Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 21 bin kombine rakamı doğruysa süper bir oran

Yorum

• Ben biletlerin dağıtıldığını düşünüyorum. 4 gün önce stat ziyaretinde muharrem usta'nın şu konuşma tarzında "iyi iyi hallettik" iması yok mu? "taraftarlar sahip çıkıyor işine" deyişi falan https://youtu.be/_tdc4TH75Mc?t=6m51s

bu imayı geçtim 3 binler konuşulurken 10 bin demesi, ve sadece 4 gün geçmişken bugün 20 binlerin yazılması sizce doğal mı Ha belki bedava değil de daha ucuza dağıtılmıştır veya güçlü kişi ve kurumlara (malum, m.usta ve bağlantıları) parasıyla toplu satım yapılmıştır o kişi ve kurumlar da o kombineleri dağıtacaktır belki bilmiyorum ama bir çalışma yapıldığı net gibi duruyor. Belki de bu işlerin içine girildiğinde bu dağıtma işi masum görünüyordur bir zaman sonra

Bunu geçersek rakam doğruysa, maç biletleri de eklendiğinde ortalama 20 bin kişiye oynarsak o stat çok maç alır.
      ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben biletlerin dağıtıldığını düşünüyorum. 4 gün önce stat ziyaretinde muharrem usta'nın şu konuşma tarzında "iyi iyi hallettik" iması yok mu? "taraftarlar sahip çıkıyor işine" deyişi falan https://youtu.be/_tdc4TH75Mc?t=6m51s

bu imayı geçtim 3 binler konuşulurken 10 bin demesi, ve sadece 4 gün geçmişken bugün 20 binlerin yazılması sizce doğal mı Ha belki bedava değil de daha ucuza dağıtılmıştır veya güçlü kişi ve kurumlara (malum, m.usta ve bağlantıları) parasıyla toplu satım yapılmıştır o kişi ve kurumlar da o kombineleri dağıtacaktır belki bilmiyorum ama bir çalışma yapıldığı net gibi duruyor. Belki de bu işlerin içine girildiğinde bu dağıtma işi masum görünüyordur bir zaman sonra

Bunu geçersek rakam doğruysa, maç biletleri de eklendiğinde ortalama 20 bin kişiye oynarsak o stat çok maç alır.
        Burada bir arkadaş yazmıştı; 6 bin kombineyi muharrem usta satın aldı. Nedeni de sponsor görüşmelerinde pazarlık gücünü artırmak diye. Daha taraftar gruplarına dağıtmadı.6 bin kombine 350 liradan 2.1 milyon lira yapar.

Yorum

• Bence stadı 21 Kasım'daki Antalya maçıyla açacaklar.. 1 ayda stat yetişir ama devir teslim, bağlantı yolları ve ufak tefek işler için 20 gün daha beklenmesi mantıklı olabilir.
          Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Benim bildiğim kombineleri bedava almamış. Başkan parasını cebinden ödeyip almış kombineleri. Bilgiyi de ARY'den aldım.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence stadı 21 Kasım'daki Antalya maçıyla açacaklar.. 1 ayda stat yetişir ama devir teslim, bağlantı yolları ve ufak tefek işler için 20 gün daha beklenmesi mantıklı olabilir.

Sıkıntı şu o maç pazartesi günü.

Yorum

• oldu olacak ikinci yarı açsınlar stadı. Hatta ben seneye bile yetişmeyeceğini duydum... Eğer öyleyse bu kombineler niye satılıyor
                KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Bu maratona ve kale arkalarına bir şey yazılacak mı, sponsor ismi falan? Bir kale arkasında "Spor Toto" olacak da diğer bölümlere de birer sponsor bulunsa iyi olurdu.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oldu olacak ikinci yarı açsınlar stadı. Hatta ben seneye bile yetişmeyeceğini duydum... Eğer öyleyse bu kombineler niye satılıyor
                    yok devenin nalı...

Yorum

• İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oldu olacak ikinci yarı açsınlar stadı. Hatta ben seneye bile yetişmeyeceğini duydum... Eğer öyleyse bu kombineler niye satılıyor
                      Tartan pistle alakalı da bir duyumunuz var mı?
                      Naber?

Yorum

• Madem sır açığa çıktı... Bunu söylemek için uzun süre bekledim. Stat aslında 22. yüzyıl için planlandı arkadaşlar. Biraz erken açabilir miyiz diye şeyetmişler ama olmamış. Kesin bilgi!
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bazı yerler dırek kırmızı olarak kaldı sen onlarıda saymıssın. oralar satılmıs mı yoksa guvenlık ıcın mı ayrılmıs bende tam cozemedım
                          böyle bir sacmalik olabilir mi?
                          dünyada hangi stadyumda ilk siralarin güvenlik icin kapatildigini gördünüz, duydunuz?

yazmadan önce yazdinizda biraz mantik ariyormusunuz
                          ayni böyle yazilar yüzünden halen tartan pist soran var
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            dünyada hangi stadyumda ilk siralarin güvenlik icin kapatildigini gördünüz, duydunuz?

Güvenlik için değil muhakkak, yalnız her bloğun ilk sıraları satışa sunulmamıştı. Kombinelerin satışa çıktığı ilk gün bu koltuklar kırmızıydı.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Madem sır açığa çıktı... Bunu söylemek için uzun süre bekledim. Stat aslında 22. yüzyıl için planlandı arkadaşlar. Biraz erken açabilir miyiz diye şeyetmişler ama olmamış. Kesin bilgi!

Yorum

• boş muhabbet yapma işine bak.

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X