3 yıllık üni mi var?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıllık üni mi var?No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 yıllık üni mi var?
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkılla izah edilecek bir durum değil ki zaten. Kabul edelim siyasetiyle, askeriyle, hakimiyle, memuruyla, esnafıyla her şeyiyle "akılla" hareket eden bir ülke değiliz artık.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak omondoles tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabiki. Ben 3 yıllık inşaat teknikeriyim.
Loading %61..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın adına ş.g. verilmesi tam komedidir. Hatta şöyle söyleyim siyaset artık Trabzona deep throat yapmıştır.
Siyasetin, bizim burada tartışmamız, asıl Trabzonspor taraftarının açılışa gelmemesi, takıma küsme,
Küçük düşürme
Ş.G. İsmini efsane olmaktan çıkarma çabası olarak görüyorum
Her zaman ki gibi başarılı da oldu...
Bir aziz yıldırımı bir de rte yi haince ama kurnaz düşüncelerinden dolayı "neredeyse" taktir edeceğim
E6633 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiBazen geriye dönüp bakıyorum da, boynum kütlüyor falan, iyi oluyor rahatlıyorum yani...
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle13 askerimiz şehit olmuş, doğrudan askeri hedef alan bir saldırı söz konusu. Yarınki açılış büyük ihtimalle yapılmayacak.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye den mi mezunsun?
Ama askerde yedek subay celbiydim.
Loading %61..
Yorum
-
90 ları özledim arkadaşlar, belki akıllı telefonlar yoktu hatta cep telefonları bile yoktu, cine 5 ten karıncalı karıncalı izlerdik Trabzonsporu. Sağ taraf bizim kale derdim babama. Hey gidi günler. Şimdi evde yoksam cepten girip izliyorum ama var mı keyfi?
Ünal, hami, shota, abdullah, ogün soner cengiz osman kemal orhan takıma bakın beyler. Akşama kadar sokakta top oynayıp maç saatini beklerdik.
Ülke böyle karışık da değildi, milletin belki arabası evi yoktu ama akşam eve gitti mi, 51 ekran tüplü tv ye açtı mı adam gibi film izlerdi müzik dinlerdi.
Trt den yurttan ve dünyadan haberleri izlerdi, şimdi 2 metre tvlerde yüzlerce kanal var, sabahtan akşama kadar kavga gürültü, iğrenç diziler.
İnsanlar birbirine girdi, kendi gibi düşünmeyen vatan haini, herkes birbirinden nefret eder halde.
Bir yerlerde yanlış yaptık ama nerede?
Yorum
-
Başkanın her seferinde siyasetin sözde üstün çabasına methiyeler düzüp teşekkürler sunmasından tiksiniyorum. Bir kere konuşursun, geçersin. Resmen stadın açılışının Trabzonspor'la alakası kalmayacak, siyasi şova çevirecekler. Sanki bu stadı 10 senede yapmadılar. Üstün çabaymış. Sanki ülkenin 15-20 şehrine yeni stad yapmamışlar da Trabzon'a kazandırdıkları bu kompleks için özellikle teşekkür edecekmişiz. Sanki kupamızı bu kansızlar çalmamış da bu stadı bize verdikleri için onlara minnettar olacakmışız. Hadi oradan.
Sadece bekliyorum o açılışta bir rezillik daha yaşansın da bu takımdan iyice soğutsunlar beni diye. Dur bakalım, daha neler olacak.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
Yorum