Yazılanlar umarım abartıdır, aksini düşünmek bile içimi ürpertti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Catlaklar basladiysa yedik lahanayi....
Hangi mühendis yapmis o dolgunun planlamasini?
Yorum
-
valla okadar çatlak ve kırığın sonu ıyı gorunmuyor..illa facia beklemek gerekmez..hazır avnı akerın orası boşken yenı stadın yapımına başlanmalı...dar alan olur ama dık turubunle yıne 40 bını bulur orasıda..ıstenırse 50 bını bıle bulur yeterkı adam gıbı yapılsın..akyazıyı cok sevdık fakat durum boyleyse gercekten cok vahim...acilen önlem alınmalı..yazık bukadar paraya...emeğe.. türkiyede işçilik neden hep kötü oluyor acaba...birazda kendımızı övmek yerıne sorgulamamız lazım..
Yorum
-
İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla okadar çatlak ve kırığın sonu ıyı gorunmuyor..illa facia beklemek gerekmez..hazır avnı akerın orası boşken yenı stadın yapımına başlanmalı...dar alan olur ama dık turubunle yıne 40 bını bulur orasıda..ıstenırse 50 bını bıle bulur yeterkı adam gıbı yapılsın..akyazıyı cok sevdık fakat durum boyleyse gercekten cok vahim...acilen önlem alınmalı..yazık bukadar paraya...emeğe.. türkiyede işçilik neden hep kötü oluyor acaba...birazda kendımızı övmek yerıne sorgulamamız lazım..
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi 400-500 trilyon hazırla madem yenisini yapalım.
Yorum
-
Avni Aker'in dibine girerek 3 katlı bir stadyum yapabilirdik...Alt katlar yatay bir şekilde sahaya sıfır üst katlar ise sahaya dik bir şekilde tasarlanabilirdi..Gidenler bilir Valencia'nın Mestalla stadı bu tür dar sokak stadları için en bariz örnektir..Yine aynı şekilde Boca'nın La Bombonera'sı..
Akyazı'daki stadı gerek mimari olarak gerek estetik bakımdan hiç güzel bulmuyorum..Vasat bir mimar tarafından tasarlandığı bariz..Herif apartman gibi locaları dikmiş koca stada..Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker'in dibine girerek 3 katlı bir stadyum yapabilirdik...Alt katlar yatay bir şekilde sahaya sıfır üst katlar ise sahaya dik bir şekilde tasarlanabilirdi..Gidenler bilir Valencia'nın Mestalla stadı bu tür dar sokak stadları için en bariz örnektir..Yine aynı şekilde Boca'nın La Bombonera'sı..
Akyazı'daki stadı gerek mimari olarak gerek estetik bakımdan hiç güzel bulmuyorum..Vasat bir mimar tarafından tasarlandığı bariz..Herif apartman gibi locaları dikmiş koca stada..
Yorum
-
İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRuh hastası olmuşsunuz. Yeni yapılarda oturmalardan dolayı bu tarz ufak çatlaklar oluşabilir. Kaldı ki bu resimler ne kadar doğru ayrı bir tartışma konusu.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu makaleyi okumakta fayda var. Stadyum böyleyse diğer tesislerin durumu nedir acaba?
https://www.haber61.net/m/dusuk-perf...kale,3965.htmlEn son oflubektas tarafından düzenlendi; 22.03.2019, 15:50.BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
Yorum
-
Arkadaşlar, takıma ulaştırabilirsek bir önerim var.
Her maç öncesi seremonide, bizim takımımız, her zaman olduğu gibi, yine bir ilki başlatarak, yüzünü bayrağa dönerek istiklal marşını okuyor.
Tamam marş bizim marşımız ancak bu kulübe hizmet ediyor olan başka milletin çocukları da bizim takımımız için mücadele ediyor.
Seremonide dönülen yere, kulüpte forma giyen yabancıların bayrakları da Türk bayrağının yanında asılsa da adamlar da döndüğünde gururlanıp maça öyle motive olup başlasalar?
Sizce de güzel olmaz mı?
Yorum
-
abi buna benzer ama başka bir düşüncedeyim yani marş sırasında düşünmemiştim ama avrupadaki bazı takımlar bunu yapıyor oyuncularının bayraklarını da sallıyor falan aslında biz de asabiliriz stada oyuncular için iyi motive olur hakkaten mesela ben avrupada oynasam ve orada kendi bayrağımı sallanırken görsem gururlanırım.
çizdiğime takılmayın kötü oldu ama buna benzer şeyleri görmüştüm. dortmund da özellikle.bayrak.jpg
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, takıma ulaştırabilirsek bir önerim var.
Her maç öncesi seremonide, bizim takımımız, her zaman olduğu gibi, yine bir ilki başlatarak, yüzünü bayrağa dönerek istiklal marşını okuyor.
Tamam marş bizim marşımız ancak bu kulübe hizmet ediyor olan başka milletin çocukları da bizim takımımız için mücadele ediyor.
Seremonide dönülen yere, kulüpte forma giyen yabancıların bayrakları da Türk bayrağının yanında asılsa da adamlar da döndüğünde gururlanıp maça öyle motive olup başlasalar?
Sizce de güzel olmaz mı?YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi buna benzer ama başka bir düşüncedeyim yani marş sırasında düşünmemiştim ama avrupadaki bazı takımlar bunu yapıyor oyuncularının bayraklarını da sallıyor falan aslında biz de asabiliriz stada oyuncular için iyi motive olur hakkaten mesela ben avrupada oynasam ve orada kendi bayrağımı sallanırken görsem gururlanırım.
çizdiğime takılmayın kötü oldu ama buna benzer şeyleri görmüştüm. dortmund da özellikle.[ATTACH]16907[/ATTACH]
Bunu değerlendirmesi için kulübe iletmeliyiz
Aslında daha önce yaklaşık 16-17 yıl önce Avni Akere yapmıştık bunu
Sommers Jarro zamanınhatırlıyorum
Yorum
-
İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar, takıma ulaştırabilirsek bir önerim var.
Sizce de güzel olmaz mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum