Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mesela benim kafama takılan bir konu şu çatının uç kısmı tuhaf duruyor kapanacakmı yoksa led aydınlatma ile mi donatılacak açık mı duracak kotu gorunuyor şuan. umarım ışık sistemini kedi yoluna takmazlar

ya da şey yapsalar iyi olur bu kısımları yaklaşık 1 metre camla kapansa yani uzatılsa hem güneş geçirir hem çok yağış alan bir bölge olduğundan yağmur suları en ön tarafta oturanları hiç rahatsız etmez.
    aşağıdaki örnekler gibi..(beşiktaş cam değil daha şeffaf membran koymuş galiba.)

YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Sabahtan beri yazılanları okuyorum. Benim hep benimsediğim bir şey vardır. Detaylar saçma değildir ama saçma detaylar vardır.

Bu başlık altında yazılanların çoğu saçma detaylar(Renk konusu özelinde). Yani stadın koltuklarına baktığımızda genel olarak bordo ve maviyi bir arada görüyorsak, bu tartışmayı bu kadar uzatmanın anlamsız olduğu kanaatindeyim.

Bunu maçsızlık ve transfersizliğe bağlıyorum .
      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Bizim stadin koltuk renkleri forum renkleriyle örtüsüyor burdaki renklerden esinlenmis olabilirler...
        KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• bu arada hafif raylı sistemin açılacak olmasına çok sevindim. tramvayın olması ile maç için en az +5.000 - +10.000 kişi şeklinde geri dönüş yapar. hele ilçelere gitse kesinlikle çok rahat eder millet.

ayrıca üniversiteli arkadaşlarımız içinde çok iyi oldu.
          pelitliye kadar da yapılmalı basket maçları içinde önemli.(gerçi basket sahamız değişecek dendi ama..)
          çok önemliydi keşke zamanında yapılsaydı stad açıldığında hizmete girseydi. bu sene yeni stad heyecanı ile bir şekilde maçlar dolar seneye kesin lazım..
          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Hocam aklım karıştı, bir boyanın mal üzerinde tonunu tutturmak neden o kadar masraflı olsun. Dozajı fazla gelirse azaltırsın, rengi tutmuyorsa baska renkle karıstırırsın. Makineyle uğraşırsın, temizlersin, zahmetlidir kabul de sonuçta bunlar bedavaya iş yapmıyorlar, büyük şirketlerin zamanları yetmez, karınları toktur ve uğraşmazlarsa iyi bir iş çıkarmak için uğraşanlarla çalışmamız gerekir.
            sadece boya degil iste, plastike kattigin her özelliklebütün molekular yapisini etkiliyorsun, ondan cok sey degisebilmesi gibi kullanan aletler ve makinelerin kalitesi, hatta enjeksiyon kalibinin yüseysel kalitesine kadar renk tonuna etki yapiyor

öyle 35 plastik türüde yok
            polysterol, polyamid ve polyprobylen gibi en cok kullanilan 3 ana cesitin bile yüzlerce cesidi var, hepsininde batch inde farkliliklar oluyor
            inanilmaz detayli konular, üniversite okumus biri olmadigimdan cok derin bilgimde yok
            gündelik deneylerde vs. calismis biri olarak bukadar biliyorum.
            inanilmaz paralar bu isde dönüyor...
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Koltuk renklerimizden cok serdar balinin twitlerini konusmak gerek.
              Once scout sistemini elestiriyo.
              Kendisi gibi toptan anlamayacaklarini soyluyor(is ve para dileniyor).
              Nevzat aydin haftada canli olarak 45 mac izlediklerini soyleyince kiviriyor.
              Sonra taraftarlardan biri elestirecegine loca al diyince. Ben locayi bu takima kaptan oldugumda aldim diyor (bedava loca dileniyor.)

Bu trabzon efsaneleri once Trabzonspordan gereksiz is karsiligi para dileniyorlar, para alamazlarsa elestiriye geciyorlar.
              Bir kere de sasirtin bizi.

Yorum

• Harika oluyor.

Bordomuz ve Mavimiz cok cok güzel oluyor...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Koltuklar harika...Piksel olarakda harika bekledigimden güzel...

Bordo-Mavi canim feda olsun sana

bordo mavi 1.jpgbordo mavi.jpg
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak UğurB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @cerasus

Dis cepheye, iceri, tentelere yapacagimiz logolari yaptiracagiz. Hard Rock'un standardi PMS kodlariyla verilmis.
                    Baku'de de kimse PMS kodlarla calismiyor. CMYK, RGB, RAL ve Pantone kod olarak karsilik gelenlerini yaptirdik. Sonuc birbirinden farkli 4 ton ve malzeme ayni.
                    Bu renkler branda tipli bir kumasta ise renkler bambaska oldu.
                    Kisacasi kurumsal kimliginiz otursa bile uygulama standartlariniz ayni olamiyor malesef.
                    Malesef bu endustriyel bir sorun...
                    Olmasa iyi olur ancak olacak. Kagitta, duvarda, metalde, boyada ayni kodlari girdigimizde farkli sonuclar elde edecegiz.
                    Ama en azindan kurumsal yapiya göre hareket etmissiniz. Bizim kulüp bunu da yapmiyor. Yani denediler de olmadi ayri bir sey, hic denememek ayri bir sey.

Ayrica her maddenin isleyisinin farkli oldugu, her yüzeyin farkli oldugunu biz de biliyoruz. Hepiniz coklukla renk tutturmanin zorlugunu anlatmissiniz. Tamam da. Elin Amerika'lisi nasil yapiyor o zaman?

"Aman bos bir tartisma" diyenler var ya. Iyi dinleyin simdi.

Hani diyoruz ya keske biz de Barcelona gibi futbol oynasak, iste x kulüp gibi oyuncularimiz olsa vs. Herkes o seviyede olmak ister, yani hepimiz Trabzonspor'u o seviyede görmek isteriz.

Bu da öyle bir sey. Kurumsal acidan Trabzonspor'u o seviyede görmek istiyorum, bunun neresi bos ve gereksiz oluyor? Smokin ile bir davete gitmek ayri, pijama ile gitmek ayri. Biz istiyoruz ki smokin ile gidelim, yoksa biz de biliyoruz pijamanin isleyisinin yeterli olacagini. Yani herhangi bir ton secmeleri isi götürür, ayni pijama ile davete katilmak gibi. Ama bu isin bir standarti olur, bir yüksek seviyesi olur.
                    Elin Amerikali'si nasil uygulayabiliyorsa, biz de becermeliyiz. Her alanda esit halde olmaliyiz eger onlar ile yarismak istiyorsak (veya Avrupa kulüpleri ile). Bunu istememizin neresi suc? Neresi gereksiz?

@Travelair

Bu noktada Yigit'e hak vermemek elde degil. Deneyerek buldugunuzda savundugunuz kurumsallik olayindan uzaklasiyorsunuz.
                    Asagida Hard Rock icin verilen renklere karsilik gelen kodlar. Deneyin bakin nasil farkliliklar goreceksiniz.
                    Ben buna katilmiyorum. Madem bu isin erbaplari ise hakim degiller, yani o koltuklari yapanlar profesyönel derecede kurumsal kimlige göre hareket edemiyorlar, o zaman en azindan buna en yakin olani yapilmalidir, deneme usulü ile.
                    Bakin, bu isin erbaplari dahi bu isi yaptigi zaman, hata payinin olacagini biliyorlar. Yani 100% her madde, her ton örtüsmez. Yani dogal bir hata payi var zaten isin icinde. Ama bizdeki gibi degil bu. Bizde komple farkli farkli tonlar ortaya cikiyor.
                    En azindan deneme yoluyla ellerinden geldigi kadariyla isi yapabilirlerdi ama bunun icin ilk olarak o fikrin olusmus olmasi gerekir. Hic buna baktiklarini sanmiyorum. Kafalarina göre standart renklerinden birini kullanmislardir.

Bir localardaki koltuklarin mavisine bakin, bir de o koltuklarin. Bu kadar fark olur mu??? Bunun neresi normal?
                    En son cerasus tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 20:37.

Yorum

• Hertha Berlin Stadyumu skoboardu 150 m2
                      Bizimki 80 m2
                      „Choose a lazy person to do a hard job.
                      Because a lazy person will find an easy way to do it.“
                      BILL GATES

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hertha Berlin Stadyumu skoboardu 150 m2
                        Bizimki 80 m2
                        Hertha Berlin stadinda kosu pisti var bizde neden yok

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F
                        .

Francesco
                        Totti

Yorum

• Sabahtan beri yazarak bazı renkdaşlarıma sıkıntı verdiğimi düşünüyorum. O yüzden sözün kısasını söyleyip kendi açımdan konuyu kapatmak istiyorum: Ticari alanda herkes bu tonlamayı yapabiliyorken bize gelince fizibilite dışına çıkar bir hal alması bence mantıklı değil. Bu konuda firmalar zaten yeterince tecrübe sahibidir, değillerse numune üreterek bunu aşarlar. İş dünyasında siparişte müşteri ne istiyorsa o yapılır. Herkes rengi şu olsun deyip yaptırıyorsa biz de yaptırabiliriz. Hele de böyle büyük bir işte.
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 05.09.2016, 20:57.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Milli mac topigi nerdedir acaba.
                            Genel sayfasi altinda yapilsa daha guzel olmaz mi?
                            Hem katilim artar.

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hertha Berlin Stadyumu skoboardu 150 m2
                              Bizimki 80 m2
                              Hertha Berlinin 78000 kişilik stadı var, artı koşu pisti..
                              Borussia Dortmund---- Napoli-----Deportivo La Coruna

Yorum

• ilk maçın tarihi nedir?

uÇak biletimi alacağım da.

Yorum

Yükleniyor...
                                X