Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Bursaspor-M.başakşehşir maçı başlıcak taraftar görün takımına nasıl sahip çıkılır öğrenin çünkü bu taraftar hiç birşeyin farkında deyil neyin dogru neyin yanlılş oldugunu bile bilmiyor.
En son emrex61 tarafından düzenlendi; 28.08.2016, 19:17.
Bursaspor-M.başakşehşir maçı başlıcak taraftar görün takımına nasıl sahip çıkılır öğrenin çünkü bu taraftar hiç birşeyin farkında deyil neyin dogru neyin yanlılş oldugunu bile bilmiyor.
Kesinlikle katılıyorum bursaspor şuan evindeki ilk maçında stadın %80i dolu oynuyor ve bu %80 o stada çekirdek yemeye gelmedi. Onları izlerken halimize acıyorum sadece yapacak başka bir şey yok
Kesinlikle katılıyorum bursaspor şuan evindeki ilk maçında stadın %80i dolu oynuyor ve bu %80 o stada çekirdek yemeye gelmedi. Onları izlerken halimize acıyorum sadece yapacak başka bir şey yok
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bizde ise herkes stadyumun localarini ve çatısını eleştirir, ancak forma fiyatını düşünce 200 TL olan en az 10 maçlık kalearkası kombineyi almaz.
Sonuçta stadyum kötü niye maça gitsinler ki.
Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
Logonun gelecegi yerde aciklik var. Guzel durmayabilir. Bu arada Bursasporun taraftari herzaman takimin arkasindaydi. Adamlar bunu bildikleri icin kale arkasini bu sekil yaptilar. Bizide bildikleri icin onemsemediler. Fark bu. Bi 10 seneye trabzonspor diye bisey kalmaz, yeni konyaspor, yeni bursaspor olur.
Bizim tribünde var 50 tane grup sözde birleştiler tekyürek olacaklar ama Vira maratonda öteki bir diyer kale arkasındadiyer farklı biryerde filan ben diyorum bunlar siyasi party gibi uyuz oluyorum bizim taraftar gruplarına bir tek Vira ya sempatim var oda yaptıkları işi beyeniyorum diyerleri tırı vırı.
Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Medipol Başakşehir'in Bursaspor'u 2-0 yendiği maçta gergin anlar yaşandı. Konuk takımın 2. golünün ardından oyundan çıkan Bilal Kısa'yı Bursasporlu taraftarlar ıslıklarla protesto etti. Yeşil-beyazlı taraftarların oyun sırasında yeni transferlerden İsmail Konuk ve Merter Yüce'yi de protesto etmesi üzerine teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, kulübenin arkasındaki taraflara kızarak, alkışlarla karşılık verdi. Taraftarların tepkisinin ardından Hamzaoğlu, kulübeye girdi. Bursaspor taraftarları, karşılaşmanın sonlarına doğru Hamzaoğlu'nu istifaya davet etti.
O kale arkasını bursa geçen sene kaç defa yaptı? 1 defa bile değil işte bugün de ilk defa yaptılar ve bu sene de büyük ihtimal son defa.. parçalı tribün türkiye için elzemdir..
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugun duygusallıgım üstümde şu sözleride not edip atayım şurayada yatııp uyuyayım
81 İL VAR ÜLKEMDE
,VE BİRİ HARİÇ HEPSİ ŞAMPİYONLUĞU KUTLUYOR SOKAKLARDA HER YIL,
BİZİM MAHALLE BEKLİYOR, BİZİM SOKAKLAR, BİZİM UŞAKLAR...
O KUPAYI HASRETLE ÖZLEMLE BEKLİYOR
.RİCA EDERİM SIKILMADIK YILMADIK
ÇÜNKÜ HASRET ARTTIKÇA,ÖZLEM, KAVUŞMALAR DAHA ÖTE OLUYOR
BİLİYORUZ.BİZ YANİ BORDO MAVİ YÜREKLER
BİRGÜN YENİDENŞAMPİYONLUĞUN ÖYKÜSÜNÜ YAZACAĞIZ!! EN ÖTESİNİ YAŞAYACAĞIZ KAVUŞMALARIN
,O GÜN KARADENİZ TAŞACAK,TOPRAK BORDO KOKACAK, YAĞMUR MAVİ YAĞACAK !
En son emrex61 tarafından düzenlendi; 29.08.2016, 02:03.
Yorum