senden tek birsey ogrenbilirim cekirdek yemeyi
ne kadar bilgisiz oldugunu tekrar kanitladin amsterdam dan psv ye 2 saat traktor ile mi gidiyorsun??
neyse seninle muhattap olmayacagim artik..senin seviyene inmeme gerek yok
hayirli geceler yine de
Bu kadar yüzeysel konuşup tartışmaya girmen gerçekten çok enteresan o 2 saat gayet tutarlı bir rakam çünkü amsterdamın neresinde olduğunu bilemem ayrıca bir önceki mesajında kendin amsterdam nere psv nere gibi bir şey demiştin. Daha kendi dediğini bilmiyosun o yüzden sana ayrıntılardan bahsedip kendi sinirimide zamanımıda harcayamıcam daha fazla kendi bildiğini yapmaya devam et akyazıyada gelmezsin istemiyosan, uğraşmaya değmezsin hadi selametle
bu stadi malesef biletleri 5 tl'den satsan bile dolduramazsin. anca ilk macda millet gelir stadi görmek icin o heycani yasamak icin. ama bizim trabzondaki insanimiz böyle takim böyle futbol görünce bunlari birdaha izlemeye gelmez. bosuna kendimizi kandirmiyalim.
25000 bin kombineyi birak 5000 zar zor satariz.
stadların maç kazanamadığını, sistemlerin ve kaliteli oyuncu ve hocaların maç kazandığını akyazı açıldığında göreceğiz. en başından beri 41 bin kişilik stadı gereksiz buluyorum. o stad asla dolmaz. trabzonsporu küçük gördüğümden değil ekonomisini küçük gördüğümden bunu diyorum. 41 bin kişilik stad trabzonsporu bitirmekten başka bir işe yaramayacak. en fazla 26-27 bin kişilik butik bir stad lazımdı bize. en fazla da 10 tane locası olacaktı. localar açık artırma usülü satılacaktı. inşallah ben yanılırım da takım daha iyi olur..
bu stadi malesef biletleri 5 tl'den satsan bile dolduramazsin. anca ilk macda millet gelir stadi görmek icin o heycani yasamak icin. ama bizim trabzondaki insanimiz böyle takim böyle futbol görünce bunlari birdaha izlemeye gelmez. bosuna kendimizi kandirmiyalim.
25000 bin kombineyi birak 5000 zar zor satariz.
konyayla karabüke de kaybedelimde hayırlısıyla mümkünse fark yemeden görürüm ben o ilk maç heyecanını.seneye sene başı açılsın stad bu sene bir şekilde kümede kalalım yeterli.
ben bu stad açılmasın ilk yarı diyordum ama vazgeçtim bence hemen açılsın.
belki ilk maç meraktan stad dolacak o gazla oyuncular iyi oynayıp maçı alacak. stadda izleyen seyirci beğenecek takımı sonra deplasmanda çanakkale yapıp bir puan alsak bir daha ki maç ilk maç gelenler yine gelmek isteyecek kesin yine dolacak sonra oradan bir galibiyet daha... heleki bu arada istanbul takımlarından biri devirirsek o zaman farklı boyuta geçeriz..
ben bu stad açılmasın ilk yarı diyordum ama vazgeçtim bence hemen açılsın.
belki ilk maç meraktan stad dolacak o gazla oyuncular iyi oynayıp maçı alacak. stadda izleyen seyirci beğenecek takımı sonra deplasmanda çanakkale yapıp bir puan alsak bir daha ki maç ilk maç gelenler yine gelmek isteyecek kesin yine dolacak sonra oradan bir galibiyet daha... heleki bu arada istanbul takımlarından biri devirirsek o zaman farklı boyuta geçeriz..
yani hayali güzel geldi
Bosunami diyoruz tek dayanagimiz stad kaldi renkdas
SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Takım kazanınca yanında olan
kazanamayınca sırtını dönen ve
her türlü hakareti yapan bi taraftar topluluğu yoktur heralde bizden başka. Bu zihniyettekiler takıma ve renklere değil başarıya gönül vermiş demektir bence.
Gidin o zaman 3 istanbul takımlarını tutun kardeşim
Her sene sevinmek garanti...
merak etme abi her taraftar aynı yok mu etrafında başka takım tutan valla benim etrafımdakiler isyanlarda şu an için fenerliler özellikle.
bize özgü bir şey değil kimse takımına sırt çevirmiyor çevirse buralarda yazmaz sinirlendiği için millet içini döküyor.(1-2 kişi hariç)
eğer buralarda kimse yazmazsa eleştirmezse önemsemez ise o zaman sırt çevirilmiş olur. önemini kaybeder umursanmaz hale gelir.
Takım kazanınca yanında olan
kazanamayınca sırtını dönen ve
her türlü hakareti yapan bi taraftar topluluğu yoktur heralde bizden başka. Bu zihniyettekiler takıma ve renklere değil başarıya gönül vermiş demektir bence.
Gidin o zaman 3 istanbul takımlarını tutun kardeşim
Her sene sevinmek garanti...
En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 18.09.2016, 15:58.
Başarana kadar toprak sahada oynayalım, hatta çıplak oynasınlar. Sponsorluklara da gerek yok. Bedavaya başarı olmuyor. Evet rezil bir takım olmuşuz evet yönetimsel hatalar da var ama şu stad olayından vaz geçmeyin, kombine alın destek olun
bazi kisilerin stadin bosuna yapilmadigini dusunuyor. Stadin 20 bin olup biletlerinde 50den satilmasi. 40 bin olup 5e satilmasindan daha iyidir diye dusunuyorum cunku o stad dolsun diye fiyat indiriliyo. Rezil bi taraftarimiz var kendini izole etmis ve dunyadan haberi olmayan. Bu saatten sonra kabul etmemiz gerektigi icin stadin yapimini destekliyorum. Insaat baslamdan once ben o stadi istanbula yapardim en azindan oyuncu profilimiz degisirdi, 20 senede 10 sampiyonluk gorurduk. Bunlari 20 yil daha konusacagiz ama bu bisey degistirmicek. Herkes elini tasin altina koymali ve gereken katkiyi saglamali. Baskanda problem yok, acemi sadece. Oyuncular biraz yaratici olmasi gerekiyo. 1 gol atamiyosun. Portodan gelmissin. burda ne taktik problemi var ne transfer hatasi. Atcaksin abi bukadar basit.
Yorum