Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fiyatlar 950/450 iken de çok iyiydi. zaten formayı çıktığımızda avni akerdeki fiyatlara geliyor. çok güzel fiyatlandırma ve kampanya yaptı yönetim helal olsun. öğrenciliğim bitti kampanya geldi kayseri de çalışmama rağmen kombine alacağım inşallah. direk uçak olsa tüm maçlara gidilirdi :/
    lay lay lay

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      1 hafta sonra başlanır bence, taksit de olur diye tahmin ediyorum. Herkes peşin veremez sonuçta.
      Her sene taksit oluyor zaten bu sene de olur heralde. Bir de benim kombine vardı kombi ne indirimi de olsa güzel olurdu [emoji3]

Yorum

• Beyler merak ettimde. Başkasının aldığı kombineyi,maç öncesi kendi passolig kartıma yükleyrbilir miyim?

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler merak ettimde. Başkasının aldığı kombineyi,maç öncesi kendi passolig kartıma yükleyrbilir miyim?
          Yükleyebilirsin renktaş

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sadece 20-25 koltuga uygulanan promosyonlar
            hepte belirli ufak havalimanlari

ryanair bildigim Türkiye ye adim atmiyor limanlarin pahali olusundan

Trabzona 140 eurodan asaga gidis dönüs ben görmedim hic, almanyada gören varsa yazsin
            oda sadece bu yilki turizim felaketinde son saniye biletiydi

ins. olurda gideriz
            bence hayal

calisilmiyor diyenlere
            via: ZagaliTurgay .Vor 2 Stunden
            saat:00:15 de çalışmalar devam ....

1969 avni aker
            alt liglerde oynarken firtinanin estigi yillar
            tribünleri gectim agaclarin tepelerine bakin

bu sevk, bu ates akyazida tekrar yasanmali
            takima asilanmali
            Yok demek istedigim: biraz uzak bir ihtimal ama TS kulübü olarak böyle ucaklari kendisi kaldirmak veya böyle ucuz ucan sirketlerle anlasma saglamak. Cünkü eger her ucan ucaga dolu olacagina dair garanti versek , kücük sirketler teklif verebilir mesela. Sadece bagaj yükü olacagi icin de daha düsük fiyatlar sunununabilinir.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kombineler klüpler için ciddi gelir kaynağı aslında

Beşiktaş şuana kadar 30 binden fazla kombine satmış ortalama kombine fiyatı da 2 bin tl. yani adamların eline sadece kombine satışlarından en az 60.000.000 tl geçmiş localar ile birlikte 80.000.000 civarı bir para ediyor. yani sadece kombine ile 2 tane üst düzey topçu alabiliyorlar.

Bizde ortlama kombine fiyatı 500 tl, hedefimiz olan 25 bine ulaşsak bile 12.500.000 tl ediyor. hadi localar ile 20.000.000 etti diyelim. yani bizim en iyi ihtimalimiz ile adamların en kötü ihtimali arasında 4 kat fark oluyor.
              Burasi Trabzon orasi Istanbul/Ortaköy. Yani bizim insanimiz icin ortalama 2000tl cok büyük bir para. Bizim onlarla ayni transfer politikalarini uygulamamiz mümkün degil zaten. IHO dönemin de de apacik ortaya cikti. Biz onlarla rekabet e girmek icin baska yöntemleri denememiz gerekiyor. Para nin ikinci plan da olan yöntemleri
              Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak ~UniCef~ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yok demek istedigim: biraz uzak bir ihtimal ama TS kulübü olarak böyle ucaklari kendisi kaldirmak veya böyle ucuz ucan sirketlerle anlasma saglamak. Cünkü eger her ucan ucaga dolu olacagina dair garanti versek , kücük sirketler teklif verebilir mesela. Sadece bagaj yükü olacagi icin de daha düsük fiyatlar sunununabilinir.
                ozaman taraftarin hepsi mecbur ayni saatte ucmali, buda imkansizdir bence
                günde ist.- Trabzon arasi ~32 ucus var
                kulüp thy len anlasip haftasonuna 1000 koltuk kontenjan alir gidis dönüs, mac haftasonuna
                bordo mavi bilet sirketimiz kombine sahibinlen en uygun gidis dönüs proramini ayarlar...
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Deplasman yasağı kalktığına göre gerçekten de 25.000 kombine satılmalı. FB lisi GS lisi o stada gelecek, kendi tribünlerini dolduracaklar ve bizim taraflar boş kalacak..

Düşünmek bile istemiyorum bu görüntüyü.
                  Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• Bu sene stad dolmaz ise kimse artik trabzon en buyuk sehir takimlardan bitanesi demesin. Galibiyet taraftarina donustu bu is. Utanmamiz gerekiyor.

Yorum

• Peki öğrenci kardeşimin kombinesini kendi maç haftası kendi pasolig kartıma yükleyebilirmiyim?

Yorum

• valla yaşlandım bu stad yapımına karar verildiginde 30 yasındaydım şimdi 39 hala stad bitecek mac izliyecegiz
                        Ömrüm bitiyor akyazı sen bitmiyorsun. bu arada forumda 10 yılı devirmişim
                        En son leventturksoy tarafından düzenlendi; 11.08.2016, 21:26.

Yorum

• Patronun uçan kombıneler farklı paketler olacak anlaştığı ucus fırmasından 16 adet acık bilet alacak kombine sahıbıne opsiyon suresı belirleyecek ve Rezv. Süreçleri olacak derbıler harıc 8 maç seçecek istediğine gıdecek derbilerin kombinelerı farklı olacak dedı yanlış anlamadıysam

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• Ucak bileti konusunda muhakkak önce rezervasyon uygulaması yapılacaktır. Örneğin maç ayın 11'inde ise Ayın 1'inden önce biletin konfirme edilmesi gerekicektir. Kış sezonunu olduğu için Yaz sezonu kadar doluluk olmayacağından dolayı uçak biletleri min.'da tutulacaktır.

Yorum

• paketler bı cıksın bakalım 1-2 gune cıkacak dedi derbi paketını kesin alıcam digerlerini de gormek lazım

Sent from my iPad using Tapatalk

Yorum

• Arkadaşlar kombineler satışa çıktı mı ligler başlıyor
                                @ okşoholu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X