Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Eğer doğru ise gidişat hiç de fena durmuyor.
    Evet bu haliyle bile gayet iyi, ki muhtemeldir dahası da gelecek.

Ama özellikle köşelerde blok kısımlar var, ilk bi kac sıra ve o kısımlar dolu görünse de öyle değil. Ben hesabımı "kırmızılar - 5 bin" gibi bi ayarda yapıyorum. 5ten fazlası olmaz, eksiğine de zaten amenna

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      7 antreman sahasıda hibrit oluyormus bu müthis oldu saha sayısı 10 yada 12 olmalı altyapıda düsünülmeli.
      yine yanlis bilgi

sonra bilgi kirliligi neden oluyor
      kaynaksiz atip tutanlar sayesinde
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aklıma direk Antalyaspor Bjk maci geldi
        kendi adıma konuşursam büyük yıkım olur açıkcası dağılırım yani

Yorum

• Açılış en erken 21 Kasım'da Antalya maçında.Başkan direkler söküldükten sonra çimin serilmesi 20 gün, çim bitince 2 hafta içinde de hibrit işi bitecek ve oynanır duruma gelecek, açılış ekim sonunda olur ama ilk maç kasım ortası dedi.
          En son burakilic tarafından düzenlendi; 28.09.2016, 02:49.

Yorum

• İlk olarak burakilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açılış en erken 21 Kasım'da Antalya maçında.Başkan direkler söküldükten sonra çimin serilmesi 20 gün, çim bitince 2 hafta içinde de hibrit işi bitecek ve oynanır duruma gelecek, açılış ekim sonunda olur ama ilk maç kasım ortası dedi.
            şikebahçe maçına yetişir sonuçta
            Volkan DEMİREL iti yeni stadda paçavra olur atacağımız gollerle
            Şaka bir yana
            Geç olsun güç olmasın
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• hatırlıyorum taa en başlarda konuşulan rakam 2016 aralık idi o zamandan proje bitiş tarih belirlenmiş boşuna yere insanları umutlandırdılar yok şu zaman açılacak yok bu zaman açılacak
              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
              2021-2022
              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hatırlıyorum taa en başlarda konuşulan rakam 2016 aralık idi o zamandan proje bitiş tarih belirlenmiş boşuna yere insanları umutlandırdılar yok şu zaman açılacak yok bu zaman açılacak
                Stadla ilgili her şeyi güzel yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar.

Tek hataları, açılış tarihi vermeleri oldu.
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Taraftar gruplari hepsi ayni kategoride olmali. Biri maratonda biri kale arkasinda biri a logta olmaz rezil görüntü olur. Yönetim insallah bu hatayi yapmaz
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Taraftar gruplari hepsi ayni kategoride olmali. Biri maratonda biri kale arkasinda biri a logta olmaz rezil görüntü olur. Yönetim insallah bu hatayi yapmaz
                    Yıllardır söylüyorum. Taraftar grupları tribünlerde bütünlüğü sağlamalı ve ortak bize özgü yeni tezahüratlar söylemeli (bunu yapabilecek şairimsi taraftarlarımız mutlaka vardır)
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• http://www.haber61.net/avni-aker-zem...kale,3171.html yazıdakiler doğru ise ocağa kadar yolumuz var

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yıllardır söylüyorum. Taraftar grupları tribünlerde bütünlüğü sağlamalı ve ortak bize özgü yeni tezahüratlar söylemeli (bunu yapabilecek şairimsi taraftarlarımız mutlaka vardır)
                        tabi ama adam gıbı bı beste yada marşla olabılır bu..tüm stad yıne bordo mavı sampıyon trabzon,ayaga kalkmayan fenerlı olsun yada trabzonum benım bırıcık sevgılım gıbı cagdısı bestelerı soylemek yerıne adam gıbı ornegın bursa gıbı bır besteyle yola koyulmak daha anlamlı ki bunuda yapabılecek taraftar toplulugu goremıyorum..o dıyecek benım bestem olsun bu dıyecek yok benımkı olsun..su stad ıle kesınlıkle bu taraftar profılının degısmesı lazım...sahaya hanzo gıbı atlayıp adam dovmek yerıne sahadakı futbolculara tas para atmak yerıne kufurlerın havada ucusması yerıne adam gıbı profılın olusması lazım..daha dogrusu cezai işlemden cok kültür halıne gelmesı lazım..

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://www.haber61.net/avni-aker-zem...kale,3171.html yazıdakiler doğru ise ocağa kadar yolumuz var
                          bizim zeminin her sezon başında yaşadığı sorunu güzel özetlemiş. bunun gibi bir bilgiyi daha önce de okumuştum. şu an ki stadyum sorumlularının zemin sorunuyla bir ilgileri yok .
                          zeminin mevsim şartlarına uygun seçmiyoruz . bakımı ne kadar düzgün yaparsanız yapın zemin zaten her temmuz ağustos sonunda bu hali alıyor .
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• şu takımla açacaksalar açmasınlar zaten takım doğru düzgün top oynamaya başlayınca açarlar

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.haber61.net/avni-aker-zem...kale,3171.html yazıdakiler doğru ise ocağa kadar yolumuz var
                              Ben reklam konusunda 6-7 aydır yırtınıyorum. Kulüp stadı pazarlayamıyor diye reklamını yapamıyor diye. Acilen reklam işine çözüm bulunmalı.

Yorum

• vira maraton j bloktan almıyomuydu? baya boş orası...
                                Hemşeri: Trabzonlu Olan Değil, TRABZONSPOR'lu Olandır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X