Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke ve Gökdeniz'e bile en iyi oldukları zamanda bile küfreden, arkasından atıp tutanlardan ne bekliyorsun ki?Bunlar böyleler! Burak'ın 33 gol attığı sezonda bile "Kazma" diye tanımlayan güruhtan ne bekliyorsun?
    Sağlıklı bir yorum mu bekliyorsun? Boşuna beklersin kardeşim, boşuna...
    Burada en tartışılmayacak adama bile gözünün üstünde kaşı var diye eleştiri yapma potansiyeli olan insanlar var.
    Şehirde ise bunlardan binlerce var! Bu şehir ömür billah iflah olmaz, birleşemez.
    Sonra da "Şike meselesinde bir şey yapamadık yaaawwww!" diye ona buna saldırırlar.
    Birleşemeyen, kamuoyu oluşturamayan, yönetimine ayar vermeyen kim? Yine taraftar.
    Neyse ya, bu taraftardan umudumu keseli çok uzun zaman oldu. Pek çoğu iyi gün dostu!
    Maalesef durum budur. Görüyoruz zaten neyin ne olduğunu...
    Hay ağzına sağlık kardeşim ya.. yazının başını okurken bende ondan sonra şikede bi ses getiremeyince birlik olamadık öyle böyle konuşmaya başlıyoruz diye eklerim sonunda diye düşünmüştüm. Baktım onu da yazmışsın ağzına sağlık malesef durum böyle..

Trabzonsporun asıl dip noktası budur. Ekonomik dip noktalar sportif dip noktalar illaki çözülür ama bu taraftarlıktaki dip nokta çözülmeden ne ekonomik başarı devamlılık gösteri ne sportif başarı..
    O beğenmediğiniz, ötekileştirdiğiniz küçük şehrin, hepinizi korkutan büyük sevdası.

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir de ben kulüp başkanıyım, o da benim memurum. Bu kulübe de servet bağışlamışım ben. Ama Trabzon bu kadar işte.” diye konuştu.

Sadri Bey, demek ki bazı şeyler para ile olmuyormuş(!)
      Başka şeyler de gerekiyormuş...

Ama "Ama Trabzon bu kadar işte." sözüne de sonuna kadar katılıyorum.

Yorum

Sadri Bey, demek ki bazı şeyler para ile olmuyormuş(!)
        Başka şeyler de gerekiyormuş...

Ama "Ama Trabzon bu kadar işte." sözüne de sonuna kadar katılıyorum.
        Stada veya komplekse varsayalım Şenol Güneş ismi verildi. Yüzümüzü çok güldürmüş inkar edemeyiz ama gelecek nesil stadın ismini alan kişiye bakınca ee bu adam bjk çalıştırmış demez mi ?

Hani güçlülerin iktidarını yıkmaya çalışan takım ? En örnek verebileceğimiz stadın isminde bile bjk için ter dökmüş birisi var.

Bugün Hüseyin Avni Aker'in Şamil Ekinci'nin Cemil Usta'nın ve nicelerinin hayatlarını inceleyen yeni nesil TS'yi tutmalarına yetecektir.

Ama sen gidip bjk için çalışmış hangi sebepte olursa olsun stada ismini verirsen kendi varoluş amacınla çelişirsin ee o zaman millet TS tutacağına bjk tutsun değil mi
        En son Berkan tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 12:48.
        Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak oksoholu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          "Ama Trabzon bu kadar işte.”
          Özetimiz.

Kendi kendimizi günbegün bitiriyoruz.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• bu adam sivas belediyespor diye kıçı kırık bir takıma maç satarak 1461'i kupa dışında itmedi mi ? fiko ile basın toplamtısında şampiyonluk görmediğini söyleyip cilveleşmedi mi ? her şeyi geçtim bu meslekte parayı her şeyin üstünde gören birr insan olduğunu bilmiyor muyuz ? yarın fenerbahçe'yi çalıştırmayacağını kim iddia edebilir? ezeli rakibimiz fener ya da beşiktaş ile gelip akyazıda şampiyonluk maçı kazanmayacağını kim iddia edebilir ? yahu bu adamın ismini kim önerdi kim ? yeter bu camianın aklıyla oynamayı bırakın.
            İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
            -------------
            Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• "Şenol Güneş Stadyumu'nda, Şenol Güneş'li Kara Kartal Trabzonspor'u yenerek üst üste ikinci şampiyonluğuna günden güne yaklaşıyor" diye spiker anonsu duyduğunuzda ağlamaya başlarsınız, ama iş işten geçmiş olur.
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya yok artik diyorum burada senol gunes ismini zikredenlerin bunu sadece biat ettikleri siyasinliderin agzindan cikmis olqrak lanse edilmesine bagliyorum. Bunjn baska bir aciklamasi olmaz. Oranin adi bellidir. Huseyin Avni Aker dir. Ha vasiyet var ortada derseniz. Samil ekinci olur firtina olur ama senol gunes olmaz
                Ona gelene kadar cok efsane var.

Yani Şenol Güneş'in seviliyor olma olasılığı hiç yok? Öyle mi?
                Sırf siyasilere biat edildiği için kabul ediliyor yani?
                Saf temiz niyetle hocayı sevenler yok yani?

Elbette sizin dediğiniz gibi siyasiler söylediği için okeyleyenler de vardır.
                Ama hocayı seven insanlar da hiç de az değildir. Temiz niyetiyle bu ismi isteyenler de var.
                Yapmayın rica ederim. İnsanları toptan siyasallaştırmayın. Bu doğru olmadığı gibi ayıptır da...

(NOT: Benim isim önerim de Hüseyin Avni Aker'dir.)

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Stada veya komplekse varsayalım Şenol Güneş ismi verildi. Yüzümüzü çok güldürmüş inkar edemeyiz ama gelecek nesil stadın ismini alan kişiye bakınca ee bu adam bjk çalıştırmış demez mi ?

Hani güçlülerin iktidarını yıkmaya çalışan takım ? En örnek verebileceğimiz stadın isminde bile bjk için ter dökmüş birisi var.

Bugün Hüseyin Avni Aker'in Şamil Ekinci'nin Cemil Usta'nın ve nicelerinin hayatlarını inceleyen yeni nesil TS'yi tutmalarına yetecektir.

Ama sen gidip bjk için çalışmış hangi sebepte olursa olsun stada ismini verirsen kendi varoluş amacınla çelişirsin ee o zaman millet TS tutacağına bjk tutsun değil mi

İşte bu yazdıkların da dahil olmak üzere, tarihimizi yaşatmak için en başından beri "Hüseyin Avni Aker" olmalı diyorum.
                  Bir isim değişikliğine gerek yok. Zaten tüm dinamiklerimiz yerinden oynamış bari stadyum adı sabit kalsın.

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şenol hocaya sorsalar belki kendide istemeyecek böyle bir şeyi ama birileri çoktan kararını vermiş ne yazık ki Burada en masum insan Şenol Güneş.
                    "isim hakkım nerde"der diye soramıyorlar ona
                    Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam:
                    Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram.

Yorum

• Şenol güneşle ne kadara anlaşmışlar acaba.. Ne kadar verecek bize sponsorluk için. Gerçi bizde bu yönetim varken üzerine para verirler ismini koyduk diye.

Keşke fenerbahçeye de hoca olsan sayın hocam. O zaman daha da bir gururlu olur

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Akyazı isim tartışması için yeni bir başlık açılmış. Lütfen oraya geçelim. Valla çöp oldu bura.
                        Başlığa gitmek için tıklayınız : Akyazı Spor Yerleşkesi İsim Tartışması
                        Öne alalım...

Yorum

Fatih Tekke ve Gökdeniz'e bile en iyi oldukları zamanda bile küfreden, arkasından atıp tutanlardan ne bekliyorsun ki?Bunlar böyleler! Burak'ın 33 gol attığı sezonda bile "Kazma" diye tanımlayan güruhtan ne bekliyorsun?
                          Sağlıklı bir yorum mu bekliyorsun? Boşuna beklersin kardeşim, boşuna...
                          Burada en tartışılmayacak adama bile gözünün üstünde kaşı var diye eleştiri yapma potansiyeli olan insanlar var.
                          Şehirde ise bunlardan binlerce var! Bu şehir ömür billah iflah olmaz, birleşemez.
                          Sonra da "Şike meselesinde bir şey yapamadık yaaawwww!" diye ona buna saldırırlar.
                          Birleşemeyen, kamuoyu oluşturamayan, yönetimine ayar vermeyen kim? Yine taraftar.
                          Neyse ya, bu taraftardan umudumu keseli çok uzun zaman oldu. Pek çoğu iyi gün dostu!
                          Maalesef durum budur. Görüyoruz zaten neyin ne olduğunu...
                          Ne güzel yazmışsın.

Yorum

• Şenol Güneş hocayı eleştirmemizin mantıklı bir acıklaması var peki ya eleştirmeyenler neye dayanarak eleştiri hakkını kullanmıyor ... Ozan tufan transferi 1461 maçı şener transferi .. . Bugün acıp bakalım İHO başkanken hangi transferi istedi de yapamadı ama bursada td iken şenol hoca bu transferlerin olmamasının ana sebebi ve 1461 in kupa dışında kalmasının ana nedeni Şg tir ... Şimdi o kadar efsanesi olan bir takım kalkıpta stad ismi ki bana göre trabzonspor un en önemli yeri kalbi kalbimizi her acıklamasında kıran bir insanın ismini taşımasını yadırgamamız normal bunu abesle karşılayanlar oturup düşünsün... 2002 de dünya ücüncüsü olan takımda 6-7 adet cinconlu vardı ki uefa kupasını kaldırdı cincon formda isimlerdi ... bize geldiğinde ersun yanalın takımını aldı şimdi ise yapılanmaya giden 8taş ın oturmuş kadrosuna hoca oldu aslında biz şg e gösterdiğimiz müsamayı kimseye göstermedik taraftar olarak o bizden özür dilemesi lazım ve eğer gerçek Trabzonlu ise Trabzonspor lu demedim ben bunu kabul etmiyorum benden önce daha vefalı ve gercek anlamda trabzonpsorlu isimler var onlara verilmeli demesi lazım ...
                            TRABZONSPOR, nüfus cüzdanı değil ruhtur.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461

Nasıl ki 3 Temmuz süreci en büyük zararı Trabzonspor'a verdiyse, kanımca bu stad rakiplerimizden çok en büyük zararı yine bize verecek...

Gidişat o yönde en azından...

Beklentileri çok yukarılarda tutmamak lazım o yüzden...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                              En son tamuğ yamtar tarafından düzenlendi; 16.12.2016, 13:20.
                              Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...

Yorum

• Benim için efsane Dozer Cemil'dir, Totti dir, Gerrard tır, Xavi'dir, İniesta'dır. Para peşinde gezip ezeli rakiplerini çalıştıranlar değir. Bizim için iyi şeyler yapmış olabilir ama arkadaşların dediği gibi kendisi bu klübe başkan olabilecek konumdayken para için şikecileri seçtiği gün klüp ile bağları kopmuştur.

Yorum

Yükleniyor...
                                X