Canli Yayın yok mu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYav ustam nasıl bir kafa anlamıyorum ki. Bakın bu 4 şeritli yol yaptı olayı gibi bir şey. Bunu yapmak zorunda. Vakti geçmeden vergilerimizi. Her aldığımız üründe kdv vs. ödüyorsak bunları yapmak zorunda arkadaş. Bunları yapmaz ise karşı cıkacaksın. Bu stadı bizim paralarımızla yapıyor biz para veriyorsak karşılığını almak zorundayız. Bu bu kadar net ya.
Gesendet von iPhone mit Tapatalktut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61
Yorum
-
İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11722[/ATTACH]
Medical Park sponsor olursa helal olsun derim Baskan`a.
Takımın bu kötü halinden ötürü sponsor bulamayıp 3-5 milyona kendi yönettiği şirketi sponsor yaparsa hala helal olsun demeye devam mı edeceksin? Bakalım açıklansım hele bi. Sakin olun. Helal fılan.
En son muratoztuurk tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 17:05."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak erkankoc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad yapmak zorunda kimseye degil.ulkenin yarisi futbolla ilgilenmiyor bile.devletin baska gorevleri var.ayrica benim dusuncelerim bunlar.ayrica senol hocanin ismi verilmeside isabet olmus..ben futbola bu acidan bakiyorum.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Yanlış düşünce. Bu statların tüm yurt genelinde yapılmasının nedeni avrupa veya dünya kupalarına ev sahipliği yapmak. Bu yüzden yapmak zorunda hemde EEŞŞŞŞEK gibi yapmak zorunda."Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOhooo logo bile hazır. Olkuş bu iş. Peki neden sponsorluk ücretini öğrenmeden helal olsun diyorsun? Valla sorgulamak fıtratınızda yok.
Takımın bu kötü halinden ötürü sponsor bulamayıp 3-5 milyona kendi yönettiği şirketi sponsor yaparsa hala helal olsun demeye devam mı edeceksin? Bakalım açıklansım hele bi. Sakin olun. Helal fılan.
...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak muratoztuurk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış düşünce. Bu statların tüm yurt genelinde yapılmasının nedeni avrupa veya dünya kupalarına ev sahipliği yapmak. Bu yüzden yapmak zorunda hemde EEŞŞŞŞEK gibi yapmak zorunda.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSponsor başkan oldu herhalde. Miktarda denildiği kadar ise, senelik 8 Milyon USD, daha ne denilebilir ki?DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
Yorum