stattan sorumlu yönetici gökhan saral oldu. önceki yöneticiye ulaşamıyoruz diye hayıflanıyorduk. gökhan bey sosyal medyayla epey içli dışlı. şu merdiven mevzusunda sıkıştırsak, taraftarın ne kadar hassas olduğunu hissettirsek, tff nin böyle bir dayatma yapamayacağını anlatsak, muhakkak karşılık buluruz diye düşünüyorum.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Benim de Trabzon'daki taraftarda rahatsız olduğum şeyler var ama stat kapasitesi çok, dolmaz vs. yorumlarına hiç katılmıyorum. Trabzonspor tarihini yoksaymayalım arkadaşlar. Gerektiğinde bu taraftar cefakardır, takımını yalnız bırakmaz. O stadı da doldurur. Yeter ki inansın.
Bu resim photoshop mu ? Her resimde farklı bir mavi tonu görüyoruz ancak bu resimdeki görüntü muazzam olmuş.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunu ben de pek anlamadım. Bir fotoda çok kötü gözükürken bunda mesela harika çıkıyor. A haber sitesinden aldım bu fotoyu, yanılmıyorsam. Photoshop değildir.
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
Gökhan Saral kararını değiştirmediyse sosyal medyadan çekildi yalnız.
yazmasa da takip ediyordur. şansımızı denemekte fayda var.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Yorum