İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Şen denen kansız geçtiğimiz aylarda malûm adamla ilgili anısını anlatıyor.
Malûm adamı 97 yılında ilk görüşmesinde fb hocalığı için ikna etmiş hatta evindede oturmuşlar Rıdvan puştuda gelmiş beraber çalıştırın takımı Rıdvan sportif direktör olsun teklifine malûm zat ben Rıdvan'ın altında çalışamam yanıtı vermiş.Keşke diyorum fenerin başına bela olsaydıda uzak dursaymış bizden.
Bu arada fb 96'da hiç bir maçta şike falan yapmadı, şampiyonlukları analarının ak sütü gibi helaldir.sakın ha Şenolcu geçinenler fb şikeci falan demeye kalkmasın ağzına kömür küreğiyle vururum.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak EnjoyTheMusic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProgramlarımızı neden iptal edelim, teröristleri sevindirmeyeceğiz. Terörün amacı zaten insanların moralini bozmak.
Yorum
-
İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜlkemizde terör saldırısı yapılmış, 13 kişi şehit olmuş, milletin canı burnunda.
Ama görüyorum ki bazı kişilerin derdi bambaşka ve hala durmaksızın bu saçmalığa devam ediyorlar.
Bu tiksindirici durumu benim midem artık kaldırmıyor. Midesi kaldıran yazmaya çizmeye devam etsin.
Böyle bir saçmalığın içerisine girmeye niyetim yok, ben yokum!) daha diycektim, çıktın Mehmet
Aynı kafalar, aynı taktikler, aynı tatlı su kurnazlıklarıPolislerimiz şehit olur "ne şikesi, memleket elden gidiyor.. hadi mevzuyu tatlıya bağlayalım", askerlerimiz şehit olur "ne stadı, memleket elden gidiyor.. hadi kapatın mevzuyu"
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Akyazı Açılışı Ertelenmeli
5-6 senedir bir tayfa var. "Bunlar onu istiyor, korkmamızı, evlerimize girmemizi, eğlenmememizi istiyorlar. Bunlara inat açılışı yapmalıyız" diyen bir tayfa.
Yanılıyorsun be tayfa onlar istediğini alıyor. Terörü hayatımızın bir parçası yapıyorlar. Onlarca şehit veriyoruz açılışlar güle oynaya ardından yapılıyor.
Terörü normalizasyonlaştırıyorlar. Biz ise sadece terörü lanetleyip gülmeye eğlenmeye devam ediyoruz.
Ama bizim baştakinde ne katar emirini bekletecek yürek nede bu terörü bitirecek kapasite ve "istek" var."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi de aklıma geldiydi hatta Lube'nin kitabını (ne şikesi memleket elden gidiyor) buraya ekleyip "ne stadı ülke..." diyen çıkmadı mı (özellikle de sen geldiydin aklıma Mehmet) daha diycektim, çıktın Mehmet
Aynı kafalar, aynı taktikler, aynı tatlı su kurnazlıklarıPolislerimiz şehit olur "ne şikesi, memleket elden gidiyor.. hadi mevzuyu tatlıya bağlayalım", askerlerimiz şehit olur "ne stadı, memleket elden gidiyor.. hadi kapatın mevzuyu"
Yorum
-
Kusura bakmayın ama "Eğlenmememizi istiyorlar" lafı size ait. Kimsenin böyle derdi yok. Bu olayın ardından forumda yorum yapmayı yanlış bulanlar ise yanılıyor, gece kulübünde göbek atmıyoruz, yanlış bulduğumuz bir fikri eleştiriyoruz. Yazılar yazılırken elbette siyasi görüş uğruna gerçekler eğilip bükülmesin. Öte yandan stadyum da bir hizmettir, eğlence kısmı var ise onun iptal edilip yine de açılmasını isterim. Terör ise ha deyince bitmiyor. Hele dünyanın belli başlı tüm ülkeleri destek olurken. Bu mücadelenin sürdüğünü görüp durduğunuz halde bizi alıştırıyorlar gibi bir düşünce çok yanlışEn son Travelair tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 15:03.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu terör saldırıları da büyük ihtimal TS'nin FB ile (taraftar bazında) barışması için yapılıyor. Değil mi? Şike ye de, stadınıza da.... ben bu forumdan gittikce soğuyorum açıkcaaı. Böylesine bir yorumu yazmak ile maksat nedir, amaç nedir çözemiyorum. Elinize ne geçiyor?Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama "Eğlenmememizi istiyorlar" lafı size ait. Kimsenin böyle derdi yok. Bu olayın ardından forumda yorum yapmayı yanlış bulanlar ise yanılıyor, gece kulübünde göbek atmıyoruz, yanlış bulduğumuz bir fikri eleştiriyoruz. Yazılar yazılırken elbette siyasi görüş uğruna gerçekler eğilip bükülmesin. Öte yandan stadyum da bir hizmettir, eğlence kısmı var ise onun iptal edilip yine de açılmasını isterim. Terör ise ha deyince bitmiyor. Hele dünyanın belli başlı tüm ülkeleri destek olurken. Bu mücadelenin sürdüğünü görüp durduğunuz halde bizi alıştırıyorlar gibi bir düşünce çok yanlışHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun,ailelerinin ve milletimizin başı sağolsun.Maalesef bu topraklar taa Haçlı seferlerinden itibaren bin yıllardır sürekli olarak bir mücadelenin içinde,sadece isimler ve şekiller değişiyor,100 yıl önce bizi işgale gelen insanlara benzeyerek onların şerrinden korunmak istedik ama olmadı,mücadele devam ediyor.
Açılışın ertelenmesi terörün günlük rutine müdahalesi olur,makul ve saygılı bir açılış ile devam edilmesi normal.- Memento mori
Yorum
-
İlk olarak autkusoytas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi artık dik duruşumuz mu kaldı. En son ne zaman neye karşı dik durabilmişiz ben hatırlamıyorum. Diyorum ki ben de bu isim verme olayı dik durmak değilse, Şenol Hocanın takımın başına geçmesi de dik duruş değildi. Aslında çok farklı olaylar değil ama şu an kıyamet kopuyo. Ben de her durumda takımı destekleme taraftarıyım. Ben de bu isim verilsin ortalık karışssın istemezdim.
Bak birde MY abimizin paylaşımı var.
Trabzonspor'un derdini değilde kasasından cebine girecek dolarları dert eden insanlar efsane olamaz.
Tamda kestane mevsimindeyiz, kuzinede efsane kestaneyi yanında çayla götürüyorum en büyük efsanem bu!
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Stadımız, tesislerimiz Türkiye'ye, Trabzon'a, Trabzonspor'a hayırlı olsun. Bitmez dedik ama Allah'a şükür artık bittiEn son Travelair tarafından düzenlendi; 17.12.2016, 16:21.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
Yorum