Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Canli Yayın yok mu
    HAMİ_41

Yorum

• İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yav ustam nasıl bir kafa anlamıyorum ki. Bakın bu 4 şeritli yol yaptı olayı gibi bir şey. Bunu yapmak zorunda. Vakti geçmeden vergilerimizi. Her aldığımız üründe kdv vs. ödüyorsak bunları yapmak zorunda arkadaş. Bunları yapmaz ise karşı cıkacaksın. Bu stadı bizim paralarımızla yapıyor biz para veriyorsak karşılığını almak zorundayız. Bu bu kadar net ya.
      Stad yapmak zorunda kimseye degil.ulkenin yarisi futbolla ilgilenmiyor bile.devletin baska gorevleri var.ayrica benim dusuncelerim bunlar.ayrica senol hocanin ismi verilmeside isabet olmus..ben futbola bu acidan bakiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        [ATTACH]11722[/ATTACH]

Medical Park sponsor olursa helal olsun derim Baskan`a.
        Ohooo logo bile hazır. Olmuş bu iş. Peki neden sponsorluk ücretini öğrenmeden helal olsun diyorsun? Valla sorgulamak fıtratınızda yok.
        Takımın bu kötü halinden ötürü sponsor bulamayıp 3-5 milyona kendi yönettiği şirketi sponsor yaparsa hala helal olsun demeye devam mı edeceksin? Bakalım açıklansım hele bi. Sakin olun. Helal fılan .
        En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 17:05.
        "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stad yapmak zorunda kimseye degil.ulkenin yarisi futbolla ilgilenmiyor bile.devletin baska gorevleri var.ayrica benim dusuncelerim bunlar.ayrica senol hocanin ismi verilmeside isabet olmus..ben futbola bu acidan bakiyorum.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Yanlış düşünce. Bu statların tüm yurt genelinde yapılmasının nedeni avrupa veya dünya kupalarına ev sahipliği yapmak. Bu yüzden yapmak zorunda hemde EEŞŞŞŞEK gibi yapmak zorunda.
          "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• arkadaşlar yayın başlamış asporda izleyin

Yorum

Ohooo logo bile hazır. Olkuş bu iş. Peki neden sponsorluk ücretini öğrenmeden helal olsun diyorsun? Valla sorgulamak fıtratınızda yok.
              Takımın bu kötü halinden ötürü sponsor bulamayıp 3-5 milyona kendi yönettiği şirketi sponsor yaparsa hala helal olsun demeye devam mı edeceksin? Bakalım açıklansım hele bi. Sakin olun. Helal fılan .
              stad isim hakki.JPG
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• TS çok yakın birinden sponsor gelcekmiş... Bence medicalpark kesinleşti Helal başkana
                Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• Sponsor cok yakindaki bir isimden dedigine göre hakikaten Medical Park olacak galiba.

Yorum

Yanlış düşünce. Bu statların tüm yurt genelinde yapılmasının nedeni avrupa veya dünya kupalarına ev sahipliği yapmak. Bu yüzden yapmak zorunda hemde EEŞŞŞŞEK gibi yapmak zorunda.
                    avrupa şampiyonası için maç yapılacak statlar arasında akyazı yoktu temel atılırken.

Yorum

• Medical Park Arena hayırlı olsun o halde.

Yorum

• Sponsor başkan oldu herhalde. Miktarda denildiği kadar ise, senelik 8 Milyon USD, daha ne denilebilir ki?

Yorum

• şuan yunus emre sel canlı yayında sponsor camiaya çok yakın bir isim dedi ben açıklamak istemiyorum süprizi bozmak istemiyorum dedi yani bu durumda medical park ismi hayırlı olsun

Yorum

• Ağaoğlu olmasın
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sponsor başkan oldu herhalde. Miktarda denildiği kadar ise, senelik 8 Milyon USD, daha ne denilebilir ki?
                              Senelik 8 milyonsa iyi.
                              DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                              ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Rusya Ligi araya girmedi mi Gökdeniz neden yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X