bordo-mavi piksel o kadar kötü değil bence, dua edelim beyazı kaldırdılar. Yoksa seyreyle fiyaskoyu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gözlerim kanadı o pikseli görünce berbat olmuşİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok profesyonel paint calismasi sonrasi boyle bir goruntu cikiyor.
tam okkalı sallıyordum Allhatan paint i gördüm
yinede o üst katttaki giriş çıkış kapılarının üst kısmına kadar mavi dalga saçmalığı yapılacak.bir kulküp bu kadar renklerini kötü kullanabilir . bu piksel saçmalığı hastalığı nerden hortaladı Allhaın emrimidir biraz gidin bakın eskişiehir stadınada tek rengin asaletini heybetini görün .ben hep tek renk bordo dedim o yapılmadı 2 rennge artık mecburen kabul dedik yok oda olmaz dediler illa trabzonspor tarftarı kanser edilmesi gerekiyorki üst katada piksel mavi dalgayı karıştırıcaklar.yapın yapın orda bordoyu tam öldürün bordo renk orda nefes alamıyor can çekişiyor sayenizde.
ustadan böyle iğrenç bir piksel çalımasına onay vermesini beklemiyordum .basit ve adi bir görünüm olucak .az bi kurtarıcaktık üst kat bordo olursa onuda yok edicekler.
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Çümen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok basarili olmusilk baktigimda ne ara taktilar mavi koltuklari dedim ama biraz dikkat edince aci gercek ortaya cikti
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDenedin mi Zafer abi? Eğer öyleyse büyük hata...İlk olarak lazkopatfaroz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCamın pek görüntü keseceğini zannetmiyorum. Öyleyse vay halimize...Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüntüyü keseceği demeyelimde.önünde cam var.görünüşe göre sahanın belli kısmı özellikle ön tarafı camdan izleyeceksin.yani demek istedğim.kim önünde cam olmasını ister.yada camdan seyretmek
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegörüntüyü keseceği demeyelimde.önünde cam var.görünüşe göre sahanın belli kısmı özellikle ön tarafı camdan izleyeceksin.yani demek istedğim.kim önünde cam olmasını ister.yada camdan seyretmekForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen öyle fahiş bir hata yapmış olmalarına ihtimal vermiyorum...
bu arada eminmisin
En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 26.08.2016, 13:41.Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gerçekten de göz hizasında... Valla ne diyeyim... Mühendislik harikası olmuş.
İlk olarak 61ronin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya buralarda yiğit gayretli adminin selam diye başlığı vardı .nereye gitti bu başlık bi bulamadım
Tümünü şu başlık altında bulabilirsin; http://forum.bordomavi.net/forumdisp...C4%B1lar%C4%B1Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eee işte sonradan işkembeden loca icat edersen böyle şeyler olur.
tavsişyem hani küçük çocukalrı 5-6 yaşındaki çocukları berbere götürünce berber koltuğa bi tahta koyarda çocuğu oturtur ya(boyu yükselsin diye) loca sahiplerinede böyle bi çözüm önerisi getirebilirim.
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gerçekten de göz hizasında... Valla ne diyeyim... Mühendislik harikası olmuş.
Yazdığımız yazılar, 2-3 gün sonra yazarına ait başlıkta toplanır...
Tümünü şu başlık altında bulabilirsin; http://forum.bordomavi.net/forumdisp...C4%B1lar%C4%B1
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum