Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bordo-mavi piksel o kadar kötü değil bence, dua edelim beyazı kaldırdılar. Yoksa seyreyle fiyaskoyu.
    2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Satilmissehiri bu stadla 2.ligde birakmazlar cikarirlar yine bu sene..
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Gözlerim kanadı o pikseli görünce berbat olmuş
        İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
        Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cok profesyonel paint calismasi sonrasi boyle bir goruntu cikiyor.

tam okkalı sallıyordum Allhatan paint i gördüm

yinede o üst katttaki giriş çıkış kapılarının üst kısmına kadar mavi dalga saçmalığı yapılacak.bir kulküp bu kadar renklerini kötü kullanabilir . bu piksel saçmalığı hastalığı nerden hortaladı Allhaın emrimidir biraz gidin bakın eskişiehir stadınada tek rengin asaletini heybetini görün .ben hep tek renk bordo dedim o yapılmadı 2 rennge artık mecburen kabul dedik yok oda olmaz dediler illa trabzonspor tarftarı kanser edilmesi gerekiyorki üst katada piksel mavi dalgayı karıştırıcaklar.yapın yapın orda bordoyu tam öldürün bordo renk orda nefes alamıyor can çekişiyor sayenizde.

ustadan böyle iğrenç bir piksel çalımasına onay vermesini beklemiyordum .basit ve adi bir görünüm olucak .az bi kurtarıcaktık üst kat bordo olursa onuda yok edicekler.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cok basarili olmus ilk baktigimda ne ara taktilar mavi koltuklari dedim ama biraz dikkat edince aci gercek ortaya cikti
            Bu pikselli haliyle alevli sortlari animsatiyor.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Denedin mi Zafer abi? Eğer öyleyse büyük hata...
              İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Camın pek görüntü keseceğini zannetmiyorum. Öyleyse vay halimize...
              görüntüyü keseceği demeyelimde.önünde cam var.görünüşe göre sahanın belli kısmı özellikle ön tarafı camdan izleyeceksin.yani demek istedğim.kim önünde cam olmasını ister.yada camdan seyretmek
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                görüntüyü keseceği demeyelimde.önünde cam var.görünüşe göre sahanın belli kısmı özellikle ön tarafı camdan izleyeceksin.yani demek istedğim.kim önünde cam olmasını ister.yada camdan seyretmek
                o camın hiç bi etkisi olmaz önünüde kesmez renkdaşım.camdan başka bir malzemede konulamaz.zaten 10 dakka maça bakarlar 10 dakka localarına girerler öyle öyle maç biter.

Yorum

Ben öyle fahiş bir hata yapmış olmalarına ihtimal vermiyorum...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Ben öyle fahiş bir hata yapmış olmalarına ihtimal vermiyorum...
                    ya bize ne boşver.80 milyar veren düşünsün

bu arada eminmisin

En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 13:41.
                    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• ya buralarda yiğit gayretli adminin selam diye başlığı vardı .nereye gitti bu başlık bi bulamadım

Yorum

bu arada eminmisin

Gerçekten de göz hizasında... Valla ne diyeyim... Mühendislik harikası olmuş.

İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya buralarda yiğit gayretli adminin selam diye başlığı vardı .nereye gitti bu başlık bi bulamadım
                        Yazdığımız yazılar, 2-3 gün sonra yazarına ait başlıkta toplanır...

Tümünü şu başlık altında bulabilirsin; http://forum.bordomavi.net/forumdisp...C4%B1lar%C4%B1
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

bu arada eminmisin

eee işte sonradan işkembeden loca icat edersen böyle şeyler olur.

tavsişyem hani küçük çocukalrı 5-6 yaşındaki çocukları berbere götürünce berber koltuğa bi tahta koyarda çocuğu oturtur ya(boyu yükselsin diye) loca sahiplerinede böyle bi çözüm önerisi getirebilirim.

Yorum

• Stad sekillendikce heyecanımız ve hevesimiz artıyor 😃

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                            82 HELAL PUANLA
                            TRABZONSPOR

Yorum

bu arada eminmisin

arkadaşlar cam olsa ne olcak ki, çoğu stadyumda odadan izliyorlar zaten maçları...
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

Gerçekten de göz hizasında... Valla ne diyeyim... Mühendislik harikası olmuş.

Yazdığımız yazılar, 2-3 gün sonra yazarına ait başlıkta toplanır...

Tümünü şu başlık altında bulabilirsin; http://forum.bordomavi.net/forumdisp...C4%B1lar%C4%B1
                                Maraton ve kale arkalarındaki localar bence gereksizdi. Şu görüntü tam anlamıyla rezalet. Ayrıca localar tribünlerin içerisinde, bir insan 80 bin lira verip şöyle bir görüntüyle karşılaşmak istemez kesinlikle. Galatasaray ve Beşiktaş'ın localarına ufak bir göz atsaydılar keşke.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X