Berat Albayrak gercekten cok ama cok yardimci oldu bu stat konusunda. Bu bakanin gercekte bende degeri cok farkli. Sezarin hakki sezara
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkan geçen bir videoda localı apartmanın estetiği için birşeyler düşünüyoruz demişti. localı bölüm kamerada gözükmeyeceği için acaba o bölüme tüm kat aralarına borda yada mavi renk pano mu yaptırıyor. aklıma gelmiyor değil.
Burada görebilirsin kardesim. LED Bannerlar Localardan da geciyor. Üst kat aralarina neolur bilmem. Belki orayada LED Banner düsünüyorlardir, ama olursa da fazla olur görgüsüzler gibi!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
Mebranlarin disaridan görüntüsü fena değil de icerden pek hoş gözukmuyor. ama bi onemi yok artik benim icin. taraftar artik islanmasin da estetik zevklerden taviz veririz yapacak bir sey yok.
tokinin iceriye cok onem vermedigini ben de farkettim. ozellikle tuvaletlerde epey ucuz malzeme kullanilmis. ayrica yapilan wc lerin lavabo bolumunde birkac ay once goruntusunde kulubun logolari gelisiguzel olarak basilmis olarak gormustum. sacma ve luzumsuzdu. bütünlük anlaminda bu olay acikcasi hayal kirikligina ugratti beni. yapilan statlar arasinda hakikaten tam anlamiyla hakkini veren vodafone arena oldu. Tabii bunda en buyuk etken tamamiyle kendi islerini kendi halletmeleri oldu. Yillardir stat bekliyoruz ve sabrediyoruz. Daha iyisi olur muydu? elbette. Ama biliyorsunuz turkiye de bazi seyler tam yapilmaz.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 27.10.2016, 11:30.
Yorum
-
o kamyonlar nasil oluyorda o plastik borulara zarar vermiyor gunlerdir bunu dusunuyorum. elastik mis tamam anladikta, ezilip buzulur bir yerden sonra catlar. yanlismi dusunuyorum. boylemi olmasi gerekiyor. ufak makinelerle halledilemezmi bu isler ? sonra bir gun isitmaya kalkarlar bakarlarki isinmiyor.. olurmu olur.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadın içi muhteşem olmuş özellikle koltuk renkleri çok iyi seçilmiş sade bordocuları dinlemedikleri için yönetimi tebrik ediyorum.
Stadın koltuk döşeme renk seçimleri mükemmel oldu.
Stadın içine güneş vurdu mu renkler harika duruyor
Şimdi sıra o taraftarı inletecek vefakar TS taraftarlarında2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo kamyonlar nasil oluyorda o plastik borulara zarar vermiyor gunlerdir bunu dusunuyorum. elastik mis tamam anladikta, ezilip buzulur bir yerden sonra catlar. yanlismi dusunuyorum. boylemi olmasi gerekiyor. ufak makinelerle halledilemezmi bu isler ? sonra bir gun isitmaya kalkarlar bakarlarki isinmiyor.. olurmu olur.
Tonaj anlamında bir şey olmaz ama ek yerlerinden gerilmeye bağlı olarak çıkabilir.Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki fotoğraf arasındaki farka bakacak olursak, en geç yarın biter gibi duruyor kumlama işlemi...İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFotografın sabah çekildiğini düşünürsek bu akşama bitmiş olabileceğini bile varsayabiliriz.
İmza : PolyannaBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüçüncü gün bitiyor bu işlem hala bitmedi
Kahvaltıya geliyor musun?Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKandırık çekmişler
Kahvaltıya geliyor musun?Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu tip imalatlar basınç kontrolü benzeri kayıp kaçak testleri yapıldıktan sonra kabul edilir diye düşünüyorum.
Tonaj anlamında bir şey olmaz ama ek yerlerinden gerilmeye bağlı olarak çıkabilir.u will need justice at the end..
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah bakanımızı başımızdan eksik etmesin, çok emekleri oldu, onlar olmasaydı böyle bir stadı rüyamızda bile göremezdik, bizim için büyük nimettir bunlar büyük.İroni olduğunu anlayanlar olursa burda linç edilirsiniz...asıl demek istediğinize katılıyorum
Yorum
-
-
* Ambulans girişi kirişlerinden mebran kalitesine drenaj sistemindeki vidalardan koltuklardaki ambleme herşeyi incelediniz sizlere helal olsunTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
u will need justice at the end..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum