İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Terzioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSimdi sahanin kenari mavi mi olacak, tartan pist mi olacak, suni cim mi olacak? Belli mi? Bence mavi iyi gider. Farkli bir hava katar. Etihad tarzi.Naber?
Yorum
-
*
AKYAZI ŞEHİR HASTANESİ VAZGEÇİLMEZDİR
Akyazı'da ki şehir hastanesi bu misyonun vazgeçilmez parçasıdır. Bunun ilerde sağlık turizmine katkısı da bulunacak. Ama alt yapısı olacak ki bunu geliştirin. Şehir hastanesi bunun olmazsa olmazıdır. Körfez Turizmi gelişme noktasında bir süre sonra sağlık hizmeti de verilecek. Trabzon'da insanlar, "orayı spor tesis yapalım diyor" ama Trabzon metre kareye en fazla tesisi bulunan şehir. Sportif tesis anlamında çok çok vazgeçilmez ihtiyaçları yok.*
Akyazı dolgu alanının planlama aşamasında 250 dönüm yaklaşık fazla yapıldı.
Kaşüstü'nde ki hastaneni yerini şehir hala konuşuyor.
*
AYNI POZİSYONDA YER BULUNSUN...
Çimento fabrikası konuşuluyor. Mülkiyeti bize ait değil. Kaldı ki o alana şuan da yapılması gereken hastanenin ancak yarısı kadar yapılır. Biz Trabzon'un sağlık anlamında bütün ihtiyaçlarını toparlayacak hastane yapmak derdindeyiz. Trabzon için hem ekonomik, hem de vazgeçilmez anlamda.*
Aynı pozisyonda yer bulunsun.. Biz Trabzon düşmanı değiliz. Bir an önce yatırım yapılsın ve bitsin. Başlamasına şehir bile müsaade etmiyor. Ondan sonra niye bitmedi... Biz Trabzon'un vekâletini almış olan insanlar olarak en iyisini istiyoruz. Vekâlet verilen insanlara güvenmesini ve alacakları hizmetten memnun olacağına inanıyoruz" dedi.
Kaynak: 61saat Ayşe Sula Köseoğlu röportajıMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kombineler niye satışa çıkmıyor kardeşim veya çıkarsa ne zaman çıkacak hiçbir yerde tek bilgi yok bu konu hakkında.
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle7.ci haftadan sonra geçerli olacagı için acelesi pekde yok zaten şimdi alsakta boşuna 5 hatalık parasını ödemişiz algısı oluşmasın diye yapıyorlar büyük ihtimalle.
Yorum
-
İlk olarak machengin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi ben Trabzon'a gidiyorum.Stadı görmek istiyorum.Stada gidip gezebiliyor muyuz izin alıp?
Yorum
-
İlk olarak emrex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞansın varsa etrafını filan gezersinde içeri sokmazlar
Yorum
-
ben almanyada kombine alsam mesela trabzondaki kuzene yükletebiliyormuyum yerlerimi?
fener macina ucak biletimi aldim madem o maca gidicem ha kombine almisim ha o maclik bilet.
yani yapmak istedigim, kombine alip fener maci haric kombineyi her mac kuzene vermek. mümkünmü bu arkadaslar?2010-2011 Süperlig Şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Erdinho_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben almanyada kombine alsam mesela trabzondaki kuzene yükletebiliyormuyum yerlerimi?
fener macina ucak biletimi aldim madem o maca gidicem ha kombine almisim ha o maclik bilet.
yani yapmak istedigim, kombine alip fener maci haric kombineyi her mac kuzene vermek. mümkünmü bu arkadaslar?
http://forum.bordomavi.net/showthrea...-Kombine-Vakti!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
28 Loca'yi kimler satin aldi, cok merak ediyorum.
Böylelikle Trabzonspor adini kullanipda 1 kurus para vermeyenleride ögrenmis oluruz.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
başkanın locaları satış şekli güzel.Godomanlar alsın sonra dan yanlarına 3 sene boyunca uğramayayım destek istemek için tarzında bi yaklaşım gibi geliyor.
Bizim alacağımız localarda satışa çıksa bari, bayram haftası trabzonda olacağım alayım bir tane.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum