakli ve magdur oldugu sonucu ortaya cikar yani
      -Fetö yapilanmasinin, Akil kisiler tarafinda siddetle uyarilmasina ragmen Tsk dahil ülkenin her yerine yayilmasina ön ayak olup, cikarlar catismaya baslayinca, 17 Aralik ve 15 Temmuz gibi 2 büyük darbe girisimini bu üleye yasatmak.
      -Oslo da pkk ile gizlice görüsme yapmak, o görüsmeler de Devleti temsil eden kesim, pkk li muhataplarina, size Dogu da ve Güney dogu da toleransli davranilmasini emrettik, eger Toleransli davranmayan Vali, Kaymakam ve Emniyet Müdürleri olursa hemen bize bildirin gibi inanilmasi zor bir ise imza atmak,
      -Yunanistanin, bize ait 16 tane kücük adacik ve kayalika Yunan bayragi dikip, Bakanlariyla Noel falan kutlamasi,
      -Süleyman Sah Türbesini korumayi beceremeyip, yerini degistirmek, ki aynisini Ecevit zamaninda Suriye Baraj yapimi icin bize teklif etmisti ama Ecevit, Savas sebebi olur diye Esadi terslemisti.
      -Ekonominin 14 yilda icine edip, halki döviz bozdurmaya tesvik edip, ekonominin bu sekilde kurtulacagina inanmak yapisal reformlari falan geciyorum.
      -14 yil önce 0 terör ile ülkeyi teslim alan Iktidarin Ülkeyi getirdigi durumda,aylik ortalama 50-60 veya daha fazla, Asker, Polis, Sivil, vatandasin Terör yüzünden Sehit olmasi.
      -Gezi Olaylari esnasinda, Bas örtülü birine saldirdilar ve Camiye Icki siseleri ile girdiler diye yalan atip, Muhafazakar kesimi sözde Muhafazakar olmayan kesime karsi kiskirtip, Ülkede kin ve nefreti körüklemek.
      ilk aklima gelenler bunlar, yani simdi Muhalefetin yaptigi hakli elestiri ile, Iktidarin yaptigi elestiriyi ayni tutmak herseyden önce vicdanlara ters düser, o yüzden bana karsi yapmis oldugunuz elestiriyi tekrar gözden gecirmenizi tavsiye ederim.
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Rakip sahaya çıkarken şiddetli bir gök gürültüsü aynı anda ışıklarında kapatılması skorbork ta FIRTINANIN KOPTUĞU YERDESİN yazsa inanın bu bile rakibin gözünü korkmasına ve fırtanın için de olduğunu hissetmesine yeter bunlar basit ama etkili şeylerdir inşallah benim gibi bu ayrıntıları düşünürler

Yorum

• Hey gidi Trabzon nerden nereye !!
          McLas was Here

Yorum

• Uykum da bile rahat yok . Rüyalarıma bile girdi bu stad ismi.
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Ya bu Sg zamaninda dememis miydi , futbolu yonetenlere de ulkeyi yonetenlere de guvenmiyorum diye ...Ne oldu da bu bu adamin ismini verdiler komplekse aklim almadi .

Yorum

• Bazıları anlamamakta direniyor hala.. Bursaspora hoca oldu. Hepimiz bursasporun başarılı olmasını istedik cani gönülden.. Neden çünkü o camia da bizim gibi bir camiaydı.. Bizim kuruluş felsefemize uyuyordu.. Şimdi noldu peki beşiktaşa gittin de ne geçti eline.. Bu adamlar şike yüzünden avrupadan ceza almış başkan yrd , yardımcı ant içeride yatmış yavşak bir kulüp.

Bizim taraftarımız hakikaten çok kötü.. Bir kamuoyu olışturamadık şu stad konusunda.. Kendi taleplerimizi bile ortaya koyamadık.. İşte sen yapamazsan gelir adamlar yaparlar.. Bu işe muhalefet iktidar gözüyle bakmak bence saçmalık.. Ama iktidarın bundan nemalanmamasını düşünmek komik olurdu

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam da hemen ayak üstü sadece aklimdakileri söylesem, Ülkenin 14 yilda nasil acinacak bir hale getirildiginin ve Muhalif kesmin baya bildigin hakli ve magdur oldugu sonucu ortaya cikar yani
                  -Fetö yapilanmasinin, Akil kisiler tarafinda siddetle uyarilmasina ragmen Tsk dahil ülkenin her yerine yayilmasina ön ayak olup, cikarlar catismaya baslayinca, 17 Aralik ve 15 Temmuz gibi 2 büyük darbe girisimini bu üleye yasatmak.
                  -Oslo da pkk ile gizlice görüsme yapmak, o görüsmeler de Devleti temsil eden kesim, pkk li muhataplarina, size Dogu da ve Güney dogu da toleransli davranilmasini emrettik, eger Toleransli davranmayan Vali, Kaymakam ve Emniyet Müdürleri olursa hemen bize bildirin gibi inanilmasi zor bir ise imza atmak,
                  -Yunanistanin, bize ait 16 tane kücük adacik ve kayalika Yunan bayragi dikip, Bakanlariyla Noel falan kutlamasi,
                  -Süleyman Sah Türbesini korumayi beceremeyip, yerini degistirmek, ki aynisini Ecevit zamaninda Suriye Baraj yapimi icin bize teklif etmisti ama Ecevit, Savas sebebi olur diye Esadi terslemisti.
                  -Ekonominin 14 yilda icine edip, halki döviz bozdurmaya tesvik edip, ekonominin bu sekilde kurtulacagina inanmak yapisal reformlari falan geciyorum.
                  -14 yil önce 0 terör ile ülkeyi teslim alan Iktidarin Ülkeyi getirdigi durumda,aylik ortalama 50-60 veya daha fazla, Asker, Polis, Sivil, vatandasin Terör yüzünden Sehit olmasi.
                  -Gezi Olaylari esnasinda, Bas örtülü birine saldirdilar ve Camiye Icki siseleri ile girdiler diye yalan atip, Muhafazakar kesimi sözde Muhafazakar olmayan kesime karsi kiskirtip, Ülkede kin ve nefreti körüklemek.
                  ilk aklima gelenler bunlar, yani simdi Muhalefetin yaptigi hakli elestiri ile, Iktidarin yaptigi elestiriyi ayni tutmak herseyden önce vicdanlara ters düser, o yüzden bana karsi yapmis oldugunuz elestiriyi tekrar gözden gecirmenizi tavsiye ederim.
                  +1967

E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Bazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...

Yorum

• Dünden beri okuyorum yazılanları. İsmi o olsun bu olsun. Daha 10 gün olmadı İstanbul da 44 kişi öldü. Bugün Kayseri de patlama oldu. Her hafta bir patlama. İsimi falan geçin efendim. Ülke kan gölüne dönmüşken biz hiçbirşey olmamış gibi ışık gösterileriyle müzikle coşkuyla stad açacaz.

İsim mi. En güzelini Sadri Başkan söyledi. Parasını almadımı bu adam aldı. Profesyonel işini yapmadı mı yaptı. Neyin stadı neyin ismi.

O açılışta daha ne rezillikler yaşanacak nasıl biz takımımızdan kopartılacaz bekliyorum.

Bir isim vardı zaten H.Avni Aker gerek yoktu ama olmaz Yeni Türkiye de yeni isimler olmalıydı bu da oldu.

En azından stadın isminde bir rezillik yaşanmasın istiyorum. Ama zor. Demokratik görünüp taraftara logo çizdirenler en önemli konu hakkında taraftarın fikrini almadılar. Ben varsam sen varsan biz varsak o stad beton yığını olmaktan kurtulup bir ruh kazanır.

Ne yazık ki bu beton yığını ölü doğmak üzere.

Yorum

• Bunu Melih Gökçek hediye etmiş olabilir. Ankara Saray kavşağında iki adet iğrenç futbolcu heykeli var. Heykel dediğime bakmayın adının tam olarak ne koyacağımı bilemediğim için heykel diyorum.

Resmini google da aradım bulamadım. Öylesine çirkinler ki sanırım google sansür uygulamış. Birde yetişkin ayarlarıyla oynayıp öyle bakayım...

Yorum

• Kayseri'de bombalı saldırı oldu, stadyum açılışı sallantıda.

Yorum

• Stadın adına ş.g. verilmesi tam komedidir. Hatta şöyle söyleyim siyaset artık Trabzona deep throat yapmıştır.

Yorum

• Kayseri'deki terörist saldırı nedeniyle erteleneceğini düşünüyorum.
                            Ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Olanlara akıl sır erdiremiyorum...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kayseri'deki terörist saldırı nedeniyle erteleneceğini düşünüyorum.
                              Ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Olanlara akıl sır erdiremiyorum...
                              Akılla izah edilecek bir durum değil ki zaten. Kabul edelim siyasetiyle, askeriyle, hakimiyle, memuruyla, esnafıyla her şeyiyle "akılla" hareket eden bir ülke değiliz artık.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Konu dışı ama cbnin diploma konusuna hep şüphe ile bakar, bu muhalefetin abartması, Daha doğrusu bu kadar da olamaz derdim. FAKAT yeni anayasada 3 yıllık üni mezununun başkan olabileceği yazıldı. Artık kesin olarak diplomasının 3 yıllık olduğuna inanıyorum.

Bazı arkadaşlar bu işi çocuk oyuncağı sanıyor. Nasıl ki 3 yaşında çocuğun cezai ehliyeti yoksa, 4 yıllık fakulte mezunu olmayan kişi yasalarımıza göre cb olamaz. İsterse %100 oy alsın.

Loading %61..
                                En son omondoles tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 10:36.

Yorum

Yükleniyor...
                                X