İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHa turuncu ha sarı birader ? Cumbus olacak ondan bahsediyorum.Kelimelerine dikkat et.
avni akerdede yillarca turuncuydu, simdi yine olunca mi cümbüs oluyor
yada can sikintisindan cümbüsmü yaratalimdasiniz
İlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBesiktas vodafonela galatasarayda Türktelekomla stadi teslim almadan anlasmislardi diye hatırlıyorum.
cok enteresan bilgi, heycanlan bekliyorumEn son selcuk tarafından düzenlendi; 09.10.2016, 23:41."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu stadyum basladigindan beri yaptigim olumsuz elestiri neredeyse hic yok. ama bu sacma sapan mavi beyaz koltuk dizilimine olacak. Mavi uzerine beyaz Trabzonspor yazisi berbat otesi olmus. Ha bir de bu yazi hic yazilmasa ne olur sanki. nedir yani, O stadin Trabzonsporun stadi oldugunu bilmeyen mi var.
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleniye cümbüs olacakmis
avni akerdede yillarca turuncuydu, simdi yine olunca mi cümbüs oluyor
yada can sikintisindan cümbüsmü yaratalimdasiniz
8jk nerden devir almis vodafone´u
cok enteresan bilgi, heycanlan bekliyorum
Zaten çok da önemli şeyler değil bunlar.Stad dolduktan sonra koltuk olmasa da olur.Sadece fikir belirtiyoruz bu platformda.Anlamadım çıkışınızı.Neyse hadi iyi forumlar.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek renk bordo olsa eyvallah..Ama Bordo-Mavi-Beyaz-Turuncu ..Bildiğin renk cümbüşü.Bu benim görüşüm.Bordo-Mavi pikseli çok beğendim mesela.Zevkler ve renkler tartışılmaz.
Zaten çok da önemli şeyler değil bunlar.Stad dolduktan sonra koltuk olmasa da olur.Sadece fikir belirtiyoruz bu platformda.Anlamadım çıkışınızı.Neyse hadi iyi forumlar.
baskan tvitterdan, bmn ana sitesinden belirttikden sonra hala sarimi sormak, sariylan turuncuyu ayirtamamak ve cümbüs ler görmek benimicin görüs degil, olmayan biyerden bisey yaratmayi denemenin yolu
tarihimizin en agir zamanini yasarken her sey büyütüp kriz yaratmakdan uzak durmamiz gerekirken, her konuyu krize dönüstürecek yazilarin anlami ne"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüs belirten görüsünü belirtir
baskan tvitterdan, bmn ana sitesinden belirttikden sonra hala sarimi sormak, sariylan turuncuyu ayirtamamak ve cümbüs ler görmek benimicin görüs degil, olmayan biyerden bisey yaratmayi denemenin yolu
tarihimizin en agir zamanini yasarken her sey büyütüp kriz yaratmakdan uzak durmamiz gerekirken, her konuyu krize dönüstürecek yazilarin anlami ne
Allah Allah gece gece çattık.Hadi kardeşim hadi iyi geceler.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
[MENTION=347]selcuk[/MENTION]
abi kaç zamandir çok atarlisin, çok bilmislik yapiyorsun gibi geliyor burdan bakinca... yani öyle olmasa da üslup bence yanlis
Mesela geçende kombine olayinda seninle tartisanlar hakli çikti, ben yazmadim ama ben de ayni sekilde düsünüyordum onlarla, ama sen yok öyle sey olmaz 1 2bin ayrilmistir gerisi hep satilan kombinedir dedin durdun, sonuç ? Baskanin dedigi gibi yarisi sponspor monsor ayrilmis kombine...
Gerek yok öyle çikislara abi, insanlar her seyi bilmeyebilir, neden hemen "bir yerden uyduruyorsunuz" diyorsun ki =)Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@selcuk
abi kaç zamandir çok atarlisin, çok bilmislik yapiyorsun gibi geliyor burdan bakinca... yani öyle olmasa da üslup bence yanlis
Mesela geçende kombine olayinda seninle tartisanlar hakli çikti, ben yazmadim ama ben de ayni sekilde düsünüyordum onlarla, ama sen yok öyle sey olmaz 1 2bin ayrilmistir gerisi hep satilan kombinedir dedin durdun, sonuç ? Baskanin dedigi gibi yarisi sponspor monsor ayrilmis kombine...
Gerek yok öyle çikislara abi, insanlar her seyi bilmeyebilir, neden hemen "bir yerden uyduruyorsunuz" diyorsun ki =)
Selçuk güzel bi kardeşimiz,
art niyetle yazmadığından eminim,
daha önce de 1-2 sefer bu tip uyarılara cevabını okudum tamamen gurbetçi olmanın getirdiği üslup farkı ve yüz yüze olunmadığı için Selçuğun üslup anlamında düşüncelerini istediği gibi aktaramaması,
ama yine de senin uyarı güzel olmuş
hem Selçuğun gerçek niyetinin öğrenilmesi adına hem de Mert ve diğer renktaşların ikna olması adına.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[ATTACH]11029[/ATTACH]
[ATTACH]11030[/ATTACH]
[ATTACH]11031[/ATTACH]
sade bordo hiç olmazmış bunu gördük,
fakat 2. ve 3. dizayn ile efsane yazılar çıkarmış bunu da gördük,
şimdi olmasa bile ilerde uygulanır inşallah,çok zor olmasa gerek.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 10.10.2016, 08:01.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaskan locaların görüntüsü icin biseyler yapılacak dedi , ne yapılacak acaba ?Bir de tv de locaların oldugu yer mi görülecek yoksa Trabzonspor yazan yer miHamiş
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar kasmaya gerek yoktu aslında....
2.yarı açılsın Stadyum....
Hem tam hazır olur hemde yeni bir ivme kazanabiliriz bu yolla
Bu arada Avni Aker'in zemini onarılmış.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar kasmaya gerek yoktu aslında....
2.yarı açılsın Stadyum....
Hem tam hazır olur hemde yeni bir ivme kazanabiliriz bu yolla
sponsorluk için anlaşma olduysa,
ve onlarla yapılan anlaşmalara ters düşmüyorsa kesinlikle 2. yarı açılsın,
hem stad içi tam anlamıyla ve en güzel şekilde bitirilsin,
hem de stad dışı tam anlamıyla bitirilsin,
yani kısaca maddi kaybımız ve yükümlülüğümüz yoksa 2. yarı başlayalım,
keşke kombineleri de ona göre satsalardı,
başkanın bu verdiği tarihlere göre hareket edip ama o tarihleri tutturamaması kendisini de sıkıntıya koyuyor bizleri deŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum