Nasıl kasmaya gerek yok ya kombine tanıttın fiyat belirledin oraya ne kadar çabuk geçersek takım o kadar çok para ve itibar kazanacak . Ufak tefek eksilerde dahi geçilmeli yeterki çim hallolsun gerisi önemli değil taraftar bir kaç maç cefa çekse de olur.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TFF'ye resmi bir bildirim yapmadığımız için ilk yarı sonuna kadar ki bütün maçlar Avni Aker'de gözüküyor. Akyazı'nın açılışı için söylenen Akhisar maçı ise 16 Ekim'de. Ama bana kalırsa 30 Ekim'deki Rize maçı daha gerçekçi bir tarih...
Kap açıklamasında yıllık gelirin sponsorluklarla ilgili kısmında stad isim sponsorluğu geliri 27 milyon TL olarak bildirilmiş. Eğer böyle bir anlaşma olursa şahane olur
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1 onlar tahmini
2 isim gelirlerinlen kredi karti, telefon hatti gibi gelirler deniliyor...
wow dan 1 kere dogru bilgi geldigini görmedim
burcak abi ve oguzhan gibi orayi bilgilendiren arkadaslar olmasa halen daha c90 tribünlerinin önünü 72m2 lik skorbordun kapatacagini sanan insanlarlan dolu, en iyisi bosverin
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
bordo yoğun olsun mavi koltuklar çok yukarı çıkmasın her türlü güzel olur. alt kata da bordo koltuklar serpiştirilecek heralde, kaldıysa tabi. ama tek tük olur.
Loca önündeki koltukların mavi olduğunu düşünürsek alt kat tribünlerinin tamamen mavi olması azda olsa loocaların çok göze batmamasını sağlar diye düşünüyorum..
Yorum