Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada benım gibi şehır dısından kombıne alan arkadaşlar http://www.trabzonspor.com.tr/ dan hedıye formaları alabılırsınız. ben aldım 10 tl kargo ücreti ödedim sadece
    ....

Yorum

• Loca ve normal koltuk mavisi arasinda belirgin bir fark goremedim.
      Musamba cok yaniltiyor.

Yorum

• [MENTION=22148]Muhammet Yazici[/MENTION] Sitede kombine ile alacağımı nasıl seçeceğim ? Bulamadım o kısmını.
        BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak ozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ne günlerdi be o zamanın heyecanı şimdi yok.

Orhan Ayhan
          Abidin Aydoğdu
          Murat Ünlü (Ege bölgesi takımlarının maçını anlatırdı genelde)
          Hüseyin Başaran
          Alper Bakırcıgil
          Tansu Polatkan
          Güven Göktaş
          Yalçın Çetin
          Levent Özçelik

sesleri hala kulaklarımda..
          Tam hatırlamıyorum ama sanki bizim maçlar en fazla Abidin Aydoğdu tarafından anlatılırdı. Ufaktım o zamanlar..

'Ve mikrofonlarımızı Trabzon'a, Abidin Aydoğdu'ya bağlıyoruz''...

Evet o olması lazım

Yorum

• üye girişini yap. yoksa üye ol.Sanırım Tc kımlıkten kombınen olup olmadıgını gorup hesaba tanımlamıslar

normal forma alıyomus gıbı ilerle ödeme ekranında ındırımı goreceksın.sadece kargo ücreti alıyolar
            Untitled.jpg

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @Muhammet Yazici Sitede kombine ile alacağımı nasıl seçeceğim ? Bulamadım o kısmını.
            En son Muhammet Yazici tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 16:41.
            ....

Yorum

• İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tam hatırlamıyorum ama sanki bizim maçlar en fazla Abidin Aydoğdu tarafından anlatılırdı. Ufaktım o zamanlar..

'Ve mikrofonlarımızı Trabzon'a, Abidin Aydoğdu'ya bağlıyoruz''...

Evet o olması lazım
              Maç sonlarında hep "iyi akşamlar efendim Allah'a ısmarladık" derdi..

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Loca ve normal koltuk mavisi arasinda belirgin bir fark goremedim.
                Musamba cok yaniltiyor.
                Kaç kere konusu açıldı bilmiyorum, fakat ben ısrarla aynı renk olduklarını savundum. Bazı arkadaşlar abartarak renk farkı var diyorlardı. Muşambalar kaldırılınca bence fark olmadığını görecekler, hak verecekler. (inşallah)
                DİK DURUŞUN SİMGESİDİR 'TRABZONSPOR'..

Yorum

• Vip koltuklar daha acık
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yazici tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    üye girişini yap. yoksa üye ol.Sanırım Tc kımlıkten kombınen olup olmadıgını gorup hesaba tanımlamıslar

normal forma alıyomus gıbı ilerle ödeme ekranında ındırımı goreceksın.sadece kargo ücreti alıyolar
                    [ATTACH]10935[/ATTACH]
                    Bu çok iyi oldu, gerekiyordu.
                    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Fatih Solmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yazım bu

yazıma cevap bu,

her muharrem usta eleştirisini ihosever olarak algılamak değişik bir zeka. İhosever değilim hiç olmadım da acıklı kısıma gelelim ihosever olsam bile şikeci bir can düşmanımıza sponsor olmuş TRABZONSPOR KULÜP BAŞKANI gerçeğini değiştirmiyor. şimdi sırada ne var? celilsever olmak mı?
                      Boşuna sağa sola çekip de Muharrem Usta'ya eleştiri yönelttiğin için tepki görüyormuşsun izlenimi yaratmaya çalışma.

Sporla alakalı olan şeyler var, iç içe olduğu halde tamamen alakasız olan şeyler var. Aradaki farkı anlayamayan değişik zekanıza saygılarımla.
                      Naber?

Yorum

• İlk olarak Cenkhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Boşuna sağa sola çekip de Muharrem Usta'ya eleştiri yönelttiğin için tepki görüyormuşsun izlenimi yaratmaya çalışma.

Sporla alakalı olan şeyler var, iç içe olduğu halde tamamen alakasız olan şeyler var. Aradaki farkı anlayamayan değişik zekanıza saygılarımla.
                        bu kafa ticaret nedir marka nasıl olunur isim nasıl duyurulur reklam nasıl yapılırı bilmiyor ki dediklerini anlasın. boşver.
                        Bize Her Yer Trabzon

Yorum

• Dusundum de sponsorluk 10 yıllık olsun para daha çok olsun, 5 yıl sonra aynı.paraya sponsor bulmak zor.
                          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Benim bildiğim para elimize hemen geçmiyor. Yıl yıl ödeniyor. Yani 10 yıllık anlaşma yapıp yıllık 5ten sana 50 vermiyorlar. Her yıl 5 - 5 veriyorlar.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• En ön sıralar satışa acilmadi çünkü en on sirada koltuk yok

Yorum

• Gerci on sirada kuleler oldugu icin koltuk yok da olabilir ama suan on siralar bos yani
                                En son gometra tarafından düzenlendi; 29.09.2016, 18:20.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X