Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet Hacısalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    45 tane 354 bin euroluk locadan 28 i satıldı diyor, kalkmış birde laf söyleyebiliyoruz.. 33 milyon lira yapıyor..

Helal olsun bize..
    Satisa cikmayan localar satiliyor ona laf soyluyoruz. Satisa cikarirsin sattik dersin. Kapali kapilar ardinda neden satiyorsun diyoruz.

Yorum

• mavi koltuklar da geldi galiba

şu bölümde koltukların sona kadar montesi çok çirkin olmuş

https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
      Eze eze 2021-2022.
      #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• kesinlikle zenginler arasında loca alanlar açıklansın kim gerçek trabzonsporlu görelim.

300bin€ luk localar en yüksek olarak belirlenmişse, diğerleride 100bin€ dan aşağı olmasın. amaç maddi destek vermek. locaları en yüksek fiyattan sat. kombineleri ise fazla ve ucuza en iyi yöntem. ben olsam o locaları 300bin den değil 500bin€ dan satardım. sabancı bile beşiktaş locasına 890bin€ veriyorsa bizdende 500bin€ verecek 5-6 babayiğit çıkar herhalde..
        En son Ahmet Aksu tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 18:29.
        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bu locaların satılması olayı yeni bir şey değil ki.

Aylar öncesinde Başkan liste yaptık Locaları satmayı planladığımız kişiler belli diye demedi mi?

Demek ki planladığı kişilere teklif yapmış satabildiğine satıyor işte.

Bu iş niye sorun oldu?

Kombine alması bile çok zor olan taraftar Loca satın almaya kalktı da elimizde loca kalmadı mı denildi?
          En son Reha Asan tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 18:38.
          ÜNALKARAMANSPORLU..

"
          Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu 300 bin € luk localara aramizdan bu kadar talip cikacagini tahmin etmezdim...
            KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• locaların satışı konusunda da
              sinsi ve uyuz tipler mutlaka çıkacaktır.
              ayrıca başkanla ( kayseri usülü) pazarlığa girişecek mezar soyguncularının da her an tetikte beklediğini unutmayalım .

işte size olması muhtemel diyaloglar :

''yav iyi hoş da parası biraz fazla değil mi '

''iki basamak altta oturan adamla , aynı açıdan , aynı futbolcuları seyrediyoruz. iki üç hostes ikramı, 1 büyük led tv , 1 tane de Amerikan bar için mi o kadar para ödeyeceğiz yani ''

''vodafone'a gittim aga. orası burasına 5 basar. işçilik de çok zayıfmış yahu .baksana şu tavanlara , şu logoya . ne kadar da yavan . ne kadar da basite kaçmışlar .''

'' bak muharrem bu seferlik alıyorum ama , buraları bi elden geçir . bir sonraki satışa almam ha . şaka başkan şaka . sen de hemen alınıyorsun yahu . tamam bi sonraki sefere alıvereyim bari .''

'' iyi hoşta ön sıradaki adamlar benim görüşümü engelliyor hocam . ben oturduğum yerden yedek kulübesindeki futbolcuların yüz hatlarına kadar göremeyeceksem , niye o kadar para vereyim ki ? ''

'' loca önündekiler sesli ,sesli , kahkaha atarak , çekirdek çitleyerek geviş getiriyor . kardeşim şu localara yakın koltukları elit , kaliteli , kültürlü insanlara satmak hiç aklınıza gelmedi mi ?''

'' şu koltuklar da ne kadar konforsuz . ayaklarımı uzatayım diyorum . koltuğun kenarı dizimin arkasını kesiyor . arkaya da tam anlamıyla yaslanamıyoruz . bari 3 lira fazla verseydiniz de masajlı koltuk falan koysaydınız şuralara .''

'' yav tuvalete giriyoruz .taharet musluğundan buz gibi su akıyor . insan bi sıcak su bağlatır .bu kadar mı görgüsüzsünüz . toki'nin yaptığı bu kadar olur işte .''

nasıl iyi değil mi ?

ve bu daha başlangıç .

pusudalar ve tetikte bekliyorlar .

Allah başkana ve yönetime sabır versin .
              bu tiplerle işleri hakikaten zor .

Yorum

• [MENTION=50540]revolution[/MENTION] maşallah bu konularda çok tecrübelisin, resmen bahane stoku yapmışsın
                En son artvints tarafından düzenlendi; 02.09.2016, 21:23.

Yorum

• Bordo koltuklar çok güzel duruyor. Alttaki mavilerle de aynı renk olacaksa alt kat çok acayip güzel gözükecek
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    @revulation maşallah bu konularda çok tecrübelisin, resmen bahane stoku yapmışsın
                    o kadar gözüm korkmuş ki
                    bu lüzumsuz tayfadan
                    başkana kesin pürüz çıkaracaklarmış gibi geliyor.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bordo koltuklar çok güzel duruyor. Alttaki mavilerle de aynı renk olacaksa alt kat çok acayip güzel gözükecek
                      abi sen bir de bordo koltuklara gölge düşerken, mavi koltuklara güneş vurup parladığında gör

Yorum

• Zaman Tüneli : Akyazı Stadyumu
                        Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Bordo koltukların bol olması hoşuma gitti. Mavinin üstüne çökmüş gibi gözüküyor. Atmosferi güzelleştiriyor bu da bana göre.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi sen bir de bordo koltuklara gölge düşerken, mavi koltuklara güneş vurup parladığında gör
                            Koyu bordo açık mavi he Ula renklerimizin asaleti yeder be
                            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                            Murat

Yorum

• via https://www.facebook.com/search/7521...8825/photos-in

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu arada ilk defa bir köşenin koltukları takılmış ve yamuk dizilim yok gibi...
                              cvp icin hard disci yeni buldum
                              su ana kadar basamaklarin ayirdigi köseler yapildi, yani basit yerler
                              burda koltuk planin bi kismi
                              akyazı kesit1.jpg
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 03.09.2016, 10:06.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Yineliyorum, benim 300 bin € luk loca alma gücüm yok. 10 arkadas biraraya geldik ve Trabzonspor icin destek amacli ne yapabiliriz diye düsündükten sonra loca alalim dedik. (Her sene Ts Clubda 1000 lira birakmaktan disinda) Benim elestirdigim konu sadece resmi aciklama yapilmadan (fiyatlar, hangi localar, locanin büyüklügü, kac koltuk oldugu, avantajlar vs) localarin bir kismi satilmis olmasidir. Locayi kendimiz satin almak haricinde cevremdeki insanlari ikna ederek loca almaya tesvik etmek istiyorum. Ama ikna etmek icin somut bilgi gerekiyor.

Ucan kombinenin sözü gecti onla ilgilide bir aciklama görmedim duymadim. Sadece Kombinelerin fiyatlari aciklandi.

Neyseki haftaya insallah Trabzondayim dogrudan bir arkadasimla Merkezdeki Ts Cluba gidip bilgi alacagiz.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                                ...imza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X