Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ya bu tartan pist ne renk olucak çok merak ediyorum bilgilendirme yaoıcak arkadaş varmı...
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVideo çalışmamı beyendinizmi bir ganzilis deyiliz ama geliştiriyoruz kendimizi
https://www.youtube.com/watch?v=oYiv48tDtO0
beğendim
müzikler ezgiler hoş
yeni çalışmalarını bekliyoruzsamanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants
Yorum
-
-
[MENTION=51179]Harvel61[/MENTION] fotoğraflar resmi sitemizden. orjinal boyutlarına ulaşabilirsiniz.http://www.trabzonspor.org.tr/tr/kulup/stad3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum
-
İlk olarak muhammed bilgin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu tartan pist ne renk olucak çok merak ediyorum bilgilendirme yaoıcak arkadaş varmı...
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sent from my iPhone using Tapatalk...öLüMüNe TrAbZoNsPoR...
Yorum
-
İlk olarak mutluhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeşil olacak hocam.
Sent from my iPhone using Tapatalk
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiTrabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum