Benim bildigim baskan yas tahtaya basmaz. Üstüne basa basa ekim ikinci yari yani akhisar macina isaret etti. Bütün hazirliklar buna göre. Bencede 100% bitmez ama mac oynanacak duruma gelir stad. Ulasim durumu ne kadar saglikli olur onu görecegiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleElinize sağlık Giray, çok güzel olmuş.
Bunun son 1 yıllık süreci de gelecek değil mi?
Stadyum bitince gelecek inşallahBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemavi koltuklar da geldi galiba
taraftarın mavisi ise bu da şahane, aynı bordolar gibiŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Ahmet Suat Özyazıcı Stadı'nda 1461'in maçı var, oraya gidiyorum. Var mı gelen?
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bunları locaların mavileri zannediyordum,
taraftarın mavisi ise bu da şahane, aynı bordolar gibi
Yorum
-
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStadin tam acilis tarihini bilen varmi beyler, ben hicbir bilgi bulamadimEn son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 03.09.2016, 14:58.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılı olanlar loca koltukları. Kartonda olanlar mavi tribün koltukları
loca nın mavisi benim çok hoşuma geldi de heyecan yaptım,
aynısı mı ?Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Suat Özyazıcı Stadı'nda 1461'in maçı var, oraya gidiyorum. Var mı gelen?
Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHatırlatma amaçlı paylaşım
Stadyum bitince gelecek inşallahForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak BirolKarali tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakılı olanlar loca koltukları. Kartonda olanlar mavi tribün koltukları
kadırga tv 16:30
1461 Trabzon-gümüşhaneEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 03.09.2016, 15:18.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKap açıklamasında yıllık gelirin sponsorluklarla ilgili kısmında stad isim sponsorluğu geliri 27 milyon TL olarak bildirilmiş. Eğer böyle bir anlaşma olursa şahane olur
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum