İlk olarak calypso tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak calypso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçlar cumartesi veya pazar oynansa uçaklı kombine olabilirdi ama cuma maç var pazartesi maç var, o kadar para verip ayda ancak 1 maça uçakla gitme fikri pek cazip değil.
büyük maçlara zaten gelen gelir, uçakla osmanlıspor maçını izlemeye kim gelir?2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakım şampiyonluğa oynarsa gayet de gelinir. 2010-2011 de ben gitmiştim birkaç yere. Kim gelir mantığıyla düşünürsek pek bir yere varamayız bence. Mesela zaten getirmekte, o coşkuyu hissettirmekte.ben şimdiden kredi kartı borçlarımı sıfırlayıp limit arttırım talebi oluşturmak için çalışmalara başladım
uçaklı kombine için
Sevdim seni bir kere , başkasını sevemem . Deli diyorlar bana , desinler değişemem !
Yorum
-
Uçak olayinin pek randiman verecegini dusunmemekle beraber arayis icersinde olan yönetimi kutluyorum...
Trabzonda ki maca gelmeyen kesimi stada cekme calismalarina enerji harcanmali....Şampiyonluğa oynarken bile stadi tam dolduramayan bir kesimden ortalama 35 bin seyirci nasil cekilecek bunun planlari yapilmali..
Geçen sene Trabzona geldim arkadasim vasitasiyla 7 8 kisilik bir ortamda bulustuk bekliyorum ki Trabzonspor konusulacak adamlar tavuk horoz havadan sudan muhabbet yaptilar 2 dk Trabzonspor konusulmadi hayal kırıklığına ugradim..Sehir Trabzonspor ile baglantilarini koparmis insallah Usta ve yönetim bu ateşi tekrar yakabilir yoksa 70 bin kisilik stad yapsan ne olur.
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, koltuklar şöyle olsun bastırın Başkan'a twitter'dan. [ATTACH]8875[/ATTACH]
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son ağasarlı tarafından düzenlendi; 29.03.2016, 16:36.
Yorum
-
Takim şampiyonluğa oynasın da Ben amerikadan gelip dönerim maclara.
2011 senesinde herkes kullandı. Sadece kombine degil her maca paket yapsınlar. İlla kombine olmak zorunda degil.
İstanbulda olimpiyata 60bin gittik. Olimpiyata gitcegime istanbuldan trabzona gider gelirim cok daha iyi.
Yorum
-
@oksoholu
Bu fikir güzel amaa lise öğrencilerinin Pasolig çıkartması gerekir. Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunu çözmek gerekir. Belediye otobüsleri fikri eğer doğruysa bu konuda bir öneride Cumartesi öğlen maçları için çevre il liselerinden öğrencileri alıp maça götürebiliriz. Pasolig çıkartan öğrencilere yönelik yerlerinden alıp maçtan sonra tekrar merkez ilçeye bırakmak koşuluyla bir organizasyon düşünülebilir. Taraftar çekmek içinde bana sorarsanız güzel bir çalışma olurDozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@oksoholu
Bu fikir güzel amaa lise öğrencilerinin Pasolig çıkartması gerekir. Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunu çözmek gerekir. Belediye otobüsleri fikri eğer doğruysa bu konuda bir öneride Cumartesi öğlen maçları için çevre il liselerinden öğrencileri alıp maça götürebiliriz. Pasolig çıkartan öğrencilere yönelik yerlerinden alıp maçtan sonra tekrar merkez ilçeye bırakmak koşuluyla bir organizasyon düşünülebilir. Taraftar çekmek içinde bana sorarsanız güzel bir çalışma olur
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefederasyondan izin alıp şehir dışından lise öğrencileri getirmiş geçen maça yönetim, pasoligsiz...
Şu Vira grubu Pasolig'i protesto etmeyi bırakıp tribüne dönse birde o sorunumuz var. Yarıda bırakılmış protesto protesto değildir diyerek yönetimin isteğini reddettiler.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
Uzun lafın kısası; gerek Trabzon şehri, gerek çevre iller ve gerekse tüm Türkiye Trabzonspor'la tekrar barışmalı, artık şu takımımıza sahip çıkma zamanı, yeni yönetim, yeni stad, yeni hoca, yeni takım, artık ayağa kalkmalıyız arkadaşlar.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@oksoholu
Bu fikir güzel amaa lise öğrencilerinin Pasolig çıkartması gerekir. Böyle bir sorunla karşılaşıyoruz. Bu sorunu çözmek gerekir. Belediye otobüsleri fikri eğer doğruysa bu konuda bir öneride Cumartesi öğlen maçları için çevre il liselerinden öğrencileri alıp maça götürebiliriz. Pasolig çıkartan öğrencilere yönelik yerlerinden alıp maçtan sonra tekrar merkez ilçeye bırakmak koşuluyla bir organizasyon düşünülebilir. Taraftar çekmek içinde bana sorarsanız güzel bir çalışma olur@ okşoholu
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler, koltuklar şöyle olsun bastırın Başkan'a twitter'dan. [ATTACH]8875[/ATTACH]
koltuklara logo dizaynı yapılınca kareografi yapmak isteyince bu taraftar tekrar logo üzerine kartonlarla bidaha logomu yapıcak koltuklarda logo dizaynını benimsemedim benimsemiyorum.
Yorum
Yorum