Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• şb maçı haberleri çok fazla yayıldı ama gözlemlediğim kadarıyla net bilgiye dayanmıyor. Zaten özellikle geçen hafta 2. yarıda açılacağı yönünde bir çok bilgi gelmişti. Üstüne de başkan tweetinde söylemişti.

Bu durumun bile utanç verici olmasını geçersek şb maçı akyazının ilk maçı olmazsa, avni aker'in son lig maçı olacak. İkisi de eşit derecede özel. Her türlü bir anlamı olacak. Bence Avni Aker'in son lig maçı gözüyle bakmaya başlayalım. Ve dileyelim ki son sezonlarında görmediği rezillik kalmayan Avni Aker'i en azından bu güzellikle kapatabilelim. Açıkcası bir tercih yapacak olsam şbyi A.Aker'in son lig maçında yenmeyi Akyazı'nın ilk maçında yenmeye tercih ederim. Yenilgide ise tercih yapamıyorum, ikisi de çok çok kötü olur. Ersun Bey veya yönetim sözlü olarak hiç özür dilemedi ama bu rezilliği yaşatmazlarsa bunu özür sayabiliriz.

Ayrıca dipnot olarak; ilk yenilgi ile açılış maçında yenilgi arasında fark var. gs şb maçına kadar arenada 4 lig maçı yapmış ve kazanmıştı. Bursanın açılış maçını 2-0 kazansaydık eminim o statta uzun süre hatırlanırdı.
    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• sikecilere olan mac su an mümkün gözükmüyor

toki isi özel izinlen hal olsada tff ve uefa check up lari yüzünden zor

özel calismaylan mümkün, ama simdiye kadarki toki- sty kordineli isler hep facianin esiginden döndügü icin bu riske pek girmek isteyen yok
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Merhaba , nasıl bir model arıyorsunuz? Cepli, ateşe dayanıklı, kışa uygun çift kat... Yardımcı olalım.
        Üzerinde Reisin resmi de olmalı
        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
        82 HELAL PUANLA
        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şikebahçe maçı akyazıda oynanmalı
          13'ünde kar geliyor, zemini bozmaya gerek yok
          2. devre açılmalı, yeni takviyelerle, yeni umutlarla
          82 HELAL PUANLA
          TRABZONSPOR

Yorum

• Kar bişey etmez zemine bizim alttan ısıtmalı zeminimiz var
            Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!

Yorum

• Boşuna neden kıvranıyoruz.O stad adana maçıyla açılmadıysa zaten fener maçıyla açmazlar merak etmeyin bizim gördüğümüzü onlar çoktan gören adamlar.Şuan içerde yalandan yere çalışmalar var stad bitti gittim gezdim bu karara vardım.Hatta bu akşam bile o stadda maç oynanır o kadar kesin konuşuyorum.Klüp devre arası 1-2 transfer yapıp stada geçmeyi düşünüyor çalışmalarla alakası yok.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Boşuna neden kıvranıyoruz.O stad adana maçıyla açılmadıysa zaten fener maçıyla açmazlar merak etmeyin bizim gördüğümüzü onlar çoktan gören adamlar.Şuan içerde yalandan yere çalışmalar var stad bitti gittim gezdim bu karara vardım.Hatta bu akşam bile o stadda maç oynanır o kadar kesin konuşuyorum.Klüp devre arası 1-2 transfer yapıp stada geçmeyi düşünüyor çalışmalarla alakası yok.
                Son cümle çok doğru ve yönetim bu yüzden açılışı sürekli etkiliyor.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hoş görünüyor.

Diğer resimler için: https://www.facebook.com/media/set/?...56108434624909
                  Komple bordro olsaymış nasıl olacakmış. 1,5 yıl önce, statla ilgili bir çok belirsizliğe rağmen tertemiz bir çalışmaydı gerçekten.

Yorum

• İlk olarak marazeren tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar stadyumun gece halindeki spot ışıklarının kameraya yansıttığı lensleri değiştirdim sizce nasıl olmuş?

Çimleri yanlış çizmiş [MENTION=50404]marazeren[/MENTION]. Bu kadar yeşil olmamalı, aralarda sarı kuru bölgeler olmalı

Yorum

• Kaleler geldi. Fileler BEYAZ
                      15338689_1276912405715168_2148674029530593227_n.jpg
                      15400389_1276912309048511_8678265601558135428_n.jpg
                      15421000_1276908185715590_94453297803031519_n.jpg
                      "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

• fileler çok gergin olmuş bordo da olabilirdi. değişebilir problem yok. en sevdiğim detaylardan biridir file. ayırt edici olabilir.

saha ölçüleri yine kafama takıldı. net ölçü verilmiyor heralde ölçü aralığı var, alt sınırdan mı yapılıyor nedir, ya da boşluklar fazla bana öyle geliyor. birer metre en boy genişletilse kime zararı olacak?
                        En son artvints tarafından düzenlendi; 09.12.2016, 12:34.

Yorum

• Boşuna masraf yapmasaydılar direkt Avni Aker'dekileri getirseydiler(!)
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Çimin rengi solmaya başlamış gibi mi duruyor, yoksa kamre ışıklarıdan falan mı öyle çıktı
                            Eskişehirin eski stadının çim rengiyle aynı

Yorum

• İlk olarak shootems tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çimin rengi solmaya başlamış gibi mi duruyor, yoksa kamre ışıklarıdan falan mı öyle çıktı
                              Eskişehirin eski stadının çim rengiyle aynı
                              Çimin iyi görğnen yerleri orta sıralar.
                              15380717_1276912265715182_7998466566482714575_n.jpg
                              Çimin çok kötü görülen yerleri kenarlar yani en son serilen çimler. En son serilen çimleri bence maalesef kaybettik.
                              berbat.jpg

Yorum

• Bu arada şu suni çim felaket derecede kötü gözüküyor. Ton farkından birde turkuaz/mavi tartan pist yapıcam photoshop ile bakalım nasıl duracak

CzORkNlXcAEUWzm.jpg

Yorum

Yükleniyor...
                                X