Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Valla zeytinburnu stadının mebranı beşiktaşın mebranından daha kaliteli dedi
    20milyon tl lil güvenlik sistemi, ama membrandan kismislar hayret. Üzerine martilar pisleyecegi icin pekte önemli bi konu sayilmaz herhalde.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak samet_karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyuma her hafta foto çekmeye giden birisi olarak söylüyorum..Çatı iskeletinin 1 ay sonra bitebileceğini öngörüyorum. 1 aydan sonra eş zamanlı ; membran , koltuk ve zemin 1.5 aya bitebileceğini düşünüyorum. Yanı maximum 3 aya bitebileceğini düşünüyorum.

renkdaşım stadın içine girdinmi .alt kat trübüleri eğimi sence nasıl .ve stadın içine girdiysen nasıl atmosfer olur.

ve diğer girdiğin stadlar varmı karşılaştırablilirmisin.

Yorum

• Aynen öyle
        ilk çatılarının m2 maliyeti 250 euro iken şimdiki mebranın maliyet 10 euro kadar
        hatta mebran bile denilemeyeceğini söyledi

Yorum

• İlk olarak shcebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Valla zeytinburnu stadının mebranı beşiktaşın mebranından daha kaliteli dedi
          sayın süleyman soylu ileride başbakan olucak .tahimin başarı yüzdem yüzde 98.

Yorum

• İçine girmedim ama dışardaki yoğunluktan dolayı bu ön görüyü yaptım
            İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            renkdaşım stadın içine girdinmi .alt kat trübüleri eğimi sence nasıl .ve stadın içine girdiysen nasıl atmosfer olur.

Yorum

• İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ronin ben stadın içine girdim geçen yaz yanı prekastlar bitmişti şundan emin olabilirsin içerisi fotoğraflarda gördüğümüzden çok farklı . Benim çok hoşuma gitti alt katın eğiminin ust kattan daha az olması mükemmel bir hava katmış bence çok güzel ortamımolacak. Ha bjk nin stadyumuna da girdim akyazımı vodafonemi dersen ben akyazı derim sana.bence sen bu alt tribünlere fuzuli takıksın ilerde sende görecen nekadar farklılık yaratacağını.şimdi git yat aşşa.
              GÖNÜL PENCERİSİNİ AÇIK BIRAKTIM KİMİ CAMINI KIRDI KİMİ ÇERÇEVESİNİ

Yorum

• Eğer stadı doldurabilirsek Türkiyedeki en iyi atmosfer olacağına yürekten inanıyorum.Çatı uzun sürsede bittiğinde boğucu bir atmosfer olacak.İyi bir takım kurup tribünleri doldurabilirsek avni akerden eskisi gibi takımları eli boş göndeririz.Vodafone arena stadının o kadar çok reklamı yapıldı ki istedikleri algıyı oluşturdular.Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş.Algı operasyonu bizim taraftarı da vurmuş.Bizim stad bittiğinde atmosfer olarak ingiltere premier lig standardında olacak.

Yorum

• Sosyal medyada geçen ay oluşan , Akyazı dolgu sahası batı bloğu ile ilgili dayatmacı tasarrufa dönük oluşanç bilinç "yine , yeniden" sönmeye başladı.

Her Trabzonspor taraftarın üzerinde, en azından bir yanındakini haberdar etmesi görevidir: Lütfen gayret ediniz , Trabzonspor'un kent kimliğine , spor ve eğitim kenti olması iddiasını gerçek bir temele oturtacak iki büyük fırsat vardır. Bu fırsatlardan ilki Akyazı dolgu sahasındadır. Şehir Hastahanesi için hele ki Kanuni Bulvarı yapılıyorken çok rahatlıkla farklı yerler bulunabilir.

Akyazı dolgu sahasını bir rant merkezine çevirip , karayolları arazisi ve yıldızlı kavşağı diye kamulaştırılan araziler başta gelmek üzere oraların rant değerini arttırmak gibi maceralar arayanlar , emin olsun ki Akyazı'yı Akyazı yapan Trabzonspor markasıdır , yüzlerce milyon lira yatırım değil .

Akyazı dolgu sahası batı bloğu bir spor bilimleri üniversitesine ve bünyesinde bir spor park oteline spor hastalıkları üzerine ihtisas kliniğine , kongre kültür merkezine , bienal ve sergi alanlarına , amfi tiyatro ve eğlence merkezine , Kürek ve Yelken sporu için tesise ve daha nicesine , ev sahipliği yapması bu şehrin gelecek 50 yılda neye benzeyeceğini ve ne yöne eevrileceğini belirleyecek vizyonel bir atılım olacaktır.

İki büyük fırsat var önümüzde dedim ilki Akyazı'nın bir spor , kongre-kültür ve ilim yuvası olarak ihya edilmesidir. Diğer ise Trabzon hal depolarının kaldırılarak Kadri Özcan Tesisleri merkezli bir Trabzon Altyapıları güç birliği merkezi inşaası ve bu yerleşkenin hemen iki cadde üzerinde Yavuz Selim Futbol parkı ile taçlanmasıdır.

Bir kelebeğin kanat çırpışı bazen arşı rahmanı titretir. Bir hemşeriniz olarak , tüm Trabzonlulardan beklentim bu geleceğe sahip çıkın , lafınızın geçmeyeceğini düşünsenizde , etrafınızdakileri peşinen uyarın . Bu gün ağzını açmayanında yarın diyecek yüzü olmaz.

Boynuna Trabzonspor atkısı takıp Trabzonspor markasını siyasi ekonomik emellerine alet edenler , Trabzon şehrinin spor kimliğini ve geleneğini ağzına palesenk edip şehri düpedüz beton yığını haline getiren dar sokaklarında çocuk cıvıltılarını kaybedenler , bakanlar , belediye başkanları , tarih sizin bu yaptığınızı affetmeyecek.
                  En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 01:00.

Yorum

• Akyazı da şehir hastanesi istemiyoruz

Yorum

• Stadyumun en acil işi Çatı kaplaması. Şu anda 3 tane büyük vinç içerde çalışıyor. 4 tane kamyonlu küçük vinç ise dışarda montaj işi ile uğraşıyor. 2 ay önce stadyum gittiğimde sadece 1 büyük vinç görmüş idim. Yani çalışmalarda hız çok arttı. Bunu uzakta olanlar ya da resimlerde görenler çok farkedemiyor . Evet herkesin stadı bitti çok geç kaldık bunların farkındayım ama su an çalışma gayet hızlı gidiyor bunuda bilmenizi isterim
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Bjk'nin tribündeki Vodafone arena yazısı bence hoş durmuyor.İnşallah bizim statta sadece sponsorun ismi yazar.Örn; Emirates arena yerine sadece Emirates.
                        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Benim iş yerim Sakarya'ya yapılan stada çok yakın. Sakaryaspor'a yapılan stadın şantiye şefi ile yemek yeme fırsatımız oldu aynı sektörde olduğumuz için ve kendisi TOKİ'nin yaptırdığı statlarda malzeme tedariklerinin hep aynı firmalardan olduğunu belirtti. İlk zamanlarda akyazıdan önce bize malzeme gelirdi ama şimdi Akyazı dan sonra bize sıra geldiği için işlerin yavaşladığını söyledi. Akyazı da çalışan bir mühendis aynı dönem mezun olduğu bir arkadaşı. Kendisine rıca edip arattırdım stat sezon başına yetişir mi diye. Aldığı cevap ise, sezonun ilk maçına oynayabilecek hale gelecek stat, lakin ufak tefek eksiklikler kalabilirmiş.Eksikliklerin kalmasının sebebi ise Trabzonspor yönetiminin ekstra talepleriymiş...
                          En son Yasin Berber tarafından düzenlendi; 10.04.2016, 11:35.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Yasin Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Benim iş yerim Sakarya'ya yapılan stada çok yakın. Sakaryaspor'a yapılan stadın şantiye şefi ile yemek yeme fırsatımız oldu aynı sektörde olduğumuz için ve kendisi TOKİ'nin yaptırdığı statlarda malzeme tedariklerinin hep aynı firmalardan olduğunu belirtti. İlk zamanlarda akyazıdan önce bize malzeme gelirdi ama şimdi Akyazı dan sonra bize sıra geldiği için işlerin yavaşladığını söyledi. Akyazı da çalışan bir mühendis aynı dönem mezun olduğu bir arkadaşı. Kendisine rıca edip arattırdım stat sezon başına yetişir mi diye. Aldığı cevap ise, sezonun ilk maçına oynayabilecek hale gelecek stat, lakin ufak tefek eksiklikler kalabilirmiş.Eksikliklerin kalmasının sebebi ise Trabzonspor yönetiminin ekstra talepleriymiş...

renkdaşım ekstra talepler .bu mükemmel bir haber.mümkğn olduğunca ekstra taleplerimiz olsun yeterkşi stad adam olsun.stadımız ilk yarı yetişmese bile bence önemli değil eksiksiz ve tam mükemmel olsun stadımız.

bu arada trabzonspor yönetimini ekstra talepler de bulundukları için tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Yasin Berber tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim iş yerim Sakarya'ya yapılan stada çok yakın. Sakaryaspor'a yapılan stadın şantiye şefi ile yemek yeme fırsatımız oldu aynı sektörde olduğumuz için ve kendisi TOKİ'nin yaptırdığı statlarda malzeme tedariklerinin hep aynı firmalardan olduğunu belirtti. İlk zamanlarda akyazıdan önce bize malzeme gelirdi ama şimdi Akyazı dan sonra bize sıra geldiği için işlerin yavaşladığını söyledi. Akyazı da çalışan bir mühendis aynı dönem mezun olduğu bir arkadaşı. Kendisine rıca edip arattırdım stat sezon başına yetişir mi diye. Aldığı cevap ise, sezonun ilk maçına oynayabilecek hale gelecek stat, lakin ufak tefek eksiklikler kalabilirmiş.Eksikliklerin kalmasının sebebi ise Trabzonspor yönetiminin ekstra talepleriymiş...
                              Son zamanlarda duydugum en güzel haberlerden biri. Yönetimin bir kulağı biz taraftarlarda bu çok sevindirici

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Simdiden kendimizi bu görüntülere hazırlayalım derim ben.

www.x.com/zykmda

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X