Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    maçlar cumartesi veya pazar oynansa uçaklı kombine olabilirdi ama cuma maç var pazartesi maç var, o kadar para verip ayda ancak 1 maça uçakla gitme fikri pek cazip değil.
    büyük maçlara zaten gelen gelir, uçakla osmanlıspor maçını izlemeye kim gelir?
    olanak olsa ben giderim
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      maçlar cumartesi veya pazar oynansa uçaklı kombine olabilirdi ama cuma maç var pazartesi maç var, o kadar para verip ayda ancak 1 maça uçakla gitme fikri pek cazip değil.
      büyük maçlara zaten gelen gelir, uçakla osmanlıspor maçını izlemeye kim gelir?
      Takım şampiyonluğa oynarsa gayet de gelinir. 2010-2011 de ben gitmiştim birkaç yere. Kim gelir mantığıyla düşünürsek pek bir yere varamayız bence. Mesela zaten getirmekte, o coşkuyu hissettirmekte.
      2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Takım şampiyonluğa oynarsa gayet de gelinir. 2010-2011 de ben gitmiştim birkaç yere. Kim gelir mantığıyla düşünürsek pek bir yere varamayız bence. Mesela zaten getirmekte, o coşkuyu hissettirmekte.
        Kim geliri bilmem ama kim gelmez görünüyor bu tip yorumlarla renktaş ben şimdiden kredi kartı borçlarımı sıfırlayıp limit arttırım talebi oluşturmak için çalışmalara başladım uçaklı kombine için
        Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !

Yorum

• tff ile anlaşılıp maçlar cumartesi geç saatte oynanmalı

Yorum

• Uçak olayinin pek randiman verecegini dusunmemekle beraber arayis icersinde olan yönetimi kutluyorum...

Trabzonda ki maca gelmeyen kesimi stada cekme calismalarina enerji harcanmali....Şampiyonluğa oynarken bile stadi tam dolduramayan bir kesimden ortalama 35 bin seyirci nasil cekilecek bunun planlari yapilmali..

Geçen sene Trabzona geldim arkadasim vasitasiyla 7 8 kisilik bir ortamda bulustuk bekliyorum ki Trabzonspor konusulacak adamlar tavuk horoz havadan sudan muhabbet yaptilar 2 dk Trabzonspor konusulmadi hayal kırıklığına ugradim..Sehir Trabzonspor ile baglantilarini koparmis insallah Usta ve yönetim bu ateşi tekrar yakabilir yoksa 70 bin kisilik stad yapsan ne olur.

Yorum

Beyler, koltuklar şöyle olsun bastırın Başkan'a twitter'dan. [ATTACH]8875[/ATTACH]
              Bende çok beğendim.beyler hiç macera aramayalım bence.çıkış merdiven renginide belirtelim artk.sarı yapmasınlar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              En son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 16:36.

Yorum

• Takim şampiyonluğa oynasın da Ben amerikadan gelip dönerim maclara.
                2011 senesinde herkes kullandı. Sadece kombine degil her maca paket yapsınlar. İlla kombine olmak zorunda degil.
                İstanbulda olimpiyata 60bin gittik. Olimpiyata gitcegime istanbuldan trabzona gider gelirim cok daha iyi.

Yorum

• Bende 2011 de son IBB macina gitmistim Stuttgart´tan, Sampiyonlugumuz kursaimda kaldi :-(

Yorum

• @oksoholu

Bu fikir güzel amaa lise öğrencilerinin Pasolig çıkartması gerekir. Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunu çözmek gerekir. Belediye otobüsleri fikri eğer doğruysa bu konuda bir öneride Cumartesi öğlen maçları için çevre il liselerinden öğrencileri alıp maça götürebiliriz. Pasolig çıkartan öğrencilere yönelik yerlerinden alıp maçtan sonra tekrar merkez ilçeye bırakmak koşuluyla bir organizasyon düşünülebilir. Taraftar çekmek içinde bana sorarsanız güzel bir çalışma olur
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @oksoholu

Bu fikir güzel amaa lise öğrencilerinin Pasolig çıkartması gerekir. Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunu çözmek gerekir. Belediye otobüsleri fikri eğer doğruysa bu konuda bir öneride Cumartesi öğlen maçları için çevre il liselerinden öğrencileri alıp maça götürebiliriz. Pasolig çıkartan öğrencilere yönelik yerlerinden alıp maçtan sonra tekrar merkez ilçeye bırakmak koşuluyla bir organizasyon düşünülebilir. Taraftar çekmek içinde bana sorarsanız güzel bir çalışma olur
                      federasyondan izin alıp şehir dışından lise öğrencileri getirmiş geçen maça yönetim, pasoligsiz...

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        federasyondan izin alıp şehir dışından lise öğrencileri getirmiş geçen maça yönetim, pasoligsiz...
                        Güzel uygulama düşünülmüş ne kadar başarılı oldu tam bilmiyorum da yönetimi tebrik ediyorum bir kez daha.

Şu Vira grubu Pasolig'i protesto etmeyi bırakıp tribüne dönse birde o sorunumuz var. Yarıda bırakılmış protesto protesto değildir diyerek yönetimin isteğini reddettiler.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Uzun lafın kısası; gerek Trabzon şehri, gerek çevre iller ve gerekse tüm Türkiye Trabzonspor'la tekrar barışmalı, artık şu takımımıza sahip çıkma zamanı, yeni yönetim, yeni stad, yeni hoca, yeni takım, artık ayağa kalkmalıyız arkadaşlar.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            @oksoholu

Bu organizasyonları belediyeler üstlenirse pasolig işin en kolay tarafı olur tabi ki öğrencileri aldıkları yerlere bırakmak kaydıyla aslında işin en ilginç tarafı bu öğrencilerle sahada her türlü organizasyonu gerçekleştirebilirsin
                            @ okşoholu

Yorum

Beyler, koltuklar şöyle olsun bastırın Başkan'a twitter'dan. [ATTACH]8875[/ATTACH]

koltuklara logo dizaynı yapılınca kareografi yapmak isteyince bu taraftar tekrar logo üzerine kartonlarla bidaha logomu yapıcak koltuklarda logo dizaynını benimsemedim benimsemiyorum.

Yorum

• Bu uçaklı kombine işi iyiden iyiye THY yi işaret ediyor bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X